Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sex umira?

sex umira?

Si mogoče iz Grosupelj?

Ne nisem iz Grosuplja, sem iz Dolenjske. Ja številke in bilance pa moram obvladat, to je za zakon pr men v službi. Sam nimam problemov, ker mi številke resnično ležijo in rada to delam. Finance pa te zadeve.

Trgatev ste že imeli?

Ja, zdej že vre, še kostanj spečem, pa se lahko mošta napijem

Povej si poročena ?

Ne, nisem še in tudi ne vem kdaj bom. Vse ob svojem času

Res bi bilo dobro,če se preseliva na mail.Tu bo še kdo živce izgubil.

Ma nej si jezike brusjo, jih vsaj ne bodo na sodelavcih stresal

Vse bolj si mi všeč,vanči.

Ma sej vem no, da sem ljubka oseba. Pa nej kter reče kar če. Sm kakršna sm in ponosna sem da sem takšna. Zato tudi ne žalim ljudi tle gor, ker sem obzirna do drugih, ker hinavščina ni v moji naravi, pa čeprav bi za koga imela kar nekaj pikrih za povedat.

Temperamentna si in prava ženska brez zadržkov.Take spoštujem in cenim.Tudi v sexu brez zadržkov in omejitev?

Ma sej sm že rekla, da sm za eksperimentiranje. Poskusim vse, potem pa izvajam kar mi je všeč.

Imaš modro sive oči?

Ja kak si pa vedel?

Začutil sem,pač instinkt.

No, sej o barvi las sem pa tko že govorila, tko da veš zdej kakšna sem. Sicer pa izbire okoli barve oči ni veliko, tko da ne morš glih zgrešit

Prava lepotica si.Privlačna,temperamentna.Se tvoj dragi zaveda tega?

Mislim da se, zato sva pa tko dolgo skupaj, ker pametno in lepo je težko dobit. Ma ne sej izgled ni vse, važno je da se s človekom razumeš, pa da imata iste interese za življenje, potem se pa vse da. Normalno pa je, da mu je všeč, če se kdo za mano obrne, ker se mi zdi da pol ve kaj ima. Čeprav še enkrat poudarjam da videz ni vse

Seveda medsebojne skupne točke in pogledi na življenje so temelji za ljubezen in strastno vezo.

No pa normalno da rada vidim da je tipček nabildan, to je pa ja vedno tko lepo za podlegat.

Mišice privlačijo in vzburjajo.

ondi, kolk maš ti mišic? daj jih mal pokaž, noooo

---------- le vent nous portera...

No nekaj jih že imam.Športnik tako za dušo.

Sarah5 to se dogaja v letih med 28-35 aktivno, potem pa vedno manj:)
Pri 50 boste hvaležna svojemu luštnemu, sexy možu, da gleda vaše celulitne noge in vas pelje k zobozdravniku, pomerit novo protezo.

Še vedno pa boste hrepenela po tem, da vas kateri mal lepše pogleda. To je do smrti:) Ženske smo pač željne pozornosti in če nam jo je kdo pripravljen dajati, jo z veseljem sprejmemo.

Pa poglejmo še iz druge plati: Vaš lepi možek nebi bil zdrav možek, če si nebi kdaj (aktivno med 38-45) želel biti ljubljen od celega razreda rdečeličnih, v minice oblečenih, dekoltiranih absolventk prava, medicine….al pa kmetijskih znanosti:),,,lahko so tudi malo starejše, v kostimčku in salonarjih al pa kar v kavbojkah in supergicah….pa sej je vseeno, sam da ga katera prav navihano pogleda:)))))

ja, najbrž res, mirella; sicer bi jst mogla bit že malo “ven” ampak se je šele začelo…;)

nimam nič proti če si moj zaželi biti ljubljen od kake take kot si ti opisala in tudi če se mu to zgodi, naj mi ravno ne razlaga…pa je za vse ok

kot pravim – sonce, ki ga je za vse dovolj, če želiš ostat v senci, je pa tvoj problem

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

New Report

Close