Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sex v avtu

Sex v avtu

Pred nekaj dnevi je bil na SLO1 nek slovenski film in naj bi policaji oglobili parček, ki se je predajal ljubezni v avtomobilu.

Glede da se to v bližnjem gozdičku tako rekoč dnevno dogaja (no, sedaj v hladnejših dneh je malce zatišja), in za ljubimci ostajajo uporabljeni kondomi in druga nesnaga. bi me resnično zanimala reakcija mož postave, ko bi jim javil tak “kriminal”

Vsi vici o policajih so resnični.

Mislim da so dolžni ukrepati samo v primeru, da “nekoga moti”, samo po službeni dolžnosti pa ne.

Včasih moti samo njih – če pa prijaviš, očitno moti tebe in mislim da morajo izdati kazen za motenje javnega miru. Počakaj da odgovori kakšen pravnik, ker moje pisanje je samo mnenje.

ne firbcaj kjer te ne srbi

Moje mnenje je, da pustite ljudi na miru, naj se družijo po svoje. Če nikogar nič ne moti, naj se ne drega. Če se to dogaja na kmetijskih zemljiščih, kjer imajo kmetje delo in ostajajo tudi narkomanske igle, je druga stvar. Če pa se imajo ljudje radi, sploh če jih noben ne vidi, kje je problem? Policija oglobi tudi če nič ni narobe in zame niso verodostojni. So umazani po karakterju, imajo zakonska pooblastila, da kasirajo in se izživljajo, o nepotrebnih prekrških pa se je tu že pisalo.

Kako bi odreagirali? Po mojem kakor kateri. Sicer seks na javnem mestu pač je kaznivo dejanje, ampak morda bi imel na policista še vliv konkreten kraj  – npr gozd ni spet isto kot npr. nek spomenik sredi mesta – čeprav po zakonu je.

Naju so pred leti “dobili”, pa ni bilo kazni ;P

Če se prav spomnim, so rekli, da je to prekršek, če se dogaja tam, kjer hodijo mimo ljudje, če pa gredo nekam res na samo, pa nikogar ne motijo.

Enako bodo oglobili nekoga, ki bo uriniral sredi ulice, če pa bo šel na sprehodu za grm, pa ne.

Ne bi vedel zdaj naslovov, vendar dostikrat pogledam filme in tudi kako serijo na eurochannel, pickbox, BBC first. Drugačni so, nek drug občutek dajo kot holivudski. Že samo okolje, kjer je dogajanje filma, da drugačne občutke.

Sva z bivšo tako enkrat na parkingu na Ljubljanskem gradu. Ko si mlad, se težko skriješ na svojem. Takole jeseni, se šipe na avtu hitro orosijo, če vama je vroče. Pa še notr nič ne vidi. Nisva bila sama. Vsaj še ene dva avta. In ravno vlečem hlače do konca dol… pa se pripeljejo ta plavi in so bili full korektni. Samo lučke so zavrtel in se odpeljali mimo. Midva sva se oblekla s svetlobno hitrostjo. Vsi smo se pobrali od tam.

Ahh ja, mladost je norost…

Naju so enkrat zalotili na počivališču pri Nanosu na primorski AC.
So posvetili z baterijo v avto in samo odpeljali naprej. 🙂

Včasih je bilo to lažje. Tudi poljubljanje v javnosti.  Zdaj ima pa vsak svoj telefon pa povezavo z netom, lahko tudi s tem forumom.

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 22.11.2022 ob 13:06

Včasih je bilo to lažje. Tudi poljubljanje v javnosti.  Zdaj ima pa vsak svoj telefon pa povezavo z netom, lahko tudi s tem forumom.

Ja lizanje ekrana 😃

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnež, 22.11.2022 ob 14:20

Ja lizanje ekrana 😃

Tudi lahko 🙂  So stvari, ki morajo biti skrite pred javnostjo.

Eno rundo sem se mečkal v Reault 5 pod nadvozom ob AC proti Igu. Pristala sva tam ob 5.00 zjutraj po žurki nad Namo. Navalila en na drugega, ko se nama je ob desni zadnji bok avta pribliżal mladenič, ga izvlekel in si ga drkal ( naju je opazil, ko je odhajal v službo peš čez nadvoz). Ko sem ga opazil, sem izkočil iz avta, da ga teram “na polje” pa me je šokiral, da nama plača, če lahko gleda ali pa se nama pridruži.

Sva se pobrala od tam. Tolk da veste za slabo lokacijo.

Kdor je že seksal v avtu (še posebej v hladnih mesecih), ve, da se šipe tako zarosijo, da se nič ne vidi ne ven ne not.

Nasadila se na šalthebl pa šalta in vozi.

New Report

Close