Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v avtu

Sex v avtu

………….a ni v avtu pretesno……..kam dati noge?……
Porkaduš……….sami problemi……….hahahaha………

Ma nee 🙂
Zic zlozis nazaj (ta voznikov) das noge na armaturko ali pa on sei in ti klečiš na jem..
Poleti odpreš okno lahko daš nogo skoz 🙂 Men je v avtu prav zabavno 🙂

Sem imela enega, ko sva se bolj li manj skoz v avtu – pa je bilo fino.
Malo pogrešam to, ker moj zdajšni je za bolj udobne variante 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

hmmm.bo treba malo jogo vadit.
:)))

Eh pa ni niti potrebno.. 🙂
Pa je bil tisti avto precej mali… ampak res em se potem že tako navadla 🙂 saj je trajalo to vlačenje po avtu kar nekaj mesecev 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Človek se vsega navadi………..tudi malega…………avta mislim.
:))))))))))))

🙂 🙂 🙂 🙂

Noge? Na strop jih prilepiš :-))))

…………predolge so…………..avto pa nima šiberdaha.
:)))

Ja pa povsod jih je za vtaknit 🙂 Ko se spomin kako sem se včasih v avto spravla skupaj se čudim sama sebi..
Tudi kak pau flek ni manjkal, ko sems e ruknila kam – ampak to takrat ne čutiš 🙂

Naši južni sosedje imajo dober rek:
Kad se mora, nije težko…….

Če smo včasih seksali v “pejekih”, ne vem, zakaj tudi zdaj ne bi šlo…..:)))

Jaz sem pa vedno zleknla sovoznikovega. Volan zna bit ovira. Nogice pa – že nekam:):)

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

uf, smola:-))))

A nimaš možnosti doma ko tvojega in otrok ni?

V avtu zna bit zelo, zelo fajn.

Jaaa jee 🙂
Moram zdaj en dan mojega zvlečt 🙂

Odvisno v katerem avtu si. Mene je vedno strah, da mi ne popusti ročna… 🙂

Alfi 156 🙂

Če pa “ročna” ne spusti, pol se pa tud sexa bolj tko-tko. Vse nekam zadrgnjen:):):)

Sej res, da se ponoči bolj slabo vidi, kam zapelješ, ampak naslednjič si ravn zaradi tega vseeno izberi raven teren

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

a maš zdaj gips?

hahaha

leta letijo - iščem stevardeso

Pa ročke lahko polomiš od strastnega naskakovanja in brcanja od užitka.

Cel akrobat moraš biti.

Kaj pa, če se spravi na hebel namesto name? 😉

trotl………….hahahahah…….to pa ne!

hahahahahah…………

ti že veš…. hahaha:-))

Kako naj mohega prepričam, da bi sexala v avtu? On se ne počuti OK na “javnih” mestih, meni pa bi bilo full fajn nekje v naravi na prostem ali kje v avtu…

New Report

Close