Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sex v BB

sex v BB

Ma najbrž ste vse to že obdelale, pa sem zamudila. Se mi zdi, da tale Jasmina precej teži Robertu, on se pa pač pusti – le zakaj se ne bi, moški pač. Bojim se, da bo ona po koncu bridko razočarana… se mi smili, v bistvu. Mi je pa že malo dolgočasno gledat te posteljne radosti…

Punca je mlada in naivna. Valda ja ne misli, da jo ima slučajno rad……………….pač je izkoristil njeno naivnost.

ja pa tud seks je bil mal čudn na začetku videja je videt vsaj meni se je tako zdelo kot bi imela hlače gor.

Njemu se fajn zdi, d aje eno dobil in se lahko malo igra. Kaj se pa čustev tiče, pa dvomim da je kaj , ker kot je sam izjavil enkrat, ne bo nikogar pogrešal in se mu za vse tud ,,jebe,, .

Robert Jasmine ni prav nič izkoristil. Nikoli ji ni rekel, da jo ima rad … Če si pa ona to domišlja, je pa to njen problem. Poleg tega je ona tista, ki se ves čas plazi po njemu in ga naskakuje, … pa tudi po Stanetu se že nekaj plazi.
Sicer pa je tako rekla, da Robert ni njen tip, da ji ni več tako všeč, kot ji je bil in da bi raje videla, da gre ven, kot da ostane. Ampak kljub temu ga še naprej veselo jaha :)))

Je sama prav pošteno navalila na njega. In, ker je ljubosumna na vse kar leze, lazi še drugje. Mah, prav razganjalo jo je in silila se je k njemu, sej ni mogu rečt ne.

New Report

Close