Sex v menopavzi
Pozdravljeni klepetalci in klepetalke. Za vas imam eno vprašanje, pa prosim, če mi podate nekaj svojih iskrenih mnenj. Pred kratkim sem izpolnila okroglo obletnico. Pred tem sem povsod brala, kako se ženski ob vstopu v meno čisto spremeni potreba po spolnosti. Sem se že pripravljala na vse tegobe, ki me čakajo, kot zdolgočaseno srednjeletno gospo (sva sicer oba z možem vitalna in športno aktivna). Pa je v bistvu čisto kontra, moram reč, da takega poželejnja, kot ga imam sedaj še nisem imela. Z možem sva skupaj 20 let in ga komaj dočakam, da pride iz službe. Meni se pa sploh ne da nič drugega počet, kot bit z njim v topli postelji. Kakšne so torej vaše izkušnje?
Pozdravljena, prav veseli me, da še nekdo omenja seks v tem življenskem obdobju. Jaz žal nimam te sreče, da bi živela ob ljubečem moškem. Ločila sem se pred petimi leti. Odšel je z mlajšo sodelavko. Tako sem sedaj sama, z meno, valovi in željo po seksu, pa nimam s kom. Tako, da uživaj. In pohvali svojega moškega, ki te očitno ljubi vsa ta leta.
Nobenih težav z libidom. Res je, da imam 9 let mlajšega partnerja ampak tako kot zdaj uživam, nisem že dolgo. Nobenih težav. Stara toliko kot ti;)
Ponovoletno razpoloženi, pozdrav. Torej je pisanje o ženskaih težavah v srednjih letih bolj propaganda medicinskih lobijev, da bi na ta način prodali več zdravil. Kar nekaj mojih letnic, mi pravi enako, da sedaj uživajo v seksu, kot še nikoli. Sploh tiste, ki jim ni treba skrbeti, da bi zanosile. Tu ste se sicer oglasile samo dve, ampak obe s podobnimi izkušnjami. Animivo, zate upam, da se najde kakšen s katerim se boš lepo ujela. Moja letnica pa kar veselo uživaj dalje.
Forum je zaprt za komentiranje.