Sex v rit in ljubezen
Sex, hahaha, še enkrat, in ti se imaš za poznavalko? Saj sploh ne veš, kako se ga lahko uporablja?
Imam obutek, da se tule oglaša ena deklica, ki je komaj našla tipa in prvič v življenju zares seksa, pa se ji je malo Marija prikazala. Ko bodo po prihodu iz službe nanjo skočili otroci, ne tip, bo pa malo drugače piskala.
Ob tem seveda pozablja, da je na Starševskem čveku.
Naši otroci so najbrž plod brezmadežnega spočetja. :))))))))))))))))
Ljubica draga, to smo dale me že vse skozi. Je ni ene nove stvari, ki nas jo lahko naučiš. Ne seksa po avtomobilih, ne na javnih mestih ali pod mizo, ko se igra karte ali na vikendu pod odejo v rito, pa nihče ne opazi, ne sredi Ljubljane na klopci, ko se vračaš z žura, ne v taki pozi, ko te praktično drži od zgoraj navzdol, ma, ni da ni … Pri seksu v rito pa še zmeraj potegnem črto.
Če ti dol visi, ne bi imela toliko za povedat in drugim solit pamet. In kje piše, da smo ravno ženske bolj zadrte pri seksu.
Pri nama je obratno, samo jaz ga ljubim in če noče, da mu masiram prostato, mu je pač ne bom. Če me noče v rito bom tud preživela in ne bom tekla k drugemu, svojega moža namreč ljubim in spoštujem!
Pa kaj hudiča imaš takšne probleme zakaj drugi tega ne počnejo?!? Dol visi, ja pa kaj še … po moje maš ti probleme
ti si pa res smešna. ja stara sem 13 let pa prvič sem ga videla prejšni teden.
mogoče bi se še mimogrede naučila brat.
Jaz dobro vem, kaj je dildo in kako se ga LAHKO TUDI uporablja, pravim pa da ga jaz ne uporabljam tako da ga “oblečem”…
eh sej bo…
stara sem pa 33 let, verjetno premlada zate ane.
pa živim tudi že kar nekaj časa v hiši in ne po klopcah.
Za konec na tole temo dodajam le še to…na začetku vsake zveze se človek trudi, želi biti najboljši, najlepši, se prikazat v popolni luči, in to traja. Par hodi naprej, se spoznava, liže med, se odloči za poroko in se poroči.
Na tej stopnji pa je kmalu največ napak, kajti večina jih misli, zdaj ga imam, se zanemari, se ne trudi več, vse postaja drugače…in kaj sledi, če se človek temu upre, si tega ne dovoli, pove, poskuša nazaj pridobiti tisto osebo od včasih, izpred zakona, pa je ni, in nato se vse le še slabša in na koncu se tak zakon razdre, bodisi ostaja skupaj le še zaradi otrok, ali ker se drugam ne more in vsak po svoje uživa.
Ni pravice ne, da nekomu nekaj vsiljujemo, ampak tudi ni pravice, da od nekoga zahtevate, da mora celo življneje zdaj jest le še kruh in pit vodo, ko je ob ravno OB vas na začetku spoznal, da se lahko pije tudi sokove in grize kaj mesenega, pa seks v rit tule res ne igra nobene vloge ali pa…odvisno.
Pa ne spet sedaj gledat le besede in me napadat, berite bistvo, celoto in mogoče boste dojele kaj se Vam že veš čas želela povedat. Pa srečno!
Aha, si že obrnila ploščo. Najprej se ne uporablja tako, zdaj ga ti ne uporabljaš? In zakaj rabiš dilgo, točno? Razumela bi vibrator ali metuljčka, ampak dildo?
BTW, sva isti letnik, ampak meni ne bi padlo na kraj pameti, da bi šla vsem Slovenkam diktirat, kako naj seksajo, da bodo moški zadovoljni. Malo preveč Cosmo bereš?
Se strinjam s sex!!, jaojao in Tarara. Tu se sploh ne gre za to, da se komurkoli podrejaš, ampak za to, da ne zavračaš že apriori vsake partnerjeve želje, ampak ga sprejemaš, takega kot je. In veliko jih je, ki si sploh ne upajo ženi/partnerki povedati, kaj si želijo, kakšne fantazije imajo, ker vejo, da bi jih zavrnile s “prasec pokvarjeni”, itd. Zato pa hodijo tešit take želje drugam.
Moj ima kar nekaj takih želja in večino sem mu že izpolnila. Je srečen, da ga sprejemam in to mu je najpomembnejše. Prej je vedno imel mnenje o sebi, da “ni normalen”, ker ima take želje.. Lahko mi pove vse, in jaz njemu.
no daj pojdi še enkrat čez vse kar sem napisala, potem pa mi pokaži kje sem napisala, kar mi očitaš.
če si jaz zaželim sex z dildom, potem paše njemu
(kje tu piše kako ga uporabljam?)
ja dildo je naravni umetni tič, nima veze z oblačenjem. in kje piše, da ga dam na sebe in ga poseksam, mal ste res misionarke
(seveda ga lahko oblečeš, a ne vem zakaj bi ga oblekla da ga jaz uporabljam, halo nauči se brat!!!to da nima veze sem napisala, ker je ena spraševala kaj je to dildo, druga pa je napisala da je to tisto, ko oblečeš in poseksaš, ni pa to v osnovi dildo, je samo način uporabe)
Jaz dobro vem, kaj je dildo in kako se ga LAHKO TUDI uporablja, pravim pa da ga jaz ne uporabljam tako da ga “oblečem”…
(še enkrat)
še to, večina moških je alergična, da ženski kao ni dovolj njen in zato midva uporabljava dildo zame… to da ga uporablja on v rito, ste ve napletle, pa tudi če bi, bi ga mirne duše uporabila, pa še tu, ga ne rabiš obleči, ga lahko držiš v roki..ok še podnapisi?
no zdaj pa premisli…
Kaj, veliko in nič, želela sem ves čas le dopovedat, da zakaj ene takoj, japaja, v rit pa ne, je fuj, je bljak, ali pojest pa ne, v usta ni sans…..takoj eni predsodki.
Tudi meni je bilo, itak so nam take zadeve na prvi hip bljak, ampak če se dva ljubita, poznata, imata rada, znata uživat, in če nekdo predlaga tudi seks v rito, itak se to ne predlaga na način, dons hočm v rit, zdele te bom v rit, ampak se take zadeve nakazujejo ob samem seksu, si želis, želim si, bi probala, …probaš, počasi…in nato spoznaš, je to zate ali ne.
Ne pa pisat ne fuj, boli, bljak…to me je najbolj motilo v vseh teh postih, zato sem se tudi oglasila, ko pišejo take, ki sploh probale niso, potem pač o tem ne piši.
Odkar sva midva prvič probala analno, je to zame eden najlepših orgazmov, veliko bolj intenziven je, močnejši, drugačen, in ne, ne boli, kajti ženska usmerja kdaj in kako in seveda mora biti takrat pa res zrajcana do konca, drugače se tega ne it!
Enako orala, le kateri pa paše tist goltat dol na prvi hip, meni je šlo na bruhanje! Pa sem nato na to začela gledat drugače, opazovala sem ga, kako si to želi, kako ga rajca in nato je začelo rajcat še mene, kajti jaz sem ga naredila takega, jaz sem mu tako všeč, ker ga spraviš v take užitke…
Enako ko on liže mojo, jaz uživam in ker jaz uživam, še on, ko me opazuje kako mi paše ko mi to dela in enak način velja za vse ostalo. če bi ženske razmislile na tak način, bi bilo veliko lažje, lepše.
kdor je odprt, si upa nakazat kaj si želi, priznat, povedat in ima partnerja, ki mu je enak, ki sta uigrana, to je zame najlepši trenutek in tak par nato odlično funkcionira tudi na ostalih področjih. Kot sem že napisala, seks ni vse, je pa veliko, seveda pa je vse odvisno od posameznikov, ni problem, če obema ne paše, problem pa je, če eden hoče, drugi pa ne!
Ma, jaojao, kljub vsemu, če je to tisto, kar prevaga v zakonu, zakon ne mora biti kaj prida. Če je to tisto največ, kar mož dobi od žene, da preko tega ne more iti, če je to tista točka, na kateri tehtamo in se lomijo kopja, da je moški potem razočaran, če žena ne da … Si ne predstavljam, da bi živela s takim moškim, sori. Tebi lahko paše, pa to ne pomeni, da mora potem kar apriori vsem. Moj recimo stokrat bolj znori, če ga namažem s smetano in poližem. To storim več kot rada. Vsak par si zase izbira užitke.