Sex v rit in ljubezen
preveč gledate na detajle in premalo na odprto temo… zdaj sploh ni več dialoga, tiste, ki so se mislile spucat, so se spucale, dialoga tko ne znajo vodit naprej, ker nimajo argumentov, razen, da sem jaz čudak… ja recimo hmhm tvojemu je všeč smetana, če pa ti smetane ne bi marala, pa ? a res ne vidite kaj hočemo povedat? da se vse prilagajate, pa govorite o tem, pa vse bi izpolnile dragim, ampak ne pri sexu, tam pa ko ga šmirgla. in ne gre s eza lomljenje kopij in varanje, gre se za to, da ko so želje povedane, se jih poskuša oziroma se jih izpolnjuje, ne pa reče bljak jaz pa tega ne bi
Sorry če se vmešam, ampak če pa tega v zakonu NI, pa tudi zakon ni nič prida. Zakon je zame predvsem zveza med moškim in žensko, ljubezenska in seksualna, tu se je vse začelo. Vse ostalo, kar pride zraven, da je to pač ekonomska in nevemkakšna še vse skupnost, lahko imaš s komerkoli. Oziroma, je veliko parov, kjer pač živita skupaj, se super razumeta, vendar med njima ni (več) seksualnosti. Lahko se še tako razumeta, ampak zame nekaj manjka. Kaj je pa moškim najpomembnejše, pa….vprašajte jih:))
Če par išče moškega za trojčka, ne boste verjeli, koliko poročenih mož se javi…
joj pa že pol ure trobim, da se ne gre samo za sex v rito, to je pač naslov, sej pišem nasploh o sexu in željah. Saj pa vas lahko direktno vprašam, kaj vam ustreza pa partnerju ne in kaj ustreza partnerju , pa vam ne in kaj od tega vseeno počneta. Pa da vidimo če bojo iskreni odgovori
oziroma če je partnerju it za v gledališče, vam pa ne, boste zihr šle, češ da ga ljubite in se prilagajate, če je partnerju it na nek kraj, boste tut šle, tut če gre vam na živce, češ kaj pa pol, glavn da je on sreča, ko pa pride do sexa…pa hopa konec
No, pa poglejmo. Po eni strani je v zakonu ključnega pomena sex, sploh v tazadno, če tega ni zakon ne štima. Po drugi strani bi pa lahko sexali s komerkoli v troje ipd. ker to je itak LE sex, ljubimo pa le enega.
Sex je pomemben. A zakon se da rešiti, če sexa ni več, ne da pa se ga rešiti, če ni več spoštovanja.
ja pa saj, a če ti neki ne paše, potem pa pustiš al kaj? če mi ne paše it na sprehod, ne bom šla, če mi ne paše otroku ritke previt, mu je ne bom, če mi ne paše it v kino s partnerjem, ne bom šla…
ker mi pač ne paše
neki je bolečina, neki so bolezni, neki je pa pač ne paše mi pogotlnat, ne paše se mi oblečt v medicinsko sestro, ne paše mi v rito, ker je ogabno, ne paše mi uporabljat vibratorja, ne paše mi, pa ne bom
Pgovor, kompromis je temelj vsake zveze. Ne ubogam slepo, nikoli in tudi zanj ne želim, da je copata. Je pa lepo, če se enkrat en prilagodi in drugič drugič, na silo pa itak nič ne gre, je vse brez haska!
Torej, jaz obožujem ples, on ne, zakaj bi ga zdaj silila, ko oba ne bi imela nič od tega, torej grem jaz trenirat ples, on pa takrat na fuzbal, zakar pa meni ni in sva potem zvečer doma oba zadovoljna.
Enak pri seksu, ne bom takoj šla u luft in rekla si nor…zakaj, ne, probam, poskušam, enako on in potem vidiva, bova to še kdaj ali ne. Četudi meni nekaj ne paše, pa nikoli ne bom pisala tule po forumu v stilu, fuj, fej, blajk…vsak po svoje in na svoj način, sam brez zavrtosti prosim! Če se dva ljubita, če jima zakon klapa, ni seks nobena tabu tema, se o njem sproščeno govori, sanja, uživa, nakazuje…
Ej, a ste tuki take govedarke, da enostavno ne morete sprejet, da nekateri pari pač prakticirajo v rit, pa swinganje…Oz. ne gre vam v glavo, da nas je pravzaprav kar nekaj takih, in tudi vaši možje bi, pa vam ne upajo povedat. In ker je tako težko razumet, da nekatere razmišljamo malo drugače, da niso vse ovce bele, ene so tudi črne; je treba takoj pametno ugotoviti, da je to itak ena in ista oseba…Ajejej, Primož, kje si, da demantiraš te trditve; poglej IP, pa zaradi mene naj še napiše, s kod smo. Pa bo jasno, da ne moremo bit z eno rito na vseh koncih…cccc. Pa za foro pejte gledat, koliko poročenih tipov išče par za sex – konc vas bo…Pazte, da ni vaših mož med njimi…hehehe;))))
Sex, zdaj se pa odloči, kaj bi rada. Enkrat govoriš o seksu v rito (prvi post je bil samo o tem), zdaj pa o odprtosti pri seksu. To ni eno in isto. Jaz sem lahko še tako odprta, pa so stvari, kjer potegnem črto. Njemu recimo lahko pride, da bi me z bičem, pa mu tega ne bom dovolila, pa naj si še tako želi. Razumeš? In ja, tudi če bi se mi smetana upirala, tega ne bi počela. Razumete? Vsak si pri sebi postavi meje. Nihče drug jih ne bo namesto nas.
Se pa strinjam, da zna biti problem, če so te meje tako ozke in toge, da je manevrski prostor znižan na minimum. Ampak tukaj ni govora o tem. Vsaj začelo se ni tako. Potem bi moral biti naslov posta: Zavrtost pri seksu. Če odkloniš v rito, pa to še zdaleč ni zavrtost.
Ti, Tarara, si pa itak pacient. Tudi poročene ženske varajo. Kaj manjka pa njim? Mogoče samo izgovor?
Zdaj pa le hitro nastavljat možekom, da ne bodo slučajno pobegnili drugam! Mater, samozavest na višku. Pa hčero že v vrtcu podučit, da je treba fantom vse pustit, če ne jih ne bodo marali. Jezus, Jezus,
Sem bolj redko na forumu, pa sem naletela na eno temo malo nazaj, ko ena sprašuje o sexu v tazadnjo. In potem se večini to zdi grozno. Jaz pa ne vem kaj je tle groznega. Sploh ne razumem, imate partnerja, vse mu izpolnjujete, ko pa pride do sexa, pa EGOIZEM. Če si moj zaželi sex v rito, paše tudi meni, če si jaz zaželim sex z dildom, potem paše njemu. Gre za dopolnjevanje in predvsem ogromno ljubezni. In to je brezpogojna ljubezen, o kateri se mi zdi, da lahko na tem forumu samo sanjajo. Hudo mi je, ko vidim, da neketare še sperme ne pogoltnejo, s tem užalijo in prizadanejo moškega. Ne želim bit nesramna, prosim ne vzamite posta kot napad, samo zanima me, kako ste lahko rekle v dobrem in slabem oziroma tiste, ki niste poročene, kako lahko nekoga ljubite, pa mu ne izpolnete osnovnih želja. Še če bi si moj zaželel sex v troje, bi mu željo izpolnila, ker itak gre samo za sex, midva pa se ljubiva. In to zelo!
a to je govora samo o sexu v rito ali kaj…ok
Pust jih, ker večina žensk tukaj gor samo nabija o tem, kako se ljubijo doma, pa kako popolna sružina so, resnica je pa…hm, nekje daleč stran. Njihovi možje pa hodijo v troje seksat. Ampak pred tem zamižijo, seveda, kot vsaka dobra, klena slovenska mati in žena, ki mu doma skoraj noge pere pa vse k riti prinese, pogoltnit pa noče…Marš, sovražim pač občo miselnost žensk, pa kaj?!!! Ve pa sovražite ženske, s katerimi se vaši možje žgejo. Pa kaj.
Joj, joj, ti pa pojem brezpogojne ljubezni malo narobe razumeš. To ne pomeni, da delaš vse, kar drugi zahteva od tebe, temveč da upoštevaš partnerjeve želje.
S seksom v rito ni prav nič narobe, če obema paše. ČE. Če pa se enemu upira, pa raje stisne zobe, kot da bi se oglasil, je pa to še kako narobe. To pa ni več zdrava ljubezen.
In ja, post je še zmeraj o seksu v rito. Aja, pa v troje. Tega se niti dotaknila nisem.
In če je itak samo seks, vidva se ljubita pa ne glede na to, zakaj bi potem sploh morala seksati? Mislim, kakšen argument!
Ja, sam ni treba, da drug z drugim. Glavno, da se onadva ljubita. V tem oziru nje tudi ne bo motilo, če bo šel on drugam. Glavno, da še vedno ljubi njo in da je zadovoljen. To je bustvo življenja, ne? Da je moški zadovoljen? Odrastite, deklice. Enkrat boste že spoznale, da nihče ni vreden, da se mu tako podrejaš in migneš na vsako njegovo muho. Niti vaš trenutni partner.
Motiš se. So določeni kraji, kamor partner hodi sam, ker ve, da meni niso všeč in me niti ne sili. Obratno enako velja. Če se s partnerjem pogovarjaš in si iskren potem ti ni treba hlinit nekega blaznega izpolnjevalca želja, ampak mu poveš, da ti to ni všeč.
Midva si v seksu izpolnjujeva vse, kar nama je všeč, celo najdejo se nove stvari, ki jih nihče od naju ni doživel in eksperimentirava. So pa stvari, ki mojemu niso všeč in jih ne prakticiram, obratno velja enako. Tudi, če bi sicer v njih uživala, bi me ta želja minila v trenutku, ko bi ugotovila, da njemu ni všeč in spet obratno.