Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v rit in ljubezen

Sex v rit in ljubezen

A tebi mora pasat otroku ritko previt? To ni pasanje, ampak nuja. Ubogi otrok, če ga imaš. No do zdaj si se mi zdela čudna, od zdaj pa nisi normalna sorry.

Ja, seveda, če tudi ti lahko seksaš z drugimi, on pa tud, ali pa obadva skupaj z drugimi, a ni to potem popolno sožitje;))) Ali je to preveč pohujšljivo za dolino Šentflorjansko, pomojem.

Joj ženske, ko bi vedele, kaj vse jaz počnem z vašimi možmi!!!!

ksantipa lepo obračaš besede res. bravo

A, seveda;))))

Ti pa ali ne znaš brat ali pa si tako prepričana v svoj prav, da si ne pustiš dojemat drugačnosti. Katere ovce so zdaj črne in katere samo bele?
Ja moj si resnično želi swinganja pa mi ne upa povedat, ubošček kako trpi, škoda da nima takšne ženske kot si ti, ker je to edina normalna pot k njegovi sreči.

Saj prav;)) Pa upam, da jim še zaračunaš;)))

A pol pustiš partnerju, da gre z enim drugim parom v troje? Ker tebi pač ni, njemu pa je? Al mora on to svojo željo/potrebo zatreti?

Smešno, vedno novi in novi niki.
Popolno, sožitje, vsekakor.

Za spolne bolezni!!!! Potem boste pa jokali, kot zdaj na Primorskem. Sicer pa itak vem, da blefiraš in si najverjetneje samska.

Ve ste bele, me, ki nimamo meja v spolnosti, smo pa črne. Itak. Mogoče pa sem že swingala s tvojim možem, kaj pa veš??? No, nisem edina pot do njegove sreče, če bi mu zaradi tega fajn prišlo, bi mu pa vsaj polepšala dan;)

ja verjetno res blefiram, verjetno imam res sto nickov, samo meni se pa zdi, da jih imaš pa ti vse ostale, ki mi nasprotujejo, drugače pa si nuna v kakšni cerkvi. Brez zamere, ni mišljeno kot žaljivka, ampak kot blesavo sklepanje

o lej celo na isto sekundo mi je ratal dva posta napisat, bravo jaz

Kdo je pa tebi kaj rekel?

KONDOMI???? Kmetica.

Ja valda, da mu pustim. Joj bi pa bila neumna, da mu ne bi, ha. Pustiti ja. Pa nisem jaz njegova mati, ampak enakovreden partner. Zanimivo, sem ga že enkrat vprašala, če si tega želi, pa je rekel, probal in nič posebnega. Žal. Jaz pa še nisem. Morda se v meni prodi želja, a?

Joj pupike….vse ste krasne s temi vašimi izjavami. Kako zelo se zabavam, oštja.

madona, kje pa najdeš take ki radi nataknejo kondom? a ne upoštevaš njihovih želja, da bi raj brez?

Vem, ker nimam moža. Ja zdaj si me pa nasikirala veš. Sicer pa ti zagotovim, da čwe bi dajala takšen vtis, ki ga daješ tukaj, mu se niti vstal ne bi, ker ga preveč spoštujem in vem, da če bi swingal bi si našel nekaj bolj pametnega.

Če so poročeni, jim itak ni v interesu, da bi kakšno nafilali, kaj misliš?

a se po tanovem zanosi če mu pride v tazadnjo?
****…res sem že za luno.

Itak, C A R I C A si. Pa za pogledat pomoje tudi. Mal se vprašaj, zakaj mu nate ne vstane 😛

Govorimo o swinganju na splošno, zarad mene me lahko tudi v p…., takrat kondom, kaj?

Sex!! ti si zrela za k dr. Ruglju. Pa ne zaradi tvojih sexualnih apetitov ampak zaradi načina razmišljanja kaj je to ljubezen.

Zakaj pa ravno on? Ker ima edino on rezultate na področjih ki zadevajo raznorazne nealkoholne odvisnosti.

Je pa res da je gospod že v letih in vprašanje če te bi sprejel.

to pa ja, za v rit ga pa lah sname. da bo maksimalno užival. ti pa z njim, a ni tako?

Pa si falila! Glih Rugelj pravi, da ženska nikoli ne more biti toliko utrujena, da ne bi mogla dati nog narazen, se pravi, da naj bi ženska moškemu na ljubo seksala, tudi če ji ni do tega…torej bi se verjetno strinjal s tem, da je treba moškemu kdaj kakšno željo izpolniti, ma najvažneješe je pa itak to, da tiste, ki tega nočete, ne veste, kakšen užitek je lahko to, ko vidiš nekoga, ki ga imaš rad, uživati in veš, da si mu ti to dala.

New Report

Close