Sex v rit in ljubezen
sex!! jaz se v osnovi strinjam s tabo, ampak malo zanemarjaš bistvo partnerstva in to je kompromis. In to prav na vseh področjih, tudi v spolnosti. Ljudje smo si različni in tudi ženske smo različne. Jaz sem imela fanta, s katerim sva imela božanski seks brez tabujev, tudi v rito in še kaj. No in ta isti fant je sedaj poročen z ledeno kraljico, ki dlje kot do hrbta z nogami narazen ne pride in on je dobesedno nor nanjo. Pa vem, da mu seks pomeni ogromno, ampak pri njej je našel nekaj drugega kar mu pomeni še veliko, veliko več.
Torej, nikar ne posplošuj. Važno je, da se dva ujameta in sta zadovoljna. Problem nastane le, če si moški tako močno želi fukat v rit, da mu to ne da spat, žena pa noče. Tak bo verjetno začel hodit na kurbe. Ampak hvala bogu so taki zelo redki, da bi jim bila rit alfa in omega njihovega življenja. Drugje pa se pari dogovorijo.
Kaj pa bi se po tvoje zgodilo, če bi meni pasalo samo, da mi jo nonstop liže, ne bi mi pa pasalo, da gre vame. Bi se mi moral v znak ljubezni prilagoditi?
mene pa zanima če bi mu dokazala ljubezen tud ko bi v troje,pa bi najprej uno drugo našponal v rit,pol bi mu ga ti pa še polizala in požrla spermo? po tvoje bi to morala naredit,ker drugače bi mislil da ga ne ljubiš! svašta! pa še za kozlat zraven,no pa tud to bi ti pojedla,ker bi mu s tem pokazala kako ga ljubiš.