Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v rit in ljubezen

Sex v rit in ljubezen

Bistvo življenja je ležanje na plaži s čivavo na straži, ne pozabi tega;))!

Kaj pa kako, s kondom kdaj ali brez, to se tebe ne tiče. Zdaj ga pa pojdi svojemu pof….. in pogoltni, da ne boš imela časa govorit neumnosti. Pa še enkrat naj te po riti užge;P

Saj pravim ja, ko bi vedele, bi bilo vse drugače;)), haha. Ko bi bile muhe…

že letim : )

haha*-*, o madona tolk smeha pa že dolgo ne, haha.

Glih Rugelj pravi, da če dec doma ne dobi kar voče, gre to iskat drugam in po njegovo čisto upravičeno;)).
Pravi, da baba, ki ni zmižna svojga desca zadovoljit ni nič vredna, haha, pa se pejmo polej, ane.

;o)))))

ojoj,če ti bo mož rekel skoči v savo ali ljubljanico ali s stolpnice na glavo,boš to naredila,ker ga ljubiš in mu je treba izpolniti željo??

če mojega moža ljubim in on mene še ne pomeni,da lahko en z drugim delava kar nama paše!!!!!

ker me ljubi, mi ne bo nikol kaj takega rekel

Ne mežikaj mi, ker te bom mela, da me osvajaš, da si želiš trojčka morda, haha, al pa v rito, sam dilda jaz nimam za ke notr, te bo bolel, preveč, haha, ne igraj se s takim, to so resne zadeve!

Hmmm….Mogoče bi se pa bilo za zmenit;)))

ja jaz bi skočila, ker bi mi rekel ne upaš in bi mu rekla kok greva stavt in če bi bila stava taka prava via sem v Ljubljanci;)) take dogodivščine ti tud delajo pester zakon in ne dolgočasen in smeha za še in još.

tega še nism, trojčka;)), nikoli ne reci nikoli, počakaj še mal, zaenkrat me to ne mika, pa prosim ne sili me, ker to pri meni ne pali;))! Moj tudi pravi, da ga to ne mika, še ne, ne še…zaenkrat ima preveč dela še z mano, kaj bi delu še z eno, haha, to ni enostavno aneda ne…haha.

Ja vstane vstane, pa ne samo enkrat na dan. Na tvojo žalost pa na mojo srečo.

Pa hvala glede carice, vem ja :))))

Aja pa kr fino swingaj naprej. Mene to sploh ne moti, še manj pa briga.

sex!! jaz se v osnovi strinjam s tabo, ampak malo zanemarjaš bistvo partnerstva in to je kompromis. In to prav na vseh področjih, tudi v spolnosti. Ljudje smo si različni in tudi ženske smo različne. Jaz sem imela fanta, s katerim sva imela božanski seks brez tabujev, tudi v rito in še kaj. No in ta isti fant je sedaj poročen z ledeno kraljico, ki dlje kot do hrbta z nogami narazen ne pride in on je dobesedno nor nanjo. Pa vem, da mu seks pomeni ogromno, ampak pri njej je našel nekaj drugega kar mu pomeni še veliko, veliko več.
Torej, nikar ne posplošuj. Važno je, da se dva ujameta in sta zadovoljna. Problem nastane le, če si moški tako močno želi fukat v rit, da mu to ne da spat, žena pa noče. Tak bo verjetno začel hodit na kurbe. Ampak hvala bogu so taki zelo redki, da bi jim bila rit alfa in omega njihovega življenja. Drugje pa se pari dogovorijo.
Kaj pa bi se po tvoje zgodilo, če bi meni pasalo samo, da mi jo nonstop liže, ne bi mi pa pasalo, da gre vame. Bi se mi moral v znak ljubezni prilagoditi?

No, prav, vzemta si čas;)) Saj bi moj tudi – 4. Ko boš za, me pokliči…na forumu, mislim;))

Ja – noge narazn dat, ne pa riti nastavt !!!

hahahahahahahaha :))))))))))))))))))))))) pa un k se vala po tleh

ha ha ha:)))

Ja ma nekatere pravijo, da tud NOBENO stvar ne počnejo, razen če tudi njim paše. Alora? Tudi nog narazen ne dajo:) Rugelj bi jih za uha…;)

stanko je ta-glavni.

sex- a zate je goltanje sperme OSNOVNA STVAR??? a s tem mu pokažeš,da ga ljubiš?? naj jo on pogoltne kompletno pa te ne bo več prosil takih neumnosti. Jaz mojega imam rada že 24 let pa spermo ne požiram. Dala bi pa življenje za njega.

:)))) Stankota za predsednika!

Heheh

mene pa zanima če bi mu dokazala ljubezen tud ko bi v troje,pa bi najprej uno drugo našponal v rit,pol bi mu ga ti pa še polizala in požrla spermo? po tvoje bi to morala naredit,ker drugače bi mislil da ga ne ljubiš! svašta! pa še za kozlat zraven,no pa tud to bi ti pojedla,ker bi mu s tem pokazala kako ga ljubiš.

New Report

Close