Sex v savni
Tud takrat ni varna varianta! Kaj pa, če ima bolj živahnega možička, pa ona za to ne ve? Al pa je sama tud malce bolj živahna, čeprav je “uzakonjena”? Veš, menda obstajajo tud samske, ki niso tko zlo aktivne, kot bi človek pričakoval.
Tko, da, ne vem kolk je sploh KAJ varno!
Kakorkoli se obrneš, r** maš vedno zadaj!
nisem mislila tega. Minister je rekel, da je boljše imeti ljubico kot kdaj pa kdaj sexati v 3 ali 4, ker je ljubica bolj sigurna in bolj varna. pa sem odgovorila samo kaj jaz misli8m, da se lahko zgodi oz. se je parim prijateljem je šel zakon po gobe na tak način.
Vem, da ne eno ne drugo ne more iti brez nekega tveganja. Pa še vedno zagovarjam mnenje, da raje to počnem skupaj s partnerjem kot pa da bi sam skakala okoli. Najin odnos se je precej bolj poglobil. Sicer pa tega ne počneva vsak dan.
Maška napisala:
….. Dejstvo je pa takšno, da si eni upamo, druga pač samo sanjate
in ste nam zavidate, po domače povedano zganjate foušarijo…..
Moram ti podret tvojo teorijo. Ne sanjam o tem, kar govoriš.
Tega si preprosto ne želim.
Zato ti nisem nevoščljiva.
Počni kar želiš in to z veseljem (kar sem ti pa že tako želela, tebi in tvojemu)!
diskretni napisal:
> Zakaj imam občutek, da gre pri tebi v vseh vpisih samo za
> teoretiziranje?
Diskretni, pa zakaj nisi vesel teorije? A ni čudovito, da človek želi izvedet nekaj novga, celo študira v to smer?
Ti bi bil pa lahko vsaj malo vesel, da ti nekdo poskuša dat nove smernice razvoja!
Cmokčija zate!
Joj, moja tema – sex v savni. Edin, ko mi vse dol pade pa je, ko vidim dva tipa v savni kako se božata. To ne prebavljam, pa konc. Ne morem niti not v tako savno. Ponavad so še ful dobri. Mi jih je kar škoda.
Skratka, sem 200 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mokra, ko sva z ljubijem v savni.