Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sex vikend II….toda ta vikend

sex vikend II….toda ta vikend

In spet ponedeljek…toda ta vikend…..ti dnevi so bili nekaj posebnega……počasi si se prikradla v moje sanje…….kot si obljubila……..nisi več zdržala….želiš si nežnosti, moogče celo tako močno kot jaz……. neka nevidna sila te je privlkela k meni…… kot, da bi vedela, da te čakam… .prideš mi nasproti… .samo mesec bo najina priča…

Držim te tesno ob sebi, medtem ko najina pogleda iščeta tiste iskrenost…….kjer se duši združita v eno…..leživa gola…….skozi okno na naju sije samo mesečina…je to krivo, da se mi tvoje telo zdi kot nekaj neresničnega..nekaj kar mi je bilo poslano iz nebes?..se sprašujem….. medtem ko daš roke okoli vratu……. Priviješ se še tesneje k sebi in približaš svoje ustnice k mojim……in tako se srečava v nežnem poljubu…. Vonj tvojih sveže opranih las me spravlja ob pamet….. Čutim toploto tvojega telesa….okolica okoli naju je izginila……poljub postaja vse bolj strasten, vse bolj nežen…kot bi se bal, da te se zdrobila v mojem objemu……. roka se nežno sprehaja po tvojemm telesu ..kot bi raziskujel…kot, da še nikoli nisem imel Ženske……., kot da bi bilo prvič….. Pritisnem svoje mednožje k teni, in ti se odzoveš tako, da rahlo razpreš noge. …. In potem nadaljujem s svojimi poljubi povsod po tvojem telesu… z vso strastjo se najina ljubezenska igra začenja znova….znova in znova…… leživa objeta…..polna pričakovanj… Tvoje oči, ki govorijo tudi takrat, ko vlada tišina ….in tvoje ustnice, ki se kot po čudežu v pravem trenutku dotaknejo mojih…

zdi se mi, da mi bereš misli… dotikaš se me in me izzivaš… tudi ti situdi jaz želim prodreti vate… usedem se , potegnem te k sebi v naročje… združiva se… kot ustvarjena en za drugega… počasi se premikaš… vidim, da ti je lepo… da uživaš… uživaš, tudi ker veš, da je tudi meni lepo……držim te za boke… Zahtevaš več… prepuščam se tvojemu ritmu… moji prsti se igrajo z tvojimi bradavičkami, spustijo se proti tvojemu ščegetavčku…… mmmmmm… ne deajl mi tega: praviš…skoraj zastokaš v tej prošnji…..… nočeš še iti do konca… zavlačujem… želiva si, da dolgo traja… najina pogleda se srečata… čas se ustavi… .berem željo v tvojih očeh… popolnoma se ti predajam… odmaknem te od sebe… obrneš se tako, da klečiš in jaz se ti približam od zadaj… čutim kako počasi prodiram vate… globoko…. do konca… tako popolnoma te čutim… s prstom božam tvojo drugo odprtinico, jo nežno masiram… čutim kako prst prodira notri… mmmmm… bojiš se, da ti bo prišlo prekmalu… nočeš še… prosim, ne še… rada bi zavlačevala konec… tako lepo nama je… želiš s čutiti na drug način… želiš me čutiti v……….Usloćila si se kot mačka…in najine sanje so se nadaljevale……

in tako so se sanje nadaljevala v neskočno noč…..In želim., naslednja noč…..bo step noč, ko bom poln tebe, ko te bom vonjal, okušal tvoje strasti, ko boš moja, ko bojo moje tvoje misli, tvoji občutki, dotiki, in ko boš moja vsa…pa čeprav samo v sanjah…

leta letijo - iščem stevardeso

Res si razočaran!!!!

Ah ja vidim, da tu gor na tem forumu pišete samo med tednom.Čez vikend pa ste pridni fantki in zvesti možički…
Veš “razočarani”saj sanje so tudi uresničljive in kdor upa ,živi.Zato uresniči svoje sanje, kajti le enkrat se živi.Če ne boš zagrabil priložnosti, ki se ti ponujajo ti bo morda za vedno žal.
Medtem pa le sanjari nič ne škodi.Sva že dva.

Življenje je kratko,uživaj ga zdaj!

New Report

Close