Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sex vir..

sex vir..

virtulano……

mislim…danes ste nekatere izzivale in iskale…..

a res ne veste, da je v svetu navideznega vse tako prekleto navidezno ?!!

v tem svetu je tako laž – resnica kot resnica -laž…. Pa navzlic temu se vse več ljudi spoznava v tem lepem virtualnem svetu…nekaterim se uspe morda celo zaljubiti…drugim pa pod takšnimi in drugačnimi virtualnimi maskami uspe drugemu greniti življenje…

je pa mogoče tudi res, da s tovrstnim spoznavanjem človeka lahko spoznaš globlje v dušo ali pa tudi prekleto hudo nasedeš izurjenim virtualnim lažnivcem, ki spretno manipulirajo z besedami,ker se zavedajo(mo) da jim v oči pa žal ne moreš pogledati ker v njih poskušal razbrati, ali se za sladkimi besedami v resnici skriva pravi mali hudičeki….

in dilema….
In kaj pravzaprav narediti, ko jih dobimo na laži ali pa jim prodremo v dušo ?!”
samo zamahniti z roko, češ saj je vse le virtuala..? Se prepričevati, da v svetu navideznega itaq ne bomo nikomur zaupali? … kaj četrtega?

ali pa… se biti JAz, ki sem pošten in povem po resnici in se ne pretvarjam zato to tudi pričakujem od drugih…

rad vas imam.

leta letijo - iščem stevardeso

lej…
če mi pošlješ virtualno vrtnico, ni isto, kot če mi prineseš pravo (čeprav virtualna ne more ovenet)
če mi pošlješ virtualnega lubčka, enako,
če me virtualno ljubiš, prav tako

jaz se virtualno ne morem zaljubit, nevem, mogoče sem pa jaz staromodna?

pa če govoriš po resnici ali pa iz sebe narediš ideal, vseeno

na nek način The picture of Dorian Grey 😉

---------- le vent nous portera...

Naya tole si pa dobr napisala in se strinjam s tabo. Virtualen seks ni seks.

kaj pa je- spolni odnos, fuk, kavs…?

Dej to ti obrazlož, ko si mi tko včeri napisu, da ne seksam dost, pa pol ne morem vedet kaj je to.

jaz pa nisem tega rekel, kako naj to govorim za tebe če te sploh ne poznam?

No sej to sm včeri jaz rekla, pa si pač sklepal da je tako, pa me daj še danes malo podučiti, da bom kaj novga zvedla.

sam da mi ne bi tak osvajal ko ono pohorčičo…grrrrrrrrrrrrrrrrrr

le kje je stara?

leta letijo - iščem stevardeso

pa sej razočaran ni nič pisal o sexu!

babe!:) (samo na to mislite)

Razočaran:) presenečaš! Le tako naprej, bodi ti samo ti in govori resnico, pa se mogoče tudi jaz “zaljubim” vate, ker na sladke besede pač ne padamo vsi! E
ni želimo pri drugem izključno prodreti v dušo in ne ga posexati, polupčkati ali se vanj zaljubiti!!
Zato me včasih razjezi, ker eni na veliko fantazirajo, v kaj vse so se zaljubili in v koga vse in virtualne ljudi vidijo v poveličani luči, popolne, neverjetne…in mogoče zato bolj uživajo v tem svetu, kot realnem.

Tukaj nas je od 10 sodelujočih vseh 10 popolno lepih, pametnih in pohotnih…če pa pogledaš naprimer okoli sebe, ko si v vrsti v Mercatorju…..10 ljudi okol tebe? kakšni so??? So tudi oni iz interneta?? So te resne gospe tudi na internetu prave packe? ima tisti super očka, ki lovi otroke, vročo ljubico in tri dopisovalke-na internetu?? So tudi tam v realu vsi tako…za kaj?:)

preklicujem vse včerajšne trdive, danes se mi zdiš še preveč izkušena, pa misliš da je možno da je ženska preveč izkušena?

izkušena ženska pri moškem ni najbolj zaželjena, sploh, ko on prekorači starostno mejo 20 let:)

kdaj pa bi katera bila lahko preveč izkušena?? ali pa kateri??? Je sploh lahko kdo?:) vedno je kaj, kar človek pa še ni doživel;)

New Report

Close