Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sex..vsaj 1 razlog

sex..vsaj 1 razlog

… da NE sexaš z nekom, ki ima resnega partnerja?!

ps…no lahko tud več….khmmmm

leta letijo - iščem stevardeso

da nimaš erekcije ali pa da nimaš jajc-razo odločitev je tvoja

Hej!
Dobro jutro vsem skupaj, dans mam bolj malo časa, tko da sam na hitro pozdravim.

Da ne seksaš z drugimi je razlogov veliko, eden od njih je zagotovo spoštovanje do partnerja, pol so tu spolne bolezni, seks boljši kot doma in doma nočeš več seksat (verjemte to je velik probelm),…

mogoče tudi zato, ker nočeš razbit nečesa, kar vsaj navidez lepo stoji skupaj

---------- le vent nous portera...

aja še en razlog zakaj se ne seksa z drugimi- če si recimo bi- seksualc
bi-pa nimaš s kom

ni na TEBI odločitev, ali bo tisti drugi sexal s tabo, če ima partnerja!!

Odločitev je njegova (njena) in tudi razlogi so njeni(njegovi)

cmoka……kje pa si?

leta letijo - iščem stevardeso

tukej:)

Resen partner je tvoj bližnji sorodnik.

a si ti v sorodu z grofi celjskimi?

aja, ne, sorry, oni so že izumrli. zakaj že?

Razlogov je lahko veliko. Čeprav ne verjamem, da bi nekdo ki je prost spustil priložnost seksa z osebo, ki je vezana, saj le to pomeni čisto diskretnost. Če to ni raj?

Ja mogoče pa res, sam kaj ko pa si ne bi želela biti jaz tista, ki jo partner vara. Al bi jo pripeljal zraven naju v spalnico al pa nič.

a si ti v sorodu z grofi celjskimi?

aja, ne, sorry, oni so že izumrli. zakaj že?[/quote]

Ej, Naya, ne vem ,če si dobro prebrala vse skupaj, človek sprašuje o razlogu, da NE seksaš z nekom.
Kar se tiče grofov celjskih, sem pa kar dosti prebrala, celo neko študijo o njihovih lobanjah, tako da ne mi več moriti z njimi, naj počivajo v miru!

pupa100, prebrala še 1x v kontextu, prej pač samo tvoj komentar in se pardoniram.
aja, oni celjski pa… rip ali kako že

grofi celjski niso izumrli zato ker bi se med seboj ženili, pač pa ker ni bilo več moškega potomca in so pač Celjske posesti zapadle Habsburžanom- se je pa kdo že kdaj vprašal kaj bi lahko postalo Celje če Celjski grofi ne bi izumrli in kako drugačen bi bil tok zgodovine na območju današnje Slovenije v tem primeru?

to je že res, so se pa tudi med sabo parili in imeli tumaste potomce. po svoje škoda, ampak tvoje ? je že bolj za na zgodovinski forum.

Saj ni panike, zadnje dni mi malo poganjajo rožički, tako da mi še humor samo tačrn po glavi hodi.
Pa naj vam še enega krvoskrunskega:
Brat žica sestro za en seks, ona se nekaj časa brani, potem pa le popusti.
Na koncu ji reče: “Pa, ti si ful boljša, kot mama!”
“Fotr mi to zmeraj pravi…”

Saj ni panike, zadnje dni mi malo poganjajo rožički, tako da mi še humor samo tačrn po glavi hodi.
Pa naj vam še enega krvoskrunskega:
Brat žica sestro za en seks, ona se nekaj časa brani, potem pa le popusti.
Na koncu ji reče: “Pa, ti si ful boljša, kot mama!”
“Fotr mi to zmeraj pravi…”[/quote]

hahahah…jao… LOL (ali kako že)

New Report

Close