Sex z debeluško
Zanima me vaše mnenje glede sexa z kakšno malo bolj polno žensko. Kaj sploh pričakovat, užitki, itd.. Do sedaj sem imel same suhice. Saj je super ni kaj ampak me mika izkusit še kaj novega.
Ne rabite se pa v temo vključevat tisti z mišljenjem “Pa kak sploh lahko debelo babo f**aš??” in podobni, ker tema res NI namenjena vam.
Si želim probat tako, da če se najde katera iz posavja… Važno samo, da si urejena 🙂
Debeluške, 01.12.2024 ob 13:49
Jaz imam itm 25. Verjetno premalo za “tvojo” definicijo debeluške?
A veš, ker imaš različno debele ljudi. Imaš tiste na meji (to sem jaz z itm 25) in imaš tiste z itm 35 itd.
Torej kakšno točno iščeš?
- Oprosti ampak ne spoznam se na faktorje o katerih pišeš. Bi pa mogoče res lahko uporabil katero drugo besedo namesto “debeluška”.
Lois341, 01.12.2024 ob 14:39
Preveč suha Oz. koščena ni fajn, zelo debela pa je grozljivka. Mislim da enako velja za moške in ženske. Seveda bi vsak najraje imel kakšno Barbiko.
Barbike so sam za na hitr, glava pa prazna na žalost. Glih tak jim škodi višja izobrazba. Višje kot gre, bolj komplicirajo in neumnejše majo zahteve. Probal dvakrat in ne bi nikoli več!
Pejt na k* no, da boš lažje odločen, kaj sploh želiš. Sam ne pol vsega pravit kateri potencialni. Ker boš pač nestabilen za kaj več. In si daj na čelo, da si pač občasnež. 😅☺️☺️☺️ Res, pojdi na k*, da ti bo kaj bolj jasno. Pa ne govori na glas potem. Kera bi tazga pol? Se bolj usmerjam v to, da vas nestabilnost nese po skrivnih poteh. In pol odkrivanje, ne samo tople vode. Na k* pejt, razen če bo kera z mon zastinj dala. 😂🫠🙃😅☺️☺️☺️
Anonimno 2525, 01.12.2024 ob 14:07
Ja, pojdi v akcijo že, nardi analizo in poročaj, kaj si ugotovil. Nemogoče da ti povemo, kako je, je isto, kot da bi slepemu razlagali, kako belo je mleko.
No al pa, bo slep rekel, bomo videli, tisti brez nog pa, bomo tekli, kot tista, zena bo pomila posodo, jest jo bom oa pobrisal 😆😆😆😆😆😆😆☺️☺️☺️☺️
Tadebela žlehtnoba, 01.12.2024 ob 14:49
Ko ga dam v usta ga je strah da ga bom ponesreč pojedla, ko ga motorboatam se boji da se bo zadušu, k sm js gor ga skrbi obraba kolkov, ko me od zadaj pa piskam…
Tinček kr suhih se drž, je bolj varno
Haha, ta je pa dobra šala 😂. Lepo, da se znaš pošalit tudi ma svoj račun.
Če ne probaš ne veš tak da … 😃
Rezi*, 01.12.2024 ob 14:58
Pejt na k* no, da boš lažje odločen, kaj sploh želiš. Sam ne pol vsega pravit kateri potencialni. Ker boš pač nestabilen za kaj več. In si daj na čelo, da si pač občasnež. 😅☺️☺️☺️ Res, pojdi na k*, da ti bo kaj bolj jasno. Pa ne govori na glas potem. Kera bi tazga pol? Se bolj usmerjam v to, da vas nestabilnost nese po skrivnih poteh. In pol odkrivanje, ne samo tople vode. Na k* pejt, razen če bo kera z mon zastinj dala. 😂🫠🙃😅☺️☺️☺️
Prvo ti predlagam, da se naučiš pisat. Ker brat za teboj je res kot f*kanje po zraku. Sploh ne vem kaj hočeš povedat. Vidim pa, da so ti zelo všeč lastne fore. 💩
Seks z debeluško ne more biti slab, ker se debeluška veliko bolj potrudi od raznih fensi TikTok influenserk z umetnimi trepalnicami in podobnimi kurbicami. Potrudijo pa se zato, ker je vsak seks morda njihov zadnji seks.
Meni so bile v mladih letih vse sprejemljive, če so bile urejene in higiensko neoporečne, edino tistih z visečimi kolobarji (Michelin) in celulitom ne bi mogel. Chubby bejbe so čisto OK, sploh tiste nekoliko nižje rasti.
Ja boh so te tut.. debeluška se veliko bolj potrudi.. loool no!! Ma ja možno, verjetno majo full kondicije, obvladajo ritmično gimnastiko, zg. so sploh super, na štiri tud gre verjetno lepo odbojno.. ampak kakšno goltanje, tam je pa na koncu že lačna.. pač marsikatera močnejša zihr dobr seksa, tut v plesu niso slabe, marsikatera suha tut, ene so pč hlodi.. in če je ena ornk raketa za pogledat, kaj se rabi ona potem trudit v kakem smislu? Trudi se naj dec, da ne konča ves napaljem v sekundi. Kdor uživa v seksu uživa, kdor se more pretvarjat se pč naj Trudi!
Tinček336, 01.12.2024 ob 13:37
Zanima me vaše mnenje glede sexa z kakšno malo bolj polno žensko. Kaj sploh pričakovat, užitki, itd.. Do sedaj sem imel same suhice. Saj je super ni kaj ampak me mika izkusit še kaj novega.
Ne rabite se pa v temo vključevat tisti z mišljenjem “Pa kak sploh lahko debelo babo f**aš??” in podobni, ker tema res NI namenjena vam.
Si želim probat tako, da če se najde katera iz posavja… Važno samo, da si urejena 🙂
Če je res obilna boš rabil orientir ko boš skozi špeh tiščal proti pizdi.
Zna se zgoditi da bo morala prdniti da se boš lažje orientiral stran od napačne lukne.
Debeluške so užitne samo, če imajo lep obraz in ko so še najstnice. Takrat je tisti špehek še seksi in diši, pri starejših pa že začenja smrdeti.
In debeluškam ga z lahkoto vtakneš tudi v ritko in jih bolj na hard nabijaš. Medtem ko je cel podvig, da ga tja uspeš vtakniti kakšni vitki majhni najstnici.