Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex z dvema ali tremi moškimi

Sex z dvema ali tremi moškimi

Odgovor na objavo uporabnika
ena Nasty, 02.09.2024 ob 06:40

Že nekaj časa razmišljam in si želim poskusiti z dvema ali tremi moškimi. Sem poročena mamica, možu nisem nikoli to omenila, kaj si želim. Zadnje časa pa me zelo vzburja misel, da bi me dva ali trije moški vzeli samo zase in bi zares uživali.

Tolk si tega želim, in veliko razmišljam o tem, zato se mi dogaja tud to, da sem čez dan mokra in moram redno menjati tangice. K sreči mož tega še ni opazil.

Odločila sem se, da poskusim tukaj, na tem forumu, če bom kaj našla. Ne vem, ali je možno dobiti dva ali tri moške, ki bi bili za izpolnitev mojih želja. Po eni strani si zares želim, po drugi pa me je strah bolečine in da se ne bi kaj razvedelo naokoli. Mož ne sme tega zvedet. Kljub vsemu je želja močnejša od strahu.

Želim si tega in naj se mi javijo tisti, ki jih to zanima. Ampak obvezno zdravi, urejeni, higienični, diskretni, ker ne želim imeti kakršnihkoli težav zaradi tega.

Piši Mi na Andrej. [email protected]

Pisi na [email protected]

imam kar želiš…

Če si res ženska kot praviš piši na [email protected]. Sem 35 let star samski.

Sodelavka je imela moža, ki jo je povedel v takšno druščino. Povedala mi je, da skupinsko ni noben užitek, saj ni vedela kateremu naj se odziva. Vsak po svoje se je ponujal.

New Report

Close