Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sex za plačilo itd…

sex za plačilo itd…

No tukaj se je prej pojavila ene tema, kdo plačuje sex in hodi k dekletom ki treba plačati za sex, meni se zdi, da tisti ki so samski, pa če ne dobijo v clubih za sex, da gredo k eni prostitutki 18 let stari.
Saj tja hodijo se meni zdi zelo lepi tipi, saj ne hosijo zato, ker jih nebi nubala marala, ampak, če ne dobijo pač se gre k prostitutki, ja zakaj pa ne no.
Pa to se meni zdi so tudi stari fantje tam 20 let , da gredo seksat tko, ali malo več, no kaj mislite saj so ravno ta starost najbolj potrebni seksa, se vam ne zdi.
No pa boste rekli spolne bolezni, no ni spolnih bolezni če uporabljaš kondom ane.
hvala
lp.

mislim da policija tukaj veliko izve

lp

Kaj, a tud policaji hodijo k prostitutkam ???
No pol pa le dajte par dobrih namigov, h kateri je treba it, ki dobr z ritjo miga ….

ma kja policija nadzoruje, a zdej lahko policija zapre tistega ki je ene dvakrat obiskal prostitutko a kaj, samo a ni tega veliko, da se seksa,
samo a dajo vse prostitutke ali ne.

policija glede drugih vidikov tukaj izve, če pa si napisala, da policija hodi k prost. , pa boš najbrž morala kar policiji sama dodatno pojasnit kaj si z tem mislila

adijo

Ojla živjo 🙂
A si spet tista psiho od pred par dni, ki je alergična na kurbe :))

Ne vem sicer, kako lahko hodi policija na kurbe, ampak kašen policaj pa zagotovo :))
Nekateri celo po službeni dolžnosti, da lahko tud kakšnega zvodnika ujamejo …

ej ti ” nisem vedla tega “

imaš res dolg jezik in se ti vrne, nekdo že bere to

nisem to jest ki ja zadnjič pisala,

Saj ni čudno, da število okuženih v Sloveniji narašča, če menite, da v primeru uporabe kondoma, ne morete dobiti nobene spolne bolezni. Kaj pa pri oralnem seksu? Mislite, da ne? Saj takrat nimate kondoma gor ali pač? Neodgovorno je tako razmišljanje. Nemalo se jih okuži pri oralnem seksu.

Itak, amaterji smo vsi, ki tega ne delamo zaa denar:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Mislim da si slovenska vlada preveč zatiska oči glede prostitucije.To je najstarejša obrt in se je ne da preprečit.Zato ne razumem zakaj ne legalizirajo in poberejo nekaj milijonov davkov,ki jih slovenija tako potrebuje.Nekomu je že pisano na kožo zato pa zavlačujejo.

Nikoli, poplacajo mi s cim drugim 😉

New Report

Close