Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sex za prvi maj…

Sex za prvi maj…

Seveda nič od tega, samo naslov teme mora bit udaren, da vas čimveč pogleda…

Glede na to, da mi neki precej jokate nad novostmi :))))

Nekaj dejstev…to, da obstaja spisek tem…kot prej in da se da nitkat, se ni spremenilo.
To, da so zgoraj v forumu dodane kao za vse forume uporabne reči tudi ni nič narobe, kot tudi s tem, da se tema ki se bolj ali več ponavlja izpostavi na vrh.
Poleg vsega imaš še privat mail za privat sporočila…tista na hitrco, da ti ni treba odpirat in pošiljat svoj mail…dodaš lahko priponko, kjer pokažeš nekaj kar mogoče se ne da povedat…

ne vem…meni sede to v božju mater…
Je pa res, da imam tudi jaz nekaj prošenj za Vrhovnega…zato mu bom takoj ko tole odam poslal link če bo imel čas odgovorit.

Po raziskavah sodeč je na ozadju PCja med najbolj osovraženimi barvami…bela.
In tu jo je res mnogo…če bi se dalo…modra je itak vaš logo, pa daš linije v dveh modrih…svetlo in temnejšo modro…tema za temo, kot je sedaj belo-modra.

To bi vizuelno precej oprijaznilo forum.
Druga in tretja reč…dodat možnost smeškotov, s katerimi nenormalno močno poudariš čustva in občutke…in tretja…lastna slika, avatar, ki bi se pojavil ob imenu uporabnika.

Za primer dam svoj post na forumu mobisux….toliko da si ogledate kako to izgleda.
Ko forum bereš, so teme navedene po naslovu, kot do sedaj, z nitkanjem vred…ko pa nek post odpreš, tekst zasije v barvah, smeških in slikah…sux ima to slabo urejeno, ker si posti in komentarji sledijo en pod drugim brez nitkanja.,,,primer stavim samo kot vzorec izgleda POSAMIČNEGA sporočila…kako bi lahko izgledalo tudi na MONu s smeški in slikami.

Pa pejšnt pejšnt…veliko je dela s tem…se bunite sam tisti ki vas ni bilo na bowl :))))))
Ostale je Primož fejst ustrašu :))))))))

Ajd šefe…podpri me !
:))))

Aja link :

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Noče mi cel URL nalimat, pa ni važno…oglejte si kak post kogarkoli…kaj sem hotel za vizualni izgled, grafični vzorec povedat.

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

…………….orkodijo…………..sem pa res nasedla; da se bomo dolčkal, sem misnla, pa evo, nč od nč, booooo:)))))))))))………………..

Uf, uf….kako si naložu….
Pa tak dober začetek je bil… ;-))))))

daj, nena seri.
🙂

:))))))))))))))))))))))))

Smejkote nam je Primož obljubil… ma zdej ima verjetno še veliko dela, dejmo počakat malo….

Meni je ta novi izgled ful všeč…. pa tudi vse nove funkcije…

Edino, kar me moti je to, da najprej zgleda, da si prijavljen, v resnici pa nisi…. pol pa napišem post… in me opozori komaj takrat, ko ga čem oddat…. Ma tudi za to, sem našla rešitev…. :))))) Potem, ko mi je ene prarkrat zbrisalo post…. Jihaaaaaaaaaaaaa

Danes grem v Rakov škocjan……. jutri pa na Slivnico…… :))))))))

New Report

Close