Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sex zgolj ena obveznost več

sex zgolj ena obveznost več

Mislm res mi ni jasno kako moškim…..berite možu ni jasno,da po 10 letih zakona,2 malih otrocih,gospodinjstvu in vsemu temu tempu,pač sex samo še ena brezvezna obveznost?

Njemu sicer ni jasno,zakaj ampak tako pač je……….komentarji??

Mal se hecaš a ne? Vrgla si kost in sedaj misliš da jo bomo pograbili?!? Izmisli si kaj drugega, morda ti celo rata

morda si naletela na napačno ciljno skupino??? 😉

Ne to je dejstvo.P a nisem edina ki tako mislim in čutim,sicer pa očitno je to vprašanje za forumovce tukaj preveč,žal,ker imate doma najbrž vse pospravljeno po predalih z ženami vred.

Draga ženska, s tem pristopom boš na koncu ostala sama… v postelji namreč (ali še več), saj si bo mož našel drugo. Pred tem pa pomisli, ali ga res nimaš nič več rada, da ti je vseeno, kaj se bo dogajalo. Presodi tudi, kaj ti več pomeni, vse urejeno in pospravljeno, ali to da si (zvečer ali kadar koli) pripravljena tudi na (pa ne samo na moževe, verjetno je tudi kaj v tebi še…) nežnosti in še …

Tako kot vse druge stvari, je tudi sex stvar vsakega posameznika. Če v tem uživaš, če svojega partnerja dejansko ljubiš in on ljubi tebe – potem ne bi potrebovala objave tako grenkobnega sporočila tukaj na forumu. Ampak – forum je konec koncev svobodno mesto, kjer si lahko vsak olajša dušo, poišče nasvet in ne nazadnje razumevanje ter toplo besedo. In očitno si ti najbolj potrebna prav tolažbe, pametnega nasveta, skratka pomoči.
Življenje je lahko toliko lepo, kolikor mu sami pustimo, ali pač toliko grdo. Vem, da na veliko stvari nimamo vpliva, ampak zato moramo toliko bolje izkoristiti vse, na kar lahko sami vplivamo. In to smo predvsem mi sami in naš način razmišljanja ter delovanja. Stvari, ki jih ne neguješ, umrejo, ravno tako, kot rastlina, ki ji ne daješ vode, hranljivih snovi ter veliko ljubezni. In nasprotno. Za srečo je treba garati, in to prekleto težko, a se splača. Verjemi. Ne govorim napamet, življenje me je vse prej kot razvajalo, in bi že zdavnaj zapustil ta svet, če ne bi nenehno iskal pozitivne stvari, poskušal vedno najti svetlobo v včasih popolni temi.
Če ne drugače, poišči strokovno pomoč (skupaj s partnerjem ali tudi brez njega, če sta se popolnoma oddaljila – ampak se prej obvezno pogovorita).
Moraš zaživeti, občutiti življenje, se izvleči iz tega vsakdana, ki te je skoraj popolnoma zadušil…

lp,
Srečko s prižnice

To je vse skupaj tako daleč prpeljalo zato,ker ne da hočem igrati neko žrtev trpeče Cankarjeve mame,katerih že davno ni več:-))ampak za VSE SEM SAMA.To ni sproščen partnerski odnos,to je občutek kot,da si predmet.Ne pravim,da rabim čistilko in kuharico,pravim,da potrebujem sam mal pomoči pr vsem tem.
In nikakor partner nima pravice zvečer pričakovati strast od mene,če se v celem dnevu niti malo za to ne potrudi.
Kakorkoli nisem se videla tako v zakonu.

Hja, čaki malo, to je pa zdaj druga zgodba. Če je on cel dan VELIKI gospod, lahko zvečer tudi s priklonom in klobukom v roki čaka na naval tvoje strasti, pa verjamem, da zastonj.

Ti je pa zelo lepo napisal Srečko, vse prevečrat se zgodi, da življenje polzi mimo nas. Dobro ga preberi!
Jaz zase vem, da se borim z vso zavestjo, da ga (po)srkam povsod, kjer mi to možnost da….

Očitno si se spremenila v sužnjo. Gledat na seks z “gospodarjem” moraš bit pa res posebne volje…

Nehaj vse nardit sama, prijazno ga vpelji v to, da bo tud on kej naredu, ti ‘nimaš časa’ (greš po svoje tačas, organiziraj si življenje)… GET A LIFE!!

Sm hotla dat en link, pa ga ne najdem. Aha, našla. Evo, preberi si! LOL

http://www.geocities.com/ladymisato

Če so rezultati res taki kot piše, pa ne vem. Poročaj, če boš probala!! 😉

ne, nima te pravice!!!
po vsem kar si napisala in po tvoji otožnosti sodeč, ti dajem prav, da ga zvečer ne moreš čakat še kot strastna ženka…

ampak, to ni rešitev, saj veš!? kajne?…ne dovoli si, da te zagrenjenost obvlada!!!, nekako se poskusi razvedrit (prijateljica?), sprostit in nato uredi misli…

in seveda, vprašat se moraš, kaj in koliko si pripravljena še dajat oz. se razdajat in kdaj misliš da je (bo) čas da začneš jemat in sprejemat…

lp…pa velik jasnih misli ti želim!

Draga niveja,

vsekakor se morata pogovoriti, saj sta nezadovoljna oba. Verjamem, da si zvečer, po celodnevnih obveznostih izžeta, iz lastnih izkušen pa ti povem, da tudi ni prijetno, če je v postelji suša. Če ti ni pripravljen pomagati čez dan, pa poskusita z igrico, da si mora seks zaslužiti. Če mu je res toliko do tega, se bo igral.

npj napisal:

> Če ti ni pripravljen pomagati čez dan, pa
> poskusita z igrico, da si mora seks zaslužiti. Če mu je res
> toliko do tega, se bo igral.

Ali pa si bo dobil bolje plačano delovno mesto.

Boga boga..bogi tvoj ob takem razmišljanju…upam, da se le hecaš!

New Report

Close