Najdi forum

sex

zanima me ali je to normalno,da partnerki pri 33 letih ni do seksa,ponavadi seksama 2x na mesec,pa še to na moje večdnevne prošnje,ker pravi ,da ji ni in da ne čuti potrebe,drugače se dobro razumema skupaj sma že več let

Vse kar pocenja človek je normalno, ni pa običajno. (to tvoje)

verjetno res ni normalno in to že več let,razloga ne poznam

normalnost je relativen pojem, kdo si ti da ga opredeljuješ objektivno?

Lahko napišeš da tebi ni normalno, ne pa da ni normalno za nobenega, več kot očitno njej je, torej je formulacija tvojega stavka neumna in kontradiktorna realnosti.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Torej več nista partnerja ampak samo prijatelja, cimra,…? Imata otroke in samo zaradi njih še vztrajata?

Do seksa s teboj ji več ni. To ni normalno. Nekaj je narobe…

Verjetno se pričela Zemlja vrteti v nasprotno smer.

Tle sigurno ne bos najdu tezave. Z njo se pogovor ane.
Mogoc si se pa ti v teh letih spremenu pa jo ne privlacis vec toliko…
Pogovori se pa resi, preden ona najde resitev kje drugje…

če dobro zasluži, obvlada gospodinjska opravila in ni tečna prepogosti … jo obdrži ☺
za zraven pa vsake par mesecev novo za popestritev seksa ☺

haha, vuk ti si the man

Ti si vuk magare.

Seveda ji je. 2x na mesec. Kolkrat pa ji mora bit do seksa z njim, da je še normalno? A ni to stvar posameznika oziroma posameznega odnosa?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Njej sploh več ni do seksa…z njim. Piše “2x na mesec,pa še to na moje večdnevne prošnje”. Pač da mu da je mir pri hiši. Več kot očitno ga vidi kot prijatelja, cimra, pomagača, poslovnega partnerja. Konec je, bolj kot se bo trudil popraviti in dobrikati, hujše bo. Zato pa sem vprašal, če je kar otrok, to bi dosti razložilo zakaj še ona vztraja.

Ne delaj si utvar, ko ženska ne želi več seksati s teboj je konec. KONEC. Ne ljubi te več…

Seveda ji ni do sexa..s tabo… če pa se daje dol drugje…

Njej sploh več ni do seksa…z njim. Piše “2x na mesec,pa še to na moje večdnevne prošnje”. Pač da mu da je mir pri hiši. Več kot očitno ga vidi kot prijatelja, cimra, pomagača, poslovnega partnerja. Konec je, bolj kot se bo trudil popraviti in dobrikati, hujše bo. Zato pa sem vprašal, če je kar otrok, to bi dosti razložilo zakaj še ona vztraja.

Ne delaj si utvar, ko ženska ne želi več seksati s teboj je konec. KONEC. Ne ljubi te več…[/quote]
Če bi on malo drugače pristopil, kot s prošnjami, bi do seksa lahko tudi tako prišlo. Ker pa človek pač prosi za sex, pa potem res tako izpade. No, kakorkoli… morala bi sama povedat, mogoče ji pa res ni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, če sama prava, da ji ni (sem očitno spregledal), potem se je res za vprašat, zakaj ji ni. Še vedno to ne pomeni, da se kje drugje dol daje (zaenkrat), kar pa itak ni pomembno. Vsekakor bi bilo dobro, da ona pove, kaj se je spremenilo v odnosu do avtorja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close