SEX ‘?
Mene pa zanima kolikokrat na teden sexate ?MMISLIM kolkrat bi?
Jst sm bil pa prepričan da pretiravm ker mam želje vsak dan včsih tud dvakra pa mi ne uspe zmri prepričat partnerke star sem 31
Običajno trikrat tedensko včasih več včasih manj tako je nekak povprečje.
A se kateri tip najeda vsak večer da bi pa ga ne dobi tud če se trdi ?
Mislim, če si pohoten kot merjasec in še tečen povrh, moram priznati, da tvoji partnerki mine vsaka želja. Jaz in moj nimava teh problemov. Kadarkoli se kateremu ‘zalušta’ potešiva željo.
Sej ni tolk hudo ,tud midva se zmenva ,če pa ne pa nardim to sam .No ja zanima me sam kolkrat to počnejo drugi al je to pri enaintridesetih in treh otrociih v mejh normale. HVALA
Ojoj!
Pri treh otrocih, ti pa bi vsak dan ali celo večkrat na dan! Uboga tvoja. Jaz imam trenutno enega, pa sem zvečer tako utrujena, da sploh ne razmišljam še o sexu.
Moj je zadovoljen, če dobi parkrat na mesec, ne pa vsak dan ali celo večkrat na dan.
Ne vem kaj misli tvoja, ker tega nisi napisal. Ampak mislim, da so tvoje potrebe sigurno nad njenimi! Malo misli nanjo.
Pa tudi, če se boš intenzivno ukvarjal z otroki, pomagal njej pri gospodinjskih delih, sigurno tudi ti ne boš občutil vsak dan takšne potrebe. Boš preveč utrujen!
Jaz mislim, da leta niso pomembna, pomembno je dejstvo, da imata tri otroke. Tudi midva z možem sva imela pogosto spolne odnose preden sva dobila otroka, sedaj pa se je vse spremenilo. Sva oba preveč utrujena.
Zato mislim, da vsak dan ali celo večkrat na dan pri treh otrocih ni normalno, saj iz ženskega vidika ne!
Lep dan!
poli
No ja dobra tolažba ,najbolš da obiščem dr. Rgla za nasvet.
Posluš, mislim da še ni tako hudo, da bi moral do dr. Rugla. Midva z mojim sva pred nosečnostjo kadar koli. Ni bilo važno, ura ali prostor, da sva imela le plac zase – na očeh javnosti glih ne.
Tudi sedaj ko sem noseča to še vedno ni važno in brez zamere vse, ki jim moje besede ne bodo odveč. Mislim, da je utrujenost samo izgovor.
Je pa res, da je hudo in to za oba, če je eden za in drugi ne!
lp
E.Krt
S prejšnjim partnerjem sva skor vsak dan zdej pa parkrat al pa še manj na mesec!
Morš met tapravga partnerja pa še ful sem občutljiva na vsak vonj in zato sem pripravljena sexat le kadar sva oba izpod tuša.
A ma še kera probleme s svojim nosom? Moj zavoha vse in sem kot pes.
Moram priznati, da se mi kar smiliš. Kako to prenaša tvoj partner?
Maja, meni se pa nič ne smiliš. Imaš kar prav… ne vem, no, tudi meni se ravno ne paše igrat s “prežmohtanim” moževim…. one-jem.
Ne samo za žensko, ampak tudi za moškega je higiena nujna. Zato pa je toliko PAP testov pozitivnih in vnetja rodil so posledica infekcij, ki pa jih drugače kot s seksom ni možno pridelati. Toliko o higieni. :))
Pri nas seksamo 1x morda 2x tedensko. No, včasih pa celo več. Odvisno.
Glede higijene se čist strinjam izpod tuša pol pa spet pod tuš !
Mojga pa prime enkrat ali dvakrat na mesec. Je to normalno pri 37?
Jaz bi tudi več, ma mojemu se ne da zvečer. Ja, zjutraj pa ni cajta. Imava pa dva mulčka, enega čist majhnega.
Veš kaj, Milan, če vama paše parkrat na dan…zakaj pa ne? Tisto o utrujenosti so včasih samo izgovori…al pa glavoboli, pa take finte. Ti lepo svoji dragi pomagaj pri vsakdanjih opravilih, sej ni važno kaj, lahko samo otroke ven pelješ…itd. Bo zvečer draga vesela in ne bo jamrala, da je zmatrana..hehe. Ne vem, zakaj bi se mogel zaradi tega, ker imaš tri otroke temu odpovedat? Leta bežijo….. kot pravi Balašević-i pjetlu vreme ide….
A veste, katera poza je značilna za zakonske pare (no, in koruznike tut)? PASJA POZA, in sicer, mož po vseh 4 puza za ženo in jo fehta, žena pa leži na piostelji in se dela, da je mrtva. :))
S partnerjem imava prbl. 9 sp. odnosov na teden. Res pa je, da nimava otrok, da imava svoj flat. Res pa je tudi, da sva precej zasedena (služba, študij …) pa vseeno najdeva čas za te stvari in nisva več tako mlada.
Kul to mi je pa ful všeč da da kakšna tud z mano potegne.Eni smo pač bolj potentni in nam bolj paše seksat.
Zdaj pa ne vem….tako na veliko se govori vsepovsod o seksu…zdaj pa berem tole.
Ok. Midva povprečno 5x na teden, pa bi včasih še, pa ti malo utrujenost zmeša štrene. Aja, da ne pozabim imava dva otroka, tamali je rosnih 2leti in pol, stara pa sva okoli 30.
LP
Tko se govori!!! kljub otrokom, imata cajt za postelne akrobacije….Ne vem, zakaj se vsi tolk neki na otroke izgovarjajo….hehe, kako so jih pa nardil??
lep dan in velik užitkov!!!
Ko smo otroke delal, ti niso bili zraven. Zdaj pa komaj kaj cajta najdeva. Stanovanje je majhno, hčerka stara 12 let in vam povem, da ni večjega stražarja. Niti globoko vdhinit ne morem, da se ne sliši k njej ali pa se (bog ne daj) k sosedu. Tako, mogoče potrebna oba, ampak v hotel pa ne bova šla.
Lep pozdrav in veliko seksa.
No ja sm ugotovu glede na to da jih je več ki, enkrat na dan da sm čist povprečen in sm si kr mal oddahnu ,če tud bi včasih dvakrat .
Milan ne se sekirat. Enim paše dvakrat na dan. Drugim pa dvakrat na teden. Ljudje smo različni. Ko se mi seksa se pač malo bolj “muckam” okrog njega, če njemu slučajno ni.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.