Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sexi uniforma medicinse sestre

sexi uniforma medicinse sestre

Pozdravcek vsem….zanima me kje bi lahko nabavila eno sexii uniformo medicinske sestre…..zelo rada bi presenetila hm…nekoga, ki vem, da bo dol padel :-)….zato….vsi ki veste kje bi to našla…prosim s predlogi na dan…..ne poznam nobene ki bi delala kje v zdravstvu in sploh se mi ne zdijo sexi te nase medicinke…..a obstaja mogoce kje da to kupim….Italija? Ne vem….

papa

A.

Super stil.Tvoj bo presenečen in srečen,ko te bo videl kot sexi medicinsko sestro.Najbolje da po tel.pokličeš v Klinični center in ti bodo povedali kje dobiti obleko med.sestre.Ali pa v kak večji sex šop.

Sanolabor po mojem…

sedaj ali hočeš klišejsko obleko, jo imaš v sex shopu, če želiš pravo pa greš do šivilje ki jih šiva, ali pa ti katera odstopi svojo staro uniformo

kmalu bo pust in takih oblekc, bo povsod polno:)
lahko vprašaš tisto bejbo, ki z wernerjen kruli….čeprav enim tudi taka uniforma ne pomaga:)))) sori;)

hehe

se totalno strinjam….Mirella :-)) ja bom se mal pocakal, da pogledam okol…hvala vsem za predloge

A prej si bla, zdej pa boš pogledal? Ona-on?

Verjetno očka, ki bo tlačil mamico v kak ozek kostum:)

Sej lepo….ženske tud to naredimo, sam da vam je luštno:)

:-))))))))) ja sorci….sm kr bla in bom…..ce mam pa skoz mojga u mislih in pol kr a-je pozablam….mah vazn da se razumemo 🙂

aha:) dobrodosla potem:)

Včas bi rekli, žensk nam manjka na tem forumu, zdaj pa zgleda da bomo morale kmalu rečt….bi, sam dedcov manjka:)))

Spremljamo,sledimo,opazujemo…prežimo.-)

New Report

Close