Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Seznam – kaj vzeti na dopust

Seznam – kaj vzeti na dopust

meni se tako ravnanje zdi skrajno vsiljivo in nadležno. dajanje nasvetov brez da bi kdo prosil zanje …
potem pa nismo daleč od vsiljivih (praviloma) tašč, ki bi vendar rade samo pomagale. pa jih noben ne razume…

meni se tako ravnanje zdi skrajno vsiljivo in nadležno. dajanje nasvetov brez da bi kdo prosil zanje …
potem pa nismo daleč od vsiljivih (praviloma) tašč, ki bi vendar rade samo pomagale. pa jih noben ne razume…[/quote]

Oooomg, kakšna nestrpnost. To je zate vsiljivo in nadležno??? Meni pa s tem tvojim pisanjem res ni nič več jasno.
Saj ti nihče ničesar ne vsiljuje, ne vem zakaj si sploh odprla temo, če te ne zanima?:)))

Avtorica je bila samo prijazna in popolnoma nič vsiljiva. Nekateri ljudje pa prav v vsaki stvari vidite nekaj negativnega, kajne?
No, še nekaj dodajam h seznamu: uredite si zdravstveno zavarovanje, saj je tudi Hrvaška tujina.

potem pa nismo daleč od vsiljivih (praviloma) tašč, ki bi vendar rade samo pomagale. pa jih noben ne razume…[/quote][/quote]

Oooomg, kakšna nestrpnost. To je zate vsiljivo in nadležno??? Meni pa s tem tvojim pisanjem res ni nič več jasno.
Saj ti nihče ničesar ne vsiljuje, ne vem zakaj si sploh odprla temo, če te ne zanima?:)))[/quote]

Ker sem firbčna, kaj za ene sezname nekdo dela, ki bi lahko bili komurkoli v pomoč. Namreč, govorimo o pakiranju robe za dopust, ne o neki vesoljski znanosti … O nečem precej preprostem, se ti ne zdi?

Hvala avtorici za seznam. 🙂

Pa še navodilo za uporabo seznama (za vse nestrpneže):
Vsak naj pač vzame z njega tisto, kar je zanj nepogrešljivo. Ostalo spregledaš. Tvoje nepogrešljive stvari dopišeš. Če ga ne potrebuješ, prspevek pač spregledaš – naslov je dovolj jasen. Amen. :))))

Pozabila si stiskalec za česen in lupilec krompirja.

Groza, kakšen seznam. Sploh za hrano. Saj se da vse kupiti na licu mesta. Kam pa vse to pospravite v avtu? In nato v npr. šotoru?
In pralni prašek, mehčalec? A še na morju perete? (No, ja. Če bi bili tam 2 meseca….)
Sicer pa tudi zato ne hodimo v apartma ali v kamp. Samo v hotele. In potem vsega tega ne potrebuješ. Najboljše zdravilo proti pretirani količini prtljage pa so definitivno počitnice z letalom. Tako lahko vzameš le toliko kot gre v kovček in morebiti še ročno prtljago. In ne boste verjeli – cenovno ni nič dražje (primerljiva kakovost, seveda).

polnilec za mobitel

Pa naj bo, moj seznam
– preveriti, da so osebne izkaznice v denarnicah
– preveriti, da so zdravstvene kartice v denarnicah
– preveriti, da so kreditne kartice v denarnicah
– preveriti, da so kljuci od vikenda v predalu v avtombilu (ce gremo na morje)

Spakirati kopalke, brisace, par kratkih hlac, majc, trenirko, elektroniko (telefon, tablico, polnilce…), narediti hiter obhod po vrtu in kaj utrgati, pobrati nacete stvari v hladilnik.

Pakiranje zakljuceno 🙂

Podpis, ti si vsaj normalna 🙂
lp, jutri grem in imam vse že v avtu:)

potem pa nismo daleč od vsiljivih (praviloma) tašč, ki bi vendar rade samo pomagale. pa jih noben ne razume…[/quote]

Glede na tvoje razmišljanje bi morali izbrisati komplet ves internet in počakati, ko na Googlu postaviš vprašanje, da nekdo odgvori, ker bohnedaj, da bi nekdo napisal že odgovore na možna še ne postavljena vprašanja, ker je to navadno vsiljevanje….

Tudi jaz podobno.
Z dodatkom gotovine, ki jo imam v “hrvaški” denarnici ter zdravstvenim zavarovanjem ( poleg zdr. kartice).

Tudi jaz podobno.
Z dodatkom gotovine, ki jo imam v “hrvaški” denarnici ter zdravstvenim zavarovanjem ( poleg zdr. kartice).[/quote]

Ja, “morska kunarnica” je naceloma kar zraven kljucev vikenda v predalu avta…, turisticno zavarovanje (letno) pa zraven ZZZS kartice in konvencijske kartice.

New Report

Close