Shappa
ojla.
Jst sem bil letos julija z njimi Peru, Bolivija, Čile.
Zelo dobra izkušnja, odličen program, veliko se vidi, doživi, ogromno aktivnosti.
Na začetku sem se mal bal kako se bomo ujeli v skupini, ki je bla kar velika (19), ampak je blo res super. S nekaterimi smo se vrhunsko ujel, stalna zajebancija in šale, zvečer hodil vem ga žural… In to so bli predvsem starejši člani skupine :-)))
Je pa res da imajo Shappa to destinacijo najbolj dodelano in izpiljeno. Vodič je bil tud super, stvari je po moje povedal v pravi meri in čist na tak sproščen način (kaka “grda” beseda sem pa tja me ni motla:-)))
Trajalo je 30 dni in za ta denar, ko sem ga zapravil, nikjer ne dobiš toliko. Če bi šel v lastni režiji, pa ne bi tolko videl.
Za natančni program potovanj, pa jim kar piši mail in ti pošljejo program po dnevih.
Torej priporočam…
Lp
Andrej
Ojla.
Celotno potovanje je trajalo 30 dni in vse skupaj me je koštalo 570 jurjev. To pomeni VSE, karta, zapravljanje na potovanju vključno s šopingom, ceplenje v Sloveniji, avtobus v Munchen…
Jst vedno ovrednotim potovanje kot celoto, torej vsi stroški, pred, na in po potovanju (tudi razvijanje slik).
Lp
Andrej
Za primerjavo poglej agencije. Groza… samo aranžmaji okoli 700 jurjev za 14 dni. Pa še dol se kej zapravi…
Shappci so zakon, da naslednje leto pripravljajo še neke novosti:
Filipini
Kolumbija in Panama
Jemen in
Mali..
Prav tako pa pripravljajo program za južno Afriko (Namibija, Bocwana, do Viktorijinih slapov, JAR), kjer se jim bo na poti pridružil naš znani fotograf Matjaž Krivic, ki bo na potovanju za simbolično ceno organiziral pravi tečaj fotografije
Shappa je zakon!
*upam, da ne bo spet koga motilo, ker sem naredila malo reklame. Fantje si jo zaslužijo..