Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SharmELSheik januarja

SharmELSheik januarja

Zdravo!
Je bil morda kdo konec januarja na dopustu v Sharm El Sheiku? Me zanima, kako je s temperaturami morja/zraka pa kateri hotel priporocate? Poznate hotel Laguna Vista? Ta se nam najbolj dopade… Prosim za vase izkusnje iz Sharma, ce jih imate.
Hvala in lepo se imejte

Laguna Vista je zakon! Mi smo bili tam z družino. Vrhunsko! Vse super in povsem brez pripomb. Prijazno osebje, krasna namestitev (bili smo v bungalovu), hrana 1A, super izhodišče za šnorkljanje, vožnjo s štirikolesniki in izlete. Z letalom smo šli v Kairo, z ladjo v Hurgado. Dobili smo darilo, pol dodali in ostali 14 dni. Res, nismo bili januarja, smo bili pa konec decembra. Bazeni so bili sicer mrzli, morje pa full prijetno. Zaradi temperatur in vremena bi bilo bolj modro počakat na april ali maj, sicer pa tudi v januarju ne bo slabo. Obratno! Prepričana sem, da se boš krasno zabavala. Povprečne temperature, pa tudi ocene uporabnikov Laguna Viste so na mnogih straneh na spletu. Malo poguglaj! Sicer pa: Sharm je krasen, LAguna Vista pa eno najlepših počitniških naselij. Zagotovo!

Bili pred kratkim v Laguni Visti. Resort je OK, spedenan “v nulo”, čist, osebje prijazno, vendar ne vsiljivo.

Hrana pa je bolj tako-tako, hotelska pač.

Pozitivna stran je, da v hotelu ne prevladujejo Rusi, temveč Italijani, ki jim sledijo Angleži, pa Nizozemci, Belgijci, itd.
Kar z drugimi besedami pomeni, da ne doživljaš “plenilksih pohodov” na hrano.

Resort je primeren za majhne otroke ter ljudi, ki ne želijo in pričakujejo nočnega življenja. Tu ga pač enostavno ni.

Jaz ga priporočam. Od vseh resortov, ki jih ponujajo naše agencije, sta vredna obiska le L.Vista in Movenpick, vse ostalo je bolj ali manj ena žalost.

jalajalajal in Dashenka, hvala za izčrpno poročilo.
Torej Laguna Vista vsekakor je vredna obiska, kako pa je s plažo?
Slikice Sharma kar vabijo, januarja bi imeli čas, zdaj pa me le še zanima kakšno je/bo vreme takrat 🙂

Tule imaš podatke za januar 2006. Če si želite morskega dopusta na plaži, ob bazenu, vam januar odsvetujem. http://www.wunderground.com/history/airport/HESH/2006/1/30/MonthlyHistory.html

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Meni bi bilo januarja prehladno tam in morje absolutno premrzlo.
je pa seveda odvisno od okusa…

Januarja je tam 25 stopinj ali več, enako temperaturo ima tudi morje. V Egiptu sem bila 2x januarja in je bilo tako. Bilo je super, temperature ravno pravšnje.

Ja, brez težav, tudi januarja. Krasno in preverjeno. Sem pravkar poklical prijatelja, ki je bil letos konec januarja doli. Pravi, da če vi ne morete, TopliKraji, gre pa on;))

sem gledala fotke ljudi, ki so bili januarja dol. vsi v jaknah, kopali so se pa v neoprenskih oblekah.

sem bila v laguni vista in po predlogu urše, ki odgovarja na siolovi strani nabq ni primeren pozimi, ker piha. pa še dolgčas je, nimaš kaj počet, ker so dnevi kratki. do šarma je pa 20 minut. pecej piha. poleti je bilo to super, pozimi najbrž ne.

premisli!!! egipt ja, laguna vista ne

http://forumi.siol.net/forumdisplay.php?s=20331f50dbea2cfeeea5a552b0c1f5a9&f=199

New Report

Close