Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Sheer to Cover

Sheer to Cover

Spoštovana,

kakšen puder pa je to? Ali dobro prekriva? Me pa zanima tudi ali imate izkušnje s pudrom Isa Dora Velvet Touch?

Hvala in lep dan!

Lep pozdrav!

IsaDorin puder Sheer to cover je puder, ki je namenjen mešanemu in mastnemu tipu kože. Puder je hipoalergenski, na rastlinski bazi in neodišavljen. Poleg tega ne vsebuje olja, ki bi zmastil kožo. Zelo rada ga uporabljam, ker ga lahko nanašam po plasteh kar pomeni: če želim lahek dnveni make-up si nanesem en sloj pudra Sheer to Cover, če pa želim bolj prekrivajo make-up pa lahko naneste več slojev pudra. Puder se ne svljaka.

IsaDora je pred kratkim na trg lansirala nov puder, imenovan Velvet Touch. Puder je namenjen normalni in suhi koži. Vsebuje veliko vlage, kar omogoča koži prožnost. Koža je po nanosu žametna, od tod tudi ime pudra.

Oba pudra sta hipoalergenska in neodišavljena.

Sama imam mešan tip kože, zato uporabljam Sheer To Cover. Velvet Toucha ne uporabljam, ker je nekoliko premasten za moj tip kože. Je pa odličen za suho in dehidrirano kožo.

Lp Nada

Hvala.

Kaj pa predlagate za kožo, ki ima masten T predel?

lp

Lep pozdrav!

Na trgu je kar nekaj proizvodov, različnih blagovnih znamk, ki so namenjeni negi mešane kože. Kože, ki ima t-zono mastno, lica pa so velikokrat suha in dehidrirana.

Ne vem sicer kaj ste do sedaj uporabljala ( katere kreme in čistila ), vednar bi bil zelo dober podatek preden vam posredujem smernico, katere izdelke še testirajte.

Prosim, če mi pošljete te podatke!

Hvala za razumevanje!

Lp Nada

New Report

Close