Shekali slovenske NiceHash bitkonje!!
No ja, morda res. So pa ti ljudje sami ”krivi” za a) ali bodo zaslužili in b) izgubili. Torej je odgovornost povsem njihova.
[/quote]
Ne drži. Storjeno kriminalno dejanje. Povsem enako, kot če bi shekali NLB, ali katerikoli drugo realno banko. Bi v tem primeru tudi bila zgolj tvoja odgovornost za izgubo, oz. krajo?
Ni fora v tem da nekdo nekomu privošči nesrečo. Fora je v tem da so lenuhi in u bistvu prevaranti s temi bitkojni iin poodobnim izmišljenim sranjem služili bogastvo brez poštenega dela. U bistvu je to dopuščanje nelegalnega bogatenja. Bogatenje brez dela. Samo računalniške finte moraš poznat, pa lahko “denar štepaš” kolikor hočeš
Kam pa pridemo, če se bo nekakšna valuta, ki temelji na hekanju temelj svetovne ekonomije? Kdo bo pa še delal pol? V čem je potem smisel dela?
Prav je, da tole jemlje hudič. Čisto prav.
Ni fora v tem da nekdo nekomu privošči nesrečo. Fora je v tem da so lenuhi in u bistvu prevaranti s temi bitkojni iin poodobnim izmišljenim sranjem služili bogastvo brez poštenega dela. U bistvu je to dopuščanje nelegalnega bogatenja. Bogatenje brez dela. Samo računalniške finte moraš poznat, pa lahko “denar štepaš” kolikor hočeš
Kam pa pridemo, če se bo nekakšna valuta, ki temelji na hekanju temelj svetovne ekonomije? Kdo bo pa še delal pol? V čem je potem smisel dela?
[/quote]
Iz avtosejma:
Kolk pa hočte za tole?
A kdo ve, kje se da naučiti računalniških fint?
Ampak resnično, internetni forumi privlačijo bedake bolj kot muhe drek.
Jah, kaj čmo, ane. Prej so bili ti ljudje virtualno bogati, zdaj pa so ostali brez svojih virtualnih prihrankov. Kako si lahko lastnik nečesa, kar ne moreš prijeti v roke? Jaz imam prihranjenih nekaj tisoč evrov, če grem na banko, jih lahko dvignem in PRIMEM V ROKE SVOJ DENAR.
Ne zdi se mi sicer prav, da so jih oropali, saj ni lepo, ne prav, tudi, in sploh, če nekdo oropa neumnega človeka. Moram pa priznati, da sicer ne sočustvujem z njimi, ampak mi je vseeno za njihove virtualne konje.
[/quote]
Lenoba je gonilo sveta. Tega si nisem jaz zmislil sem preneumen, sem pa prebral tukaj in se povsem strinjam, dodajam pa še: Vse ostalo početje je pa bolj ali manj neumno.
V življenju videl ničkoliko primerov ko so lenuhi najbolje skozi prišli. Neprimerno bolje kakor delavni in odgovrni ljudje. Obstajamo pa tako zabiti, da tudi ko nam neodgovorni lenuhi izdajo uradno, pravno veljevno potrdilo, ki ga ni več mogoče izpodbijati v tej državi, da smo nesposobni za delo, še vedno razmišljamo kaj bi pa vendarle težko?0
Take igrice so pa vedno bile. Sam se sponim še afer agrokomerc, dadas in tako naprej. Zadeve so enostavne, na kup se zbere male pohlepneže in se jih skupinsko nategne. Tudi sam sem mnenja da ni nič narobe, da obstajajo mojstri svoje obrti tipa bivši najsvetejši. Od vsakega posameznika je namreč odvisno, kako odgovorno bo v življenju ravnal s svojim tako ali drugače pridobljenim imetjem.
Ne drži. Storjeno kriminalno dejanje. Povsem enako, kot če bi shekali NLB, ali katerikoli drugo realno banko. Bi v tem primeru tudi bila zgolj tvoja odgovornost za izgubo, oz. krajo?
[/quote]
Očitno se nekaterim (naenkrat) toži po regulativi in državnem nadzoru… ? 😉
Eni so bolj nagnjeni k tveganju in so se že lotili tako ali drugače vlagati v kriptovalute, drugi smo bolj ziheraški in smo se za zdaj temu izognili. Zdaj trenutno se sicer še lahko drugi smejemo prvim, če so ti svoje virtualno bogastvo izgubili v kraji iz digitalnih denarnic. Ampak v resnici se nihče ne bo smejal, ko nam bodo nekega dne hočeš nočeš države izplačevale socialne transferje ali druge prejemke kar v kriptovalutah, pa se bo takrat nekdo lotil kraje iz naših digitalnih denarnic.
Ti, katera banka pa garantira nad 100k€? In koliko nad?
[/quote]
Ne, ampak dovolj je, da garantira vsaka banka do 100k€. Tako, da če imaš milijon €, odpreš varčevalne račune v 10 različnih bank. Tako ti to gre. 🙂
kojni pa kakor pridejo, tako grejo, vmes pa tud crknejo.
Ko prid virus, pa vsi bit kojni crknejo.