Shekali slovenske NiceHash bitkonje!!
Mi se zavedamo tveganja, očitno edini, zato smo se odločili, ker kripto sveta ni mogoče ukiniti, da ga vsaj delno naredimo varnega, dokler se povsod stvari ne stabilizirajo.
če samo beremo na tem forumu, kakšni so bili komentarji na naš produkt, http://www.atrix.io da ne rečem posmehljivi in zaničljivi, se bo naš produkt pokazal za koristnega ob vsakem takšnem dogodku.
Najlepše je, če vse smoa raste, ampak vsi vemo, da večno ne more, zato pa obstajajo garancije.
Poglejte koliko je danes cena zelo uspešnega ICO ta Viberate. Nobene odgovornosti, nobene garancije za vas, ena sama špekulacija.
Treba je vedeti kaj se dela, in mi bi radi dosegli, da bi imel čisto vsak nov in star ICO te varovalke, ki smo jih mi postavili. NI nujno naše, lahko naredijo svoje, ampak to bi moral biti pogoj, da zavarujejo investitorja, danes niso izgubili samo tisti, ki so jim shekali, veliko jih ima tudi v ALTI-ih, torej drugih kovancih in vse je šlo dol v dveh dneh za 40%
V najslabšem primeru, ali pa če vderejo v atrix in vse kovance poberejo, imate na varnem še vedno 80% svojega vložka.
Razmislite, kaj in kam vlagate.
primož
Hahah, v primerjavi s temi, ki so vse izgubili, bo ta naš šnopc še kako okusen. Ne bo ravno poceni, ampak verjemite, da ga boste z veseljem spili.
Naše delo je zaščititi vlagatelja in temu so se vsi posmehovali. Nimate dobrega ICO ta, nimate dobrega modela, ki bi delal za nas. Samo zato ker ne obljubljamo bajnih donosov, smo pač slabi.
verjemite, vsi bodo morali vlagati na tak način. Nič kolikokrat sem pvoedal, da bo propadlo 90% vseh teh valut, ampak kripto bo šel naprej, ampak ne na način kot to gre sedaj. Toliko ačsa sem že notri, da smo se z velikim razlogom odločili zakaj gremo v to in na tak način.
Dokazi pa pridejo sedaj. Samo da me ne bodo obtožili, da sem jaz ukradel, da dokažem svoj prav.
primož
Mi se zavedamo tveganja, očitno edini, zato smo se odločili, ker kripto sveta ni mogoče ukiniti, da ga vsaj delno naredimo varnega, dokler se povsod stvari ne stabilizirajo.
če samo beremo na tem forumu, kakšni so bili komentarji na naš produkt, http://www.atrix.io da ne rečem posmehljivi in zaničljivi, se bo naš produkt pokazal za koristnega ob vsakem takšnem dogodku.
Najlepše je, če vse smoa raste, ampak vsi vemo, da večno ne more, zato pa obstajajo garancije.
Poglejte koliko je danes cena zelo uspešnega ICO ta Viberate. Nobene odgovornosti, nobene garancije za vas, ena sama špekulacija.
Treba je vedeti kaj se dela, in mi bi radi dosegli, da bi imel čisto vsak nov in star ICO te varovalke, ki smo jih mi postavili. NI nujno naše, lahko naredijo svoje, ampak to bi moral biti pogoj, da zavarujejo investitorja, danes niso izgubili samo tisti, ki so jim shekali, veliko jih ima tudi v ALTI-ih, torej drugih kovancih in vse je šlo dol v dveh dneh za 40%
V najslabšem primeru, ali pa če vderejo v atrix in vse kovance poberejo, imate na varnem še vedno 80% svojega vložka.
Razmislite, kaj in kam vlagate.
primož
[/quote]
Joj, Primož, no, altcoini so v rdečem zaradi rasti bitcoina. Čisto k vsemu ti pa tudi ni treba pristaviti svojega lončka, zelo obupano in manipulatorsko deluje. Kdo je kaj izgubil, te prosim?
Ne, ampak dovolj je, da garantira vsaka banka do 100k€. Tako, da če imaš milijon €, odpreš varčevalne račune v 10 različnih bank. Tako ti to gre. 🙂
kojni pa kakor pridejo, tako grejo, vmes pa tud crknejo.
Ko prid virus, pa vsi bit kojni crknejo.
[/quote]
To sploh ne drži. Banka sama ne garantira nič, pač pa država in to do skupne višine 100k.
Joj, Primož, no, altcoini so v rdečem zaradi rasti bitcoina. Čisto k vsemu ti pa tudi ni treba pristaviti svojega lončka, zelo obupano in manipulatorsko deluje. Kdo je kaj izgubil, te prosim?
[/quote]
Zakaj, točno to je namen Atrixa, da ne moreš izgubiti veš kot 20% ko pride do takšnega porasta BTC-ja.
Če bi imel v Atrixu, bi šlo v primerjavi z BTC dol samo 80% in ko bo enkrat BTC krešnil, boš pokrival veliko manjšo izgubo, kot pokrivate z ostalimi alti, razen, če ste že prej vse pretvorili v BTC-je.
To je bistvo, ki smo ga mi želeli izpostaviti, pa so se nam vsi posmehovali. Vsi samo trgujejo, poglej sklade, vsi v rdečih številkah. Torej so skladi vezani več ali manj na alte, nihče ni razmišljal o tem scenariju, da bodo čisto vsi padli.
primož
Ko se bo sesul bitcoin, bo sledila najhujša gospodarska kriza do zdaj. Ne želi si tega. Ker vlagajo tudi finančne inštitucije. Če izgubijo te, izgubimo vsi.
[/quote]
Celotna tržna kapitalizacija bitkojna znaša cca 1/4 Appla, tako da ne prodajaj bučk. Bitkojn in vse kripte so v primerjavi z realnim gospodarstvom zanemarljiva zadeva. In marginalna.
Zakaj, točno to je namen Atrixa, da ne moreš izgubiti veš kot 20% ko pride do takšnega porasta BTC-ja.
Če bi imel v Atrixu, bi šlo v primerjavi z BTC dol samo 80% in ko bo enkrat BTC krešnil, boš pokrival veliko manjšo izgubo, kot pokrivate z ostalimi alti, razen, če ste že prej vse pretvorili v BTC-je.
To je bistvo, ki smo ga mi želeli izpostaviti, pa so se nam vsi posmehovali. Vsi samo trgujejo, poglej sklade, vsi v rdečih številkah. Torej so skladi vezani več ali manj na alte, nihče ni razmišljal o tem scenariju, da bodo čisto vsi padli.
primož
[/quote]
Pa kaj lahko nehaš? Danes pada, jutri bo raslo. Zakaj tako zavajaš?
Pa kaj lahko nehaš? Danes pada, jutri bo raslo. Zakaj tako zavajaš?
[/quote]
ne razumeš, nič ne zavajam, samo povem, kaj bi morali ljudje paziti, pa nihče ne posluša. Normalno da govorim o Atrixu, saj ga delam, začel pa sem točno s tem namenom, ker sem videl, kakšne neumnosti delajo vlagatelji in danes je vedno več novih, ki čisto nič ne vedo. Veš koliko ljudi pride k nam v firmo, da jim razlagamo osnove, kot otrokom.
Samo domov pridejo, pa že naredijo neumnost.
V zadnje pol ure, sem dobil 15 klicev, vsi v povezavi enega pump en dumpa, in kaj misliš, da so naredili. Prodali in ko je šlo gor, zopet z zgubo kupili. Vsi se morajo naučiti na napakah. Ker pa je takšnih ogromno in to ne starih izkušenih vlagateljev, pa je temu tudi namenjen ta forum.
Če ima kdo boljšo rešitev za današnje stanje, ga z veseljem podprem, ampak samo izjava, dam v BTC in naj raste, je zopet napačna. Pada že tri dni, vsi pa vlagajo, da bi zaslužili, to je glavni namen.
primož
ne razumeš, nič ne zavajam, samo povem, kaj bi morali ljudje paziti, pa nihče ne posluša. Normalno da govorim o Atrixu, saj ga delam, začel pa sem točno s tem namenom, ker sem videl, kakšne neumnosti delajo vlagatelji in danes je vedno več novih, ki čisto nič ne vedo. Veš koliko ljudi pride k nam v firmo, da jim razlagamo osnove, kot otrokom.
Samo domov pridejo, pa že naredijo neumnost.
V zadnje pol ure, sem dobil 15 klicev, vsi v povezavi enega pump en dumpa, in kaj misliš, da so naredili. Prodali in ko je šlo gor, zopet z zgubo kupili. Vsi se morajo naučiti na napakah. Ker pa je takšnih ogromno in to ne starih izkušenih vlagateljev, pa je temu tudi namenjen ta forum.
Če ima kdo boljšo rešitev za današnje stanje, ga z veseljem podprem, ampak samo izjava, dam v BTC in naj raste, je zopet napačna. Pada že tri dni, vsi pa vlagajo, da bi zaslužili, to je glavni namen.
primož
[/quote]
Primož, tvoj namen je popolnoma skregan s konceptom kripto valut. Stabilizacija pomeni konec privlačnosti kripto valut. Ljudje gredo v to, da kupijo poceni, drago prodajo ali držijo kriptovaluto v upanju, da bo čez pet let novi Bitcoin. Ja, tisti, ki ne vedo, kaj delajo, se opečejo. Vsaka napaka stane. Ampak koncept še vedno privlači milijone ljudi ravno zaradi tega, kar sem napisala. Ko tega ne bo več, tudi vlagateljev ne bo.
Rešitev za današnje stanje: Kupuj, kupuj, kupuj. Buy low, sell high. Ko je bitcoin drag, se kupuje altcoine, ker so poceni in obratno. Upam, da si to povedal tistim, ki so te baje klicali? Takoj ko bo bitcoin počil, bo vse v zelenem. Zdaj samo traja malo dlje v pričakovanju institucionalnega denarja.
Primož, tvoj namen je popolnoma skregan s konceptom kripto valut. Stabilizacija pomeni konec privlačnosti kripto valut. Ljudje gredo v to, da kupijo poceni, drago prodajo ali držijo kriptovaluto v upanju, da bo čez pet let novi Bitcoin. Ja, tisti, ki ne vedo, kaj delajo, se opečejo. Vsaka napaka stane. Ampak koncept še vedno privlači milijone ljudi ravno zaradi tega, kar sem napisala. Ko tega ne bo več, tudi vlagateljev ne bo.
Rešitev za današnje stanje: Kupuj, kupuj, kupuj. Buy low, sell high. Ko je bitcoin drag, se kupuje altcoine, ker so poceni in obratno. Upam, da si to povedal tistim, ki so te baje klicali? Takoj ko bo bitcoin počil, bo vse v zelenem. Zdaj samo traja malo dlje v pričakovanju institucionalnega denarja.
[/quote]
Seveda, točno to, vse kriptovalute so jezne na nas, ker ljudem povemo, kako naj se zaščitijo in da bi morali vsi zaščiti vlagatelje, vsaj do neke mere.
Dejstvo je eno, nekdo mora izgubiti, da drug dobi. Buy low, sell hi,
sedaj pa jaz vas vprašam, kaj naj kupim? Katero valuto, kaj veste, katera bo zrastla in kdaj????
vse temelji smao na zgodovini prihodnosti pa nihče ne zna napovedati, napovedo pa jo samo špekulacije. A vi veste, da bo sedaj v Ameriki možno staviti kdaj bo BTC padel in kdaj bo šel gor in koliko????
veste kaj sedaj to pomeni?, Da vas bodo še bolj okoli prenašali, ker ste premajhni, da bi na karkoli vplivali.
Dajte mi povedati, koliko je danes viberate????? Oni so dobili 10 mio €, vi kot investitorji pa kaj? Aja, uapte, da bodo nekoč zrastli, torej ste kupili samo upanje ali pa drugače pogvedno pohlep po morebitnem zaslužku in to je tisto kar vas privlači. Zakaj potemtakem ne hodite v kazino? Tudi tam imate možnost da zadanete…
Vidim pa da premalo veste.
če si kupil OMG pri 10000 in je sedaj 3000, BTC pa je šel gor iz 5000 na 13.000, še vedno imate nekaj denarja, ko boš šel BTC dol, ne pomeni, da bo šel OMG gor za 200%, da boste na nuli, na dolgi rok se vedno izgublja, kako tega ne razumete. razen, če zadenete jackpot.
In statistika kaže, da večina izgubi.
Torej, če želite igrati in se zavedate, da pri tem izgubite, go for it.
če pa ste vložili navarčevanih 1000€, pa mislim, da jih nihče noče izgubiti, zato je pomembno, da jih varno naložiš, v 3 dneh so kovanci padli za 60%, marsikoga je glava bolela, da o živcih in veliko prodanih kovancev ne govorim. Tudi jaz sem jih prodal, pa skoraj na dnu, samo na srečo spet kupil, ampak zmanjšal sem samo izgubo.
Pa ljudje niso vešči tega tako kot jaz. Zato takšnim ponujamo varno naložbo, ostali še vedno lahko trgujete z NEO-tom in OMG-jem ali pa ADA, ki je tako zrastla, pa tudi padla.
Atrix, pa je edini na svetu, ki vam garantira, da ne more pasti več kot 20%. Še več, medtem ko si izplačate dobiček, je vmesna stopnja nakup še ATX-a in potem vzameš loan.
Seveda pa je možnosti ogromno, eni to, drugi drugo, izbiro še vedno imate.
primož
Ko se enkrat poglobiš, Primož, točno veš, kaj bo šlo gor, kje so dobri projekti zadaj. Spet zavajaš ali pa nimaš pojma, kako ta trg deluje. In ti si moderator foruma o kriptovalutah? A se valute kupujejo za par dni ali za par let? A so kupci bitcoina mogoče obogateli v parih dneh?
Ja, je šlo 60 % dol, naslednji dan pa nazaj gor. Kakšni živci? Kdor izgublja živce zaradi nihanj, naj se kriptovalutam na daleč izogne!
Pismo, je to forum o kriptovaluta, ali o Atrixu? A si ne moreš odpreti svojega? Misliš smetit v vsaki temi? Potem ga lahko tudi zapreš.
K paniki dodajo veliko tudi stop loss naročila, ki se ob odsotnosti vlagatelja zapirajo sama od sebe, velikokrat tudi nižje od vnešene vrednosti. Pač ob prvi možnosti.
Poleg lahko prišteješ vse, ki prodajajo v short, potem vse, ki prodajajo z upanjem kupovanja nazaj, in posledično imaš dolgo ravno črto navzdol.
Jaz se proti temu borim z previdnimi nakupnimi naročili, ker takrat že naletim na novo pravilo:
“Catching A Falling Knife”