Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style SHISEIDO in drazja kozmetika

SHISEIDO in drazja kozmetika

Zanima me,kje lahko kupim izdelke omenjene kozmeticne hise in kako je kaj s pudri..iscem predvsem kak drazji puder bolj znane firme (recimo tudi Chanel,Sans Soucis,…) – ker se mi zdi nekako bolj kvalitetno vse skupaj.
Imam pa mesano kozo in sem stara skoraj 19 let,tako da bi rada nekaj bolj lahkega in ne “cementa”.Nekaj podobnega MacFactorjevemu HyperSmoothu.
Prosim za predloge 🙂

V vseh prodajalnah Limoni? Müller na Čopovi v Ljubljani?

Jest sem si najprej kupila puder od Isa Dore (3500 sit) ampak mi ni ustrezal odtenek, pol pa sem kupila od Elizabeth Arden puder, ki daje naraven videz. Ful dober, se sploh ne vidi da imaš puder, vendar če hočeš prekriti kakšne mozolje ali kaj podobnega moraš nanesti sloj 2x. Me je pa skor vrglo na blagajni -7800 sit. OK sem si mislila, če je vredu, gre za mojo kožo, pa tudi ne porabiš ga v enem mesecu. Kupila sem v drogeriji v Mercatorju.

LP, Andreja

Priporočam Prescriptives Traceless tekoči puder, res ga praktično ne vidiš, učinek je pa tak kot “retuširana fotografija” – to se mi zdi še najboljši opis. Ne vem pa, če se ga dobi kje pri nas. Sicer stane 22 funtov (cca. 7500)

če hočeš dober, lahek puder, višji cenovi razred moreš probat pudre Kanebo. občutek je super, koža se nategne, postane gladka, ne masti, koža se ne sveti in drzal ti bo cel dan, da še sploh ne zgleda da imaš puder. jaz sem za svojega dala med 8000 in 9000 sit. embalaža pa ni velika. n_

New Report

Close