Shoppster – nateg
Kdorkoli je zadnjič tukaj delal reklamo za Shoppster in zlival gnojnico po Mimovrste, je zdaj popolnoma jasno, da je šlo za marketinški stunt.
Moja prva in zadnja izkušnja s Shoppster-jem je sledeča:
Naročilo v vrednosti 2K oddano pred dvema tednoma, od takrat popolnoma nobene komunikacije z njihove strani.
Klicarim v njihov call center, ki je sicer blazno hitro odziven, vendar popolnoma neučinkovit v reševanju reklamacij, ker nimajo nobenih informacij. Reveži so tam samo zato, da prestrezajo gnev jeznih strank:-( Ugotovili smo, da en izdelek zamuja z dobavo, vmes je prekoračil že prestavljeni rok, nobene informacije, kje zadeva je in kdaj jo lahko pričakujem. Nobenega opravičila, obvestila, kot da se nič ni zgodilo.
Že leta sem sicer stranka Mimovrste in kaj od daleč primerljivega se ni zgodilo nikoli. Če je kakšen artikel kasnil, so bila redna obvestila na vse možne kanale, in običajno je bil to samo dan ali dva. Izneverila sem se jim, ker enega artikla niso imeli in sem na Shoppster oddala naročilo za vse, kar sem potrebovala. Nikoli več.
Shoppster je bivši Ideo, večkrat sem naročala pri njih, vedno b.p. Tudi v drugi polovici novembra smo naročili tv, prišel je v 2 dneh, naročili smo tudi 2 usb ključka, za katera me je skrbelo, če bosta prišla pred Miklavžem, ker je pisalo, da je dobavni rok 4-5 dni, prišla sta v dveh dneh. Medtem pa imamo še eno naročila pri enaa, tam pa že 8 dni ni nobenega sporočila in žal bo paket zamudil Miklavža.
Tako da mi smo zadovoljni tako s Shoppsterjem kot tudi z Mimovrste
Tudi jaz naročil nekaj dva dni nazaj. Dobil na mail, da so poslali, paketa pa še ni. Mogoče pošta kaj štrajka, ko pravijo, da so zasuti s paketi. Vidimo kaj bo. Je pa plačilo po povzetju, tako, da me ne sekira. Zadeva pa 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cenejša kot drugje, četudi v akciji.
Kdorkoli je zadnjič tukaj delal reklamo za Shoppster in zlival gnojnico po Mimovrste, je zdaj popolnoma jasno, da je šlo za marketinški stunt.
Moja prva in zadnja izkušnja s Shoppster-jem je sledeča:
Naročilo v vrednosti 2K oddano pred dvema tednoma, od takrat popolnoma nobene komunikacije z njihove strani.
Klicarim v njihov call center, ki je sicer blazno hitro odziven, vendar popolnoma neučinkovit v reševanju reklamacij, ker nimajo nobenih informacij. Reveži so tam samo zato, da prestrezajo gnev jeznih strank:-( Ugotovili smo, da en izdelek zamuja z dobavo, vmes je prekoračil že prestavljeni rok, nobene informacije, kje zadeva je in kdaj jo lahko pričakujem. Nobenega opravičila, obvestila, kot da se nič ni zgodilo.
Že leta sem sicer stranka Mimovrste in kaj od daleč primerljivega se ni zgodilo nikoli. Če je kakšen artikel kasnil, so bila redna obvestila na vse možne kanale, in običajno je bil to samo dan ali dva. Izneverila sem se jim, ker enega artikla niso imeli in sem na Shoppster oddala naročilo za vse, kar sem potrebovala. Nikoli več.
[/q uote]
Nisem še naročala tu, lahko ti pa povem, da je skoraj sigurno problem v dobavljivosti. Bog ne daj, da naročiš kaj, kar piše zaloga pri dobavitelju, ker potem čakaš cel mesec. Kajti naši spletni trgovci imajo zelo nizko zalogo, praktično nič in ko pride black friday – je to to.
Verjetmo sem bila jaz. Ja, mimovrste mi je katastrofa. Ampak spet moram nekaj naročit pri njih.
Bomo videli, kako bo.
Odkar je shoppster, nisem naročala, sem pa prej večkrat naročala na ideo.
Bigbang: naročala prvič preko spleta, vse brez problema. Jih pa moram pohvalit. Tudi zelo odzivni na mail. So pač dražji, ampak se je splačalo.
mene pri mimovrste moti,da so dali provizijo na osebni prevzem in zdaj po novem še provizijo na plačilo ob prevzemu. Dve dodatni proviziji za nič po mojem.
raje pa plačam na prevzemnem mestu, ker za izdelke, ki jih nimajo oni na zalogi in jih dobivajo od dobaviteljev, so izrednooo nezanesljivi, so se poslabšali. Sicer je prišlo naročeno, ampak z veliko zamudo.
Ta shoppster pa sploh mi ne potegne, ker pa naj bi bil od telemacha, pa ni variante,da sploh bi pomislila na nakup tam. telemach so sinonim za šlamparijo, nezanesljivost, itd., itn (negativnih pridevnikov)
Evo, jaz pa sem naročil novembra hladilnik preko emunida in prišel je točno na dan, ki so ga predvideli za dobavo.
Tik pred prazniki pa nikoli ne naročam, ker je kaos povsod, letos pa še sploh. Darila smo porihtal že koenc oktobra in ni bilo popolnoma nobenih težav ne z mimovrste, ne z ostalimi spletnimi trgovinami (Hervis, Ebatt, Shoppster…)
Imam podobne izkušnje. V decembru sem naročil 7 artiklov. Na zalogi naj bi jih imeli 6. Pred plačilom sem zahteval kontrolo dobavnega roka. Potrdili so da jih 5 imajo in 2 bom moral čakati 10 dni. Ko sem plačal so mi dobavili 3 artikle. Potem so se začeli mejli in telefoni. Na telefon ne dobiš uporabnega odgovora. Na mail ti obljubljajo in obljubljajo. Jutri…drug teden… Ko sem začel pritiskati so mi v nedeljo zvečer pošiljali meile z odgovori. Končno sem po 5 tednih dobil vse tako da sem odšel v skladišče na Brnčičevo in zahteval blago. Ker ni bilo pripravljeno sem počakal on so poiskali.
Reklame in cene so privlačne. Nekaj je naredil Covid ko si prisiljen kupovati na daljavo. Sicer je Shopster samo lepa fasada. Skladišče imajo v takem stanju da je čudež da sploh kaj najdejo. Kupi robe brez oznak vse pomešano zloženo kar po tleh….. potem to iščejo in hodijo gor in dol… Zaposleni so sicer zelo prijazni in hočejo pomagati a to je premalo. Kdor stoji za tem verjetno dela dober denar a obenem tudi odlično nateguje vse po vrsti.
No vidim, da je odprta tema glede teh spletnih trgovcev, pa bi še jaz malo pokritiziral.
V začetku januarju 5.1.sem naročil za sina ušesne slušalke pri Shoppsterju, ker so jih imeli znižane, preden oddam naročilo, za vsak izdelek pogledam zalogo, klikneš tisti majhen vprašaj, pa piše na zalogi. Dobro, jih naročim, en teden nič od njih, nobenega maila, da bi že odposlali, dne 18.1.mi komaj posljejo na mail, da je še izdelek vedno pri dobavitelju in čakajo, da jim ga pošljejo… Pa jebemti no… Če je pod izdelek pisalo, da je pri njih na zalogi, torej so zavajali… 19.1.sem naročen izdelek storniral, iste slušalke sem pol naročil pri enaA, 2eur so bile dražje, pa jebi ga… Naslednji dan sem jih že dobil. Tako, da jaz pri shoppsterju več ne nakupujem, samo zaradi zavajanja…
Nujno potrebujemo novo indukcijsko ploščo, saj je zdajšnja odpovedala in sem se odločil za nakup pri Emundia… Malo sem preveril trgovino, ni tako slaba in so tudi poceni… Sem jo naročil, ker je pisalo da je na voljo v njihovem skladišču, poteče dan, nobenega maila, drugi dan, nič od njih… Sem jih poklical in sedaj nevem je res ali ni, povedali so mi, izdelek je bil takoj po naročilu obdelan, so ga pripravili za dostavo, vendar čakajo Pošto Slovenije, da pridejo po njihove izdelke, da jih lahko dostavijo strankam, ker glede dostave je največji problem danes pri dostavnjih službah…