Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Shoppster – nateg

Shoppster – nateg

no meni tudi niso še nič sporočili pa je rok dostave 3 dni pa je že mimo celih 10 dni pa še nič sporočil z njihove strani …..žalostno

Naročila pred nekaj tedni izdelek v vrednosti 500 €, kao na zalogi. Po 18 dneh pride obvestilo o skenslanem naročilu, brez razlage, brez opravičila. Kličem klicni center, tam mi ena nebogljena duša pove, da je izdelek žal nedobavljiv in so zato skenslali naročilo. Jaz sem ta izdelek nujno potrebovala. V času pogovora s svetovalcem sedim za računalnikom in odprem Shoppsterjevo stran, kjer je ta izdelek še vedno naveden kot NA ZALOGI!!! Opozorim svetovalca, ki mi ni vedel povedati nič drugega, kot da on nima nič s tem. Se mi je odpeljalo. Shoppster, nikoli več!

Najdem potem spletnega trgovca v Nemčiji, preverim za vsak slučaj, če imajo na zalogi, v dveh urah od mojega povpraševanja dobim odgovor, da imajo. Naročim, izdelek je bil v dveh (!!!) dneh pri meni!

Stare teme pobirate, ker je vse pobegnilo stran od tega foruma.

Prej pri ideo.si sem naročeval in bil zadovoljen, zdaj ko je shoppster nisem še naročeval, glede na situacijo bom najbrž kmalu, izdelkov se mi zdi da imajo več kot prej.

Mimovrste je pa itak katastrofa, prešnji mesec sem naročil izdelek in je pisalo: izdelek je na ZALOGI V SKLADIŠČU, predvidena dobava čez 3 dni, dam osebni prevzem in plačam dve provizije za osebni prevzem z gotovino po prevzetju. Čez 3 dni sem vsak dan dobil SMS kako mi žal niso pripravili izdelka za prevzem. Šele 11 dan pa mi sporočijo da je pripravljeno in to za osebni prevzem.

Pred več kot enim mesecem smo pri Shoppster plačali naročeno. Najprej so en teden preverjali plačilo, potem so sporočili, da se je blago med transportom poškodovalo, zato odstopajo od pogodbe. Zdaj je že 20 dni od njihovega odstopa od pogodbe, pa še vedno niso vrnili kupnine (skoraj 1.000,00 EUR). Klicarimo in pišemo, pa nič.

Lahko kdo pove, v kolikšnem času so mu vrnili denar.

Ok, to je aktualni, a staro

Preko njih je tudi Sportina Bled, ķar sem naročila. Da vidim sedaj korektnost in zajebavanje.

Odgovor na objavo uporabnika
Najbolje da, 06.07.2021 ob 14:17

Ok, to je aktualni, a staro

Preko njih je tudi Sportina Bled, ķar sem naročila. Da vidim sedaj korektnost in zajebavanje.

Danes prinese zajebantska Pošta Slovenije od Shop peter, pa ni za drage pare .

Ker so poštarji navajeni, da zjutraj ni kao nikogar, enostavno samo pildke puščajo v kaslcu. J*  zdej majo pri nas očitno neke nesposobne študente. V ponedeljek je prišel pol ure pred osmo, ko pošta sploh še ne dela 😆, naslednji dan je zup listek brez zvonjenja vrgel v kaslc, zanima me, kaj bo dons s pošto slo, predno znorim.  Pridem raje oeš, kot da se jaj*cam s to Pošto Slo.

Navedeno podjetje Shoppster  je odposlalo v roku. Dobim danes. Res me zanima, kako bo Pošta dostavila danes, pa tja do ponedeljka. Pol naj pa še kdo reče, da je vsak dober za poštarja. Predno .  .

🙄😳☺🤬😆🤣😂☺

Najbolje da, 07.07.2021 ob 08:40

Danes prinese zajebantska Pošta Slovenije od Shop peter, pa ni za drage pare .

Ker so poštarji navajeni, da zjutraj ni kao nikogar, enostavno samo pildke puščajo v kaslcu. J*  zdej majo pri nas očitno neke nesposobne študente. V ponedeljek je prišel pol ure pred osmo, ko pošta sploh še ne dela 😆, naslednji dan je zup listek brez zvonjenja vrgel v kaslc, zanima me, kaj bo dons s pošto slo, predno znorim.  Pridem raje oeš, kot da se jaj*cam s to Pošto Slo.

Navedeno podjetje Shoppster  je odposlalo v roku. Dobim danes. Res me zanima, kako bo Pošta dostavila danes, pa tja do ponedeljka. Pol naj pa še kdo reče, da je vsak dober za poštarja. Predno .  .

🙄😳☺🤬😆🤣😂☺

Pa Še autocorrect 😅, obrni na hec, že tretji dan poskušam zaradi poštarjev 😂

Shoppster*

Vidis jaz pa za razliko od tebe nimam nobenih problemov z Shoppsterjem. True.

mimovrste na slabše, 04.12.2020 ob 17:46

mene pri mimovrste moti,da so dali provizijo na osebni prevzem in zdaj po novem še provizijo na plačilo ob prevzemu. Dve dodatni proviziji za nič po mojem.
raje pa plačam na prevzemnem mestu, ker za izdelke, ki jih nimajo oni na zalogi in jih dobivajo od dobaviteljev, so izrednooo nezanesljivi, so se poslabšali. Sicer je prišlo naročeno, ampak z veliko zamudo.
Ta shoppster pa sploh mi ne potegne, ker pa naj bi bil od telemacha, pa ni variante,da sploh bi pomislila na nakup tam. telemach so sinonim za šlamparijo, nezanesljivost, itd., itn (negativnih pridevnikov)

Pri Njih sem 2019 kupila gsm, prevzela takrat brez doplačila. Ali po novem piše, vem da je star post, pa vseeno, na podlagi česa računajo osebni prevzem? Plačajo s tem tistega, ki sveti za šankom ob prevzemu 😂 al? Malo so se dostavne službe tudi razpasle. Na podlagi česa res, je treba plačat osebni prevzem? Predno mi kurirska služba še kaj zaračuna. Cirona je res vso normaliteto popačila. Je*bo …

Da pa naročate za drage pare, saj lahko meni kar tako nakažete 😳🤣😆😂😂😂😂😂

Tajanstveni decko, 07.07.2021 ob 08:46

Vidis jaz pa za razliko od tebe nimam nobenih problemov z Shoppsterjem. True.

Tudi Jaz ne s podjetjem Shoppster. Ampak že tri dni kolnem Pošto Slovenije, kot dostavno službo. Pri nas so puščave ekstra počasne₩, tudi če tja prideš. Ker ti ne pozvoni poštar₩, ampak je opravljeno delo, ko vrže poštar poldek v kaslc. Pa če ne bi ravno nujne pošte pričakovala. In bi morala na kaslcu zaspati, v pričakovanju poštarja od Pošte Slo. Da vidim dons, pa šextja do petka. Pol pa zaposli f vsestranskega študenta₩, ki jih vzgajati, kar se tu bere o vatah. Še poštarsko delo ne zmorejo. Ker se je lusno z motorji fjakati. Menda.

Je pa res, da podjetje Shoppster ne moreš priklicati, čeprav si prvi v čakalni vrsti. 😆 Verjetno ta čas poštarje rihtajo  😂😂😂 Ali, če bi se kdo zresni in normalno posloval, Pošta. Pa da bi slednje imelo monopol, ki ga nima več.  Da, jezna sem in osebni prevzem računajo), da ni strošlkov, a se lahko smejem 🙄

Sem sitna zaradi poštarjev in računic. 🤷‍♀️

Emundia, obljubili, da klimo montirajo v 10 delovnih dneh, danes devetega avgusta 28 delovni dan. Neodzivni, se ne javljajo…

So še komu danes zavrnili naročilo na Shoppster.

Tudi jaz, prvič in zadnjič. Sploh ne mors verjet. Dejansko se delajo budale.

Moja izkusnja: so imeli akcijo nad 40€ dobis -20€ popusta, si naročim palični mešalnik plus par drobnarij da pride cez 40 eur. In cakam….. cakam….. cakam…. cakam…. cakam. Mine 18 dni in napisem mail kje je moje narocilo, cakam odgovor… cakam…. cakam… cakam cez cca 1 teden se odlocijo odgovorit nekej v smislu “smo prejeli vas mail”  in me cez 2 dni klicejo in recejo “ja nekej ni slo skoz, lahko senkrt narocite ampak placajte po povzetju” sem najprej mislu da mi bodo zdaj zaracunali celih 40 eur ampak ok vsaj to ne, pravijo “ja denar vam pa povrnemo na kartico” in spet cakam…. cakma…. cakam… mine 12 dni prejmem posiljko in placam po prevzetju, grem gledat ce so povrnili denar na kartico… imas 3x poskuse da uganes ce sm dobil denar nazaj.

Shoppster trgovina je ena sama nategancija zavajajo kupce in nategujejo vsakokrat ko jih poklices drugace povejo enkrat da paket 100 % pride do jutri 5.8.2022 potem znova klices recejo da od 3 do 5 dni traja da paket pride do njih v skladisce in nato rabijo iz Lj se 5 dni da dostavijo na naslov koga NATEGUJEJO  v 3 klices ti recejo da je dobava od 5 do 7 dni ceprov na spletni strani pise da v 3 dnevih dostavijo na dom in v 4 klices spet druga pesem in potem v 5 ti pa recejo da paketa se vedno ni v skladiscu in da bo treba za dostavo se pocakat potem pa jih znova in znova poklices prasas ce je kaksna moznost da bo paket ze jutri na naslovu ti recejo ne ni moznosti ker ga ni v skladiscu isto tako uprasanje postavis preko mesengerja in ti odgovorijo lepo pozdravljeni dostava paketa je mozna jutri 5.8.2022 na vas naslov PA KOGA ZAJEBAVAJO CE PAKETA KI JE ZE SESTAVLEN IN ZAPAKIRAN NI V SKLADISCU FIRME KAKO TOREJ BO JUTRI NA NASLOVU A CAKAM TA PAKET ZE 1 TEDEN  sedaj bo pa po 1 tednu cakanja pa glede nato da ga nimajo v skladiscu paket dostavlen v enem dnevu haha

Glede reklamacij.. pokličem in obvestim pravjo ni panike pošlte mail pa bo prpelu kurur novo artikl.. klinca po 3h tednih, 5tih mailih in par klicev še kr ni nobenga odgovora kdaj dobim reklamirano.. vedno dobim samo mail kao da me bojo kontaktiral v najkrajšem možnem času.. mhm moj ku*ac jaa.. 3je tedni še kr nc.. nikol več je kupujem nč pr njih…

kar se tice shoppsterja obup da dobis pokvarjen skiro dno dna 🤮….

Podobna izkušnja, le da meni izdelek ni deloval in ga niso hoteli zamenjat, pač pa so ga dali na servis…zdaj sem brez izdelka že cel teden in še bom očitno, saj serviser ne bo prioritetno tega reševal.

Tudi sam sem imel podobno izkušnjo. Naročil izdelek, prejel poškodovanega, ga vrnil prejel drug izdelek kjer so manjkali deli, načrt sestave…in potem se izgovarjajo na dobavitelja…Gleda se samo ekonomski interes in ne preverjenost dobaviteljev, s kakovostnimi izdelki…Zadnjič sem kupoval pri njih, zelo razočaran.

Shopster, reklamacije, živa groza.

Pri nhalatorju sem odprl embalažo samo zazo, da preberem navodila. Z izbranim inhalatorjem nisem bil zadovoljen. Nesem nazaj v shopster in kaj mi rečejo. Da je to odprta embalaža in da je ne morem vrniti.

In kaj vidim zdaj. Na njihovi strani isti inhalator, odprta embalaža.

Kakšni goljufi, barabe. Za ene stranke lahko, za druge, njihove, poznane stranke pa ne.Barabe, ne bom kupoval več pri njih.

Nateg od trgovine! Naročil sem prvič in zadnjič pošljejo poškodovane izdelke in se pri reklamaciji zavleče en mesec.. Izdelka ti ne pošljejo ampak dobiš znesek tak kot je bila takrat akcija. Cene so zavajajoče dobiš v ostalih trgovinah ceneje za enak nakup.

Sem prvič naročil in zadnjič! Naročilo sem čakal 20 dni ob prevzemu sem ugotovil, da je izdelek poškodovan. Poslal sem reklamacijo in sem dobil odgovor, da mi bodo poslali ponovno izdelek, ko bo reklamacija rešena. V času reklamacije se je izdelek podražil ker je reklamacija trajala en mesec. Po enem mesecu dobim odgovor, da mi bojo nakazali znesek kateri sem takrat plačal ko je trajala akcija – 50 % in mi ponudili, da grem ponovno v nakup enakega izdelka v njihovo trgovino za 50% dražji izdelek čeprav so zagotovili, da bojo poslali ponovno naročilo. Pred nakupom poglejte tudi druge spletne trgovine ker dobite enajk izdelek z manj popusta ceneje. Njihovi popusti so zavajajoci..

aročili tuš steno, osebni prevzem, zadnji kos poškodovana embalaža. Odgovor skladiščnika če bo kaj narobe pripeljite nazaj. Čez eno uro pripeljemo nazaj vogal stekla je bil poškodovan. Prevzamejo poškodovani izdelek in izpišemo reklamacijo.

Odgovor reklamacije to ste vi poškodovali ne priznamo. Po 3 tednih nimamo niti stekla niti denarja, na telefon ne odgovarjajo mail ignorirajo.

Goljufi 1 razreda. Nikdar več ne kupim pri njih.

Pozdravljeni

nobenemu ne svetujem nakupa pri njih. Dobila sem zvito vrtno garnituro in sem odstopila od pogodbe. Že cel mesec se ukvarjam z njimi.

Nikoli več

Nekam čudne poslovne odločitve sprejema. V Mojstrani je prodal krasno hišo na elitni lokaciji, s kateri bi lahko zelo dobro služil.

New Report

Close