Shujsaj
Včeraj je bi dokumentarec o ljudeh, ki so se rodili med 2.sv.vojno. koliko so trpeli ker ni bilo hrane in vode. Kaj vse so morali početi da so preživeli, morali so jesti ameriške konzerve. vaša afnanja pa samo pokažejo koliko norosti imate še v glavi in ko vam jo bo zmanjkalo še vedno ne boste suhi bedaki.
Anonimno 10011, 29.04.2025 ob 00:14
Zakaj pa rabiš številke, izračune? Za grafe? Aja, za lajke verjetno..
Prisluhni telesu. Poveži se z njim, ne pa z še eno aplikacijo.
Meni stevilke ful pomagajo.
Sem vse vedela, vse znala, a v zmedi, kaj moram, kaj je udravo, kaj je dobro in kaj hoce moje telo, sem bila zmedena kot kura.
Z app Lose it! sem spravila vse v stevilke, razumela za kaj se gre in shujsala in to ful!
Se kar nekaj let sem redno uporabljala aplikacijo, da sem vzdrzevala tezo, zdaj jo kako leto le obcasno pogledam, sem se naucila, kaj in kako jesti in sele zdaj slisim tudi svoje telo oziroma, zdaj se je moje telo navadilo na drugacno prehranjevanje in jasno pove, kaj potrebuje in kaj mu ne pase.
Lose it! pomaga, 29.04.2025 ob 08:24
Meni stevilke ful pomagajo.
Sem vse vedela, vse znala, a v zmedi, kaj moram, kaj je udravo, kaj je dobro in kaj hoce moje telo, sem bila zmedena kot kura.
Z app Lose it! sem spravila vse v stevilke, razumela za kaj se gre in shujsala in to ful!
Se kar nekaj let sem redno uporabljala aplikacijo, da sem vzdrzevala tezo, zdaj jo kako leto le obcasno pogledam, sem se naucila, kaj in kako jesti in sele zdaj slisim tudi svoje telo oziroma, zdaj se je moje telo navadilo na drugacno prehranjevanje in jasno pove, kaj potrebuje in kaj mu ne pase.
Hvala za edini normalen odgovor
Ostali papki zafustrirani pa samo to – have a nice day
Anonimna521, 29.04.2025 ob 09:54
Ful bos lepa ko ti bo koza visela s trebuha
Hujsat za poletje se zacne jeseni. Aplikacija ji ti pove kok jest, je pa tvoj zelodec.
Zacenjam razumevat zakaj moski tu gor tolcejo po zenskah
Koža visi s trebuha samo starim ljudem ali pa tistim ki so sklatili več deset kg in nič migali.
In kako naj nek debel človek “posluša svoje telo”, če pa ga taisto telo z razvlečenim želodcem in zakrnelimi OH možgani vsak dan napeljuje k žretju?
So tudi mene bile same puhlice za druge kot je manj jej. O tej tvoji aplikaciji želodec ti povem, da želodec ni nobena aplikacija. Ne sporoči ti povratnih informacij kaj je dobro in kaj ne za ohranjanje teže, katera hrana v kombinaciji je zdrava in katera škodljiva. Aplikacija želodec oddela svoje tudi takrat, ko je telo že zapacano. Obstajajo diete taksne in drugačne, ampak prehranski strokovnjaki, ki so nekim procesom sledili dovolj dolgo, da so belezili rezultate, seveda pripomorejo k bolj načrtni obliki prehrane. Želodec je pa samo možganov odziv za lakoto. In to tudi sporoča. Zato ni prav nič narobe, če telo resetiraš in se na novo naučiš prehrane.
Primerjava s pomanjkanjem je neumnost. Zdravo prehranjevanje ni izčpavanje organizma s prisilnim stradanjem. Če bi bilo, bi na tem mestu vprašala sloke, ki jim je (še) želodec aplikacija, kaj bo danes za kosilo? Koreninice in skorja plesnivega kruha? Seveda, tudi tako se da bit suh. Zakaj pol toliko negodovanja nad cenami hrane ?
Lose it! pomaga, 29.04.2025 ob 10:18
Meni je moj zelodec povedal, da pojem 700g lazanje, plus 2 kroznika juhe in se 350g solate. Samo za kosilo.
Je bilo treba vrzt ‘na papir’ in pogledat stevilke, da mi zdaj zelodec pove, da mi je 200g lazanje in 200g solate brez juhe do plafona dovolj za en obrok.
To, da je skoraj 3/4 kg lazanje za enega človeka za kosilo preveč, ti pove že zdrava pamet.
Gia_Gia, 28.04.2025 ob 23:56
manj žri. oz. ne žri. jej in kar poješ porabi. za to disciplino ne obstaja nobena aplikacija.
Normalno jej je za takrat, ko že imaš normalno težo. Za shujšat bo treba odvzeti normalno prehrano in količino. Rešuje se tudi tako, da se izogiba cukranih pijač, zminimizira vnos krompirja, riža, kruha, testenin na količino, ki jo lahko stisneš v eno zapestje. Torej le za vzorec, da ne moreš jokati, da ti je kaj prepovedano. Pa še posebnost predvsem za moško populacijo: Pozabi na pivo.