Shut down
imam Win Me in problem da se le ti nočejo shut downat
vedno se pojavi kaka napaka, včasih je nek protection error, včasih nek error v modulu VMM, skratka zmeraj se shut down konča z modrim zaslonom
nekoč sem zasledil, da ima procesor K6-2 probleme z nekaterimi win in shut downom, zasledil sem tudi da zna bit problem z matrox (imam G200) in K6-2, vendar rešitve nisem uspel najti
ma kdo mogoče kak ameten nasvet?
aja tud prej ko sem imel 98 je bilo podobno, le da tam se je včasih ugasnil, večinokrat pa tudi ne
no tu se ne ugasne nikoli
Probaj it na microsoft.com in najdi kake popravke za win ME!
Al pa najdi drugege driverje za matrox.
Ne vem, mal probaj s tem
vse to probal, pa ni nič boljše
opisani problemi okrog shutdowna vseh Win. okolij od 9.xx do ME in XP.
lp
Malo za šalo malo zares
Zamenjaj OS
Velik zares, malo za šalo
ne bom menjal OSa, za katerga se je velik plačalo.
se vid da se bliža kulturni praznik 🙂
Ce si placal, sklepam da to pomeni, da si kupil Windows ME v originalu? Ce to drzi, preprosto poklici Microsoft Support in naj ti oni pomagajo. Saj za to pa si placal mastne denarce, naj ti sedaj pomagajo, mar ne?
Katero osnovno ploščo imaš…problem ki ga navajaš se je pojavljal pri določenih OP …načeloma se problem reši z novim biosom…
Kateri chipset uporablja tvoja osnovna plošča…če je ti VIA pojdi na njihovo stran ter potegni dol 4in1 gonilnike….marsikaj se lahko reši….(moraš se zavedati da uporabljaš procesor proizvajalca, ki ni najbolj znan po stabilnosti v WINs okoljih..)
Zadnja stvar, ki bi bila lahko je pa to da je tvoja osnovna plošča fuč(imel sem takšen primer ko je vedno javljalo Protection error(seveda v modrem ekranu)..
lp
Forum je zaprt za komentiranje.