Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SHUTTLE PREVOZI

SHUTTLE PREVOZI

kaj to pomeni pri taxi službi.

Mi smo koristili shuttle prevoze v NOvem Vinodolskem v naselju. Mali odrti taksiji cca. 8 sedežev, ki vozijo ob določenih urah po naselju. Storitev brezplačno.

Spodaj ne eni sliki si ga lahko ogledaš.

http://www.hrvaska.net/hoteli/novi_vinodolski/apartmaji_novi_resort.htm

Shuttle prevozi so navadno redni prevozi, ni nujno, da so brezplačni, so pa pogosto – glede na razdalje – najugodnejši. Npr. z letališča gre shuttle (avtobus) ali pa shuttle service (manjši kombi), ob rednih urah ali na klic. Z londonskih letališč imaš npr. shuttle (avtobuse), v San Diegu v Kaliforniji pa sem poklicala tak shuttle direkt na letališču (na parkingu je bila posebna mini telefonska centrala) in je prišel v 10 min. Je bolj komot kot avtobus, ni pa drag kot taksi, čeprav je nekako taksi zate. Je pa res, ta – sicer zelo udoben – kombi je po poti pobral še eno potnico, ki je šla v podobno smer kot jaz, nato pa je še mene odpeljal do mojega hotela. Shuttli so torej navadno kar solidna oblika prevoza in navadno cenovno zelo ugodna, če ne kar najugodnejša.

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

New Report

Close