Si ne morem kaj!
A bodo nekateri razumeli,da je ta forum in gmajna……samo in izključno za zabavo in sproščanje napetosti….ki bi se drugače prenesla točno proti tistemu,ki tega ne razume!!!!???????????
A je res težko bit malo racionalen in razumevajoč?
Drugače pa naj se tisti,ki tega ne razumejo poboljšajo!saj smo v večini zaradi njih pristali tukaj!
Bolje kot ločeni,v psihiatričnih bolnicah,ali po sodiščih!
Sic!
Na tem svetu je pac tako, da moras biti vedno en mal diplomata..moras vedet, kaj je za zaupat temu in onemu…kar pa se foruma tice sem se vedno mnenja, da bistvo nasega pisanja razumemo samo mi kletka in gmajna..ljudje, ki ga pisemo in beremo z srcem, vsi ostali ga..nas imajo za kr tko brezveze ali se kaj hujsega. In zal je tudi to…da se vse lepo enkrat konca…oziroma zacne…ali, da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra…ali kaj nenapovedano izbruhne..ampak kako zalostno je sele..ko eni mislijo, da ti lahko vzamejo nekaj, kar ti daje iskro za lepsi..lazji vsak dan…in to samo zato, ker ne razumejo pravilno nasega pisanja. Ko bi oni vedeli kaj delajo s takim ravnanjem…bom tiho..pppššššš!!!
Ma nehala bom..ker vem, da vi dragi moji..to itak vse veste-razumete..za druge pa mi ni mar…naj spegajo in si mislijo svoje…saj si tudi jaz mislim………………..CENZURA………………..o njih!!!
p.s. No… še tole…odkar imam tale forum…HVALA TI PRIMOŽ…se moj dragi ne more nacuditi moji pozitivni energiji…skratka meni…in nase zivljenje..je resnicno cudovito…moj dragi ve..kje sem..vsak trenutek, ko me ni ob njemu…je pa dovolj pameten, da mi pusti mojo sovobodo pa naj bo to za netom..ali drugje..kakor tudi jaz njemu…tam kjer jo potrebuje….zaupanje…razumevanje…spostovanje..pogovarjanje..kompromisi in en mal odpovedovanja…Z OBEH SMERI je temelj vsake uspesne zveze.Seveda brez ljubezni ne gre;))!!!Nismo nikogarsnja lastnina…in tega bi se morali znati zavedati in ne pomaga noben papir, da bi na tak nacin zadrzali nekoga ali celo izsiljevali…s tem delamo ravno obratno..cloveka, ki nam je ljub terjamo od sebe in potem se sprasujemo zakaj je sel..le zakaj?!
Ma sedaj pa res finito..ampak saj veste morala sem..srce je pisalo..kot vedno…