Si Pahor zasluži še en mandat ali ne?
Ženske kandidatke so vse prešvoh, Likovička je klovn številka 1.
Moški kandidati: dva lopovska župana, ki bi rada več ali pa bežita iz svojih občin, da bo nekdo drug za njima počistil vse, kar sta zakuhala. Pa še par iskalcev priložnosti, za lepše videt. Zato sploh ni dileme.
Pahor sicer ima in pokaže tudi otroka v sebi, kar gre mnogim v nos. Najhuje je med Slovenceljni imeti nekaj zdravega smisla za humor. Sicer nas pa v redu zastopa, nekaj napak je naredil, ampak kdo ve, kakšne bi šele kdo drug! Pa še angleško zna bistveno bolje od vseh (naši otroci kar zafarbajo, ko kakega politika slišijo, kako se muči in spotika s trikotno Angleščino).
Daj preberi svoj zapis in priznaj, kako žalostno se bere za predsednika države. Mal nas je osramotil, zna angleško, ima otroka v sebi … In ja, to je vse, kar se da o njegovem predsedovanju sploh zapisat. Ker on to funkcijo jemlje kot “predstava Borut Pahor”. In naj ga volimo, ker bi nas kdo drug MOGOČE osramotil še bolj? Lahko malo bolj kritično prebereš svoj lasten zapis?
Predsedniška funkcija, sploh taka kot se jo gre Pahor (maneken), je popolnoma nepotrebna.
Po moje bi precej prihranili, če bi po potrebi (recimo od državni proslavi ali protokolarnem obisku) najeli profesionalnega igralca, ki bi odigral svojo vlogo in potem odšel domov.
Tako pa za občasno poziranje plačujemo amaterja (manekena) 5 let…
Imaš prav. Samo vseeno poskusimo znova……… z novim!!! PLIZZZZZZ!!!!!
Če ne, bo isto životarjenje, molzenje še nadaljnih par let!!
Dejte ljudje možnost Šarcu —————- ali Ljudmili??
[/quote]
luda mila je ista mafija, za šarca pa ne vem, dvomim, da ni, ker h koritu drugače ni dostopa.
Vse lističe oddat neveljavne, pa bo nov sistem!
Jaz za ŠARCA!
Pa še brata bom zginila volit, pa dedka in babico – in pol gremo na kosilo!
Vse sosede sem že navdušila. Pa sosedavce.
Karkoli – samo NEEEEEE še 1x Pahor!! Lepo vas prosim, ker ni naredil še nič. Nikjer ga ni!!
Njegov višek je Huda jama – je sam rekel. Pa en spomenik. Vse kr neki za nazaj…… škoda denarja!
DEJ TI ŽIVIM!! DANES ŽIVIMO IN IMAMO PROBLEME!!
In res mora predsednik kdaj stegnit jezik nad parlament, krivice…….!!! In teh je veliko!
Od vseh kanditaov je pa najbolj iskren ŠIŠKO!