Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Si Pahor zasluži še en mandat ali ne?

Si Pahor zasluži še en mandat ali ne?

ZATO ker mi neki “kao intelektualci” z princem teme sugerirajo koga naj NE VOLIM, ga bom voli iz principa….Borčita seveda….

Hehehe, saj sds ravno to hoče!

Zelo res.

Ne bom ga volila, ker je sramota za to funkcijo. Prvič doslej bom sploh šla na predsedniške volitve. ker ga ne morem več gledat.

Dobro, da ljudje odločajo koga bi imeli za prezidenta…in ne neka politična stranka…

po anketah sodeč smo volivci SDS bolj podprli Pahorja kot Tomčevo. Po zadnjem tvitu našega velikega vodje pa ne vem če nam je to še dovoljeno,

Boš volila Angelco? Ali Ljudmilo ki je bila skupaj z Ivanom v času, ko nista priznala krize! Koga boš volila?

Vsi na državnih plačah in na državnih jaslih! To bo pravo! Tudi eden od teh modelov ni niti dinarja/tolarja/evra zaslužil sam, ampak so jih vedno plačali z davkoplačevalskim denarjem. Sicer se ne ve, kdo je njihov favorit, ampak gotovo goljufiva maja.

Ženske kandidatke so vse prešvoh, Likovička je klovn številka 1.
Moški kandidati: dva lopovska župana, ki bi rada več ali pa bežita iz svojih občin, da bo nekdo drug za njima počistil vse, kar sta zakuhala. Pa še par iskalcev priložnosti, za lepše videt. Zato sploh ni dileme.
Pahor sicer ima in pokaže tudi otroka v sebi, kar gre mnogim v nos. Najhuje je med Slovenceljni imeti nekaj zdravega smisla za humor. Sicer nas pa v redu zastopa, nekaj napak je naredil, ampak kdo ve, kakšne bi šele kdo drug! Pa še angleško zna bistveno bolje od vseh (naši otroci kar zafarbajo, ko kakega politika slišijo, kako se muči in spotika s trikotno Angleščino).

Si še prvega ni!

Daj preberi svoj zapis in priznaj, kako žalostno se bere za predsednika države. Mal nas je osramotil, zna angleško, ima otroka v sebi … In ja, to je vse, kar se da o njegovem predsedovanju sploh zapisat. Ker on to funkcijo jemlje kot “predstava Borut Pahor”. In naj ga volimo, ker bi nas kdo drug MOGOČE osramotil še bolj? Lahko malo bolj kritično prebereš svoj lasten zapis?

Mi ga bomo volili, ker so vsi ostali enako ali čisto malo še bolj slabi”

Predsedniška funkcija, sploh taka kot se jo gre Pahor (maneken), je popolnoma nepotrebna.
Po moje bi precej prihranili, če bi po potrebi (recimo od državni proslavi ali protokolarnem obisku) najeli profesionalnega igralca, ki bi odigral svojo vlogo in potem odšel domov.
Tako pa za občasno poziranje plačujemo amaterja (manekena) 5 let…

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Ne bom ga volila, ker mi je že njegov volilni plakat beden in pocukran. Ko že misliš, da te Pahor več ne more (neprijetno) presenetiti, ugotoviš, da si se zmotil. :))

Mafijska banda s Pahorjem na čelu, si zasluži doživljenjski mandat na Golem otoku.

Pa saj ne glede na to kaj voliš, sčasoma ugotoviš, da si se zmotil. 🙂

Pa saj ne glede na to kaj voliš, sčasoma ugotoviš, da si se zmotil. 🙂
[/quote]

Imaš prav. Samo vseeno poskusimo znova……… z novim!!! PLIZZZZZZ!!!!!

Če ne, bo isto životarjenje, molzenje še nadaljnih par let!!

Dejte ljudje možnost Šarcu —————- ali Ljudmili??

Imaš prav. Samo vseeno poskusimo znova……… z novim!!! PLIZZZZZZ!!!!!

Če ne, bo isto životarjenje, molzenje še nadaljnih par let!!

Dejte ljudje možnost Šarcu —————- ali Ljudmili??
[/quote]

luda mila je ista mafija, za šarca pa ne vem, dvomim, da ni, ker h koritu drugače ni dostopa.
Vse lističe oddat neveljavne, pa bo nov sistem!

luda mila je ista mafija, za šarca pa ne vem, dvomim, da ni, ker h koritu drugače ni dostopa.
Vse lističe oddat neveljavne, pa bo nov sistem!
[/quote]

Šarca!

Šarca!
[/quote]

je pošten, ga poznaš?

je pošten, ga poznaš?
[/quote]

Poznam.Pošten.Deloven.

Če izvolimo Šarca imamo več oseb v eni osebi, on se lahko prelevi v bilokaterega od vpletenih…. 😉

Pahorja ziher ne bom volil, če se samo spomnim kako se je slinil po srednješolkah me mine.

Poznam.Pošten.Deloven.
[/quote]

Ali ni bil tudi on z likovićko v sprevodu k zorangutanu?

Jaz za ŠARCA!

Pa še brata bom zginila volit, pa dedka in babico – in pol gremo na kosilo!
Vse sosede sem že navdušila. Pa sosedavce.

Karkoli – samo NEEEEEE še 1x Pahor!! Lepo vas prosim, ker ni naredil še nič. Nikjer ga ni!!
Njegov višek je Huda jama – je sam rekel. Pa en spomenik. Vse kr neki za nazaj…… škoda denarja!

DEJ TI ŽIVIM!! DANES ŽIVIMO IN IMAMO PROBLEME!!
In res mora predsednik kdaj stegnit jezik nad parlament, krivice…….!!! In teh je veliko!

Od vseh kanditaov je pa najbolj iskren ŠIŠKO! 🙂

Pahor je naredil toliko škode, da lahko sedi do penzije, potem pa še enkrat.
Obvezno lustrirat mafijo! Nobenega korita več dosmrtno!

New Report

Close