Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Si Pahor zasluži še en mandat ali ne?

Si Pahor zasluži še en mandat ali ne?

Res je predsednika je potrebno zamenjati. Pahor je pokazal, kar je pokazal. Več ne more, noče ali ne zna.

Ali ni bil tudi on z likovićko v sprevodu k zorangutanu?
[/quote]

Ne.

Ne zasluzi si.

Nima veze, ker bo zmagal

Ne.
[/quote]

ok, hvala za pojasnilo.

Pahor mi je za predsednika naše države ok, ker je odprt, moderen, neškodljiv in se zna v tujini pravilno obnašat, čeprav SD kot stranka pa ni šans ali pa Pahor za mandatarja, kar je že bil. Ostali kandidati se mi zdijo slabši. Itak pa vsi nekaj obljubljajo, naj jih novinarji raje vprašajo, kakšne so naloge in pooblastila predsednika države, torej funkcije za katero kandidirajo. Vsak lahko nekaj obljublja, sploh neumno pa je obljubljati stvari, ki so že v štartu neizvedljive, ker niso del predsedniške funkcije. Tako, da taki bi morali že na začetku odpasti.

Ni slab! Tudi za moje pojme je boljši od obeh dosedanjih.

Nihče ne poudari, da se je Tanja (prva dama) odpovedala vsem stroškom.
(če bi bila jaz na njenem mestu, bi jih vzela in podarila nekomu potrebnemu!) Kje je zdaj ta keš???

PAHORJA imam kljub vsemu pun K…c, ker NIČ NE NAREDI.
Je pa treba kdaj pristopit k ljudem, ki jokajo. Ne sam rdeča preproga in eleganca in sprejemi…

Udarit po mizi, ko ga serjejo politikanti. Sam on te ne more, ker je z vsemi prjatu. 🙁

Mena še najmanj moti ‘miška’ pa tviter……… celo všečno je. Ker sem izobražena in res ne potrebujem ene figure, da mi daje moralo.

SLABO MI JE, KER NI NIČ – NIČ NAREDIL ZA NAS, LJUDI! Nikjer ga ni, ko se trpi. Ko nekoga mečejo iz fleta. Ni ga, ko protestirajo Gasilci. !!!!!!!!

Pa zakaj on sploh misli, da je??

Zato bom volila ŠARCA!

Ljudmila preveč rožic sadi – je že dost cajta pri koritu in je sokriva za komplet nazadnjaštvo!
Ostali pa niso omembe vredni. Edino Šišku dam plus za iskrenost.

On je manj kot nič. Minus nič.

Ne.
Sploh bi bilo pa dobro pozicijo ukinit. Slovenija je za malo vecje mesto in ne potrebuje toliko politikov na placilni listi. Poleg tega itak vsi ubogajo EU in Merklo, sami so pa totalno pasivni, brezhrbtenicni kimavci brez vsake vizije.

Tudi jaz ne grem na volitve, kjer izbirajo predsedniško lutko. Bom šla raje drugo leto, ko bodo volitve v Državni zbor.

Sosedavci? Ti kar voli sebi podobne! Bodo vendarle predstavljali tole vukojebino! Takile sosedavci!
In predlog zate. Vzemi kdaj v roke še kaj drugega kot trač cajtenge, pa si preberi, kakšna pooblastila ima predsednik.

Mislim, da si Pahor ne zasluži glasa zaradi “neizražanja” mnenja, ker nikoli nič konkretnega ne pove. Ampak če ga bo tale kritika Ivana zbodla in bo končno tudi vsaj malo kritičen, bom razmislil o tem, da bi za njega volil.
Zaenkrat pa se mi zdi najbolj kompetenten kandidat Šarec.

A so še kakšna soočenja na sporedu?

Od lepote in uglajenosti se ne da živeti sočutje za revnejši sloj je potrebno imeti. te odlike pa Šarec ima zato naj se njemu glas da.

Ne.
Že takrat me ni prepričal, tokrat me še manj.

Intelektualci so navedli 11 (enajst) argumentov zakaj Pahor ni primerna izbira za predsednika republike in s tem dvignili veliko prahu tako na levi kot na desni politični obli! A glej ga zlomka, ostal je le prah-dim! Nihče se ni lotil analitičnega pristopa ki bi argumente intelektualcev vsaj poskušal demantirati s kakršnimikoli protiargumenti! Vse je ostalo na dvignjenem prahu in histeričnim bla bla!
Bi to morebiti poskusil kak od komentatorjev! Bi?

Predsednik v svetu predstavlja nas in zares uglajen je samo Pahor sledi mu pa Tomčeva. Vse ostalo je kr neki. Niti najmanj se ne želim, da me zastopa Likovičeva, Popović, Milka,…. Šarc mi pa deluje kot kakšen klovn. Neprestano ponavlja iste stavke. Vse preveč je bilo poljubljanja in objemanja.

Pahor si ne zasluži drugega mandata. Zaslužil si ni niti prvega.
To kar je počel v tem mandatu, je škandalozno.
Žalostno, da mu ljudje podelijo mandat, glede na vse katastrofe, ki jih je počel kot predsednik Vlade.
Naj gre v proizvodnjo, saj je usposobljen za vse poklice in si prisluži kakšno leto dela izved državnih jasli.
Jaz ga imam dovolj in ga ne priznavam za svojega predsednika.

Podpišem takoj.

Julija

Problem, ki nam je lahko v POUK je: kaj se dogaja  v Ameriki danes, leta 2025.

Ljudje verjamejo propagandi preko medijev. “Izvolili” so (samo) opevanega in propagiranega v medijih bilionarja, ki so ga množično častili vse do pred kratkim in njegovega sodelavca Oranžnega narcisista. En bolj problematičen kot drug.

Ni vse zlato kar se sveti.

New Report

Close