Si predstavljate zombije s tatuji čez 20 let?
vsake oči imajo svojga malarja… enim vam je to pač nagnusno, drugim nam ni, sicer pa če nimate tetovirancev pr bajt se vam tolk al tolk ni treba sekirat, da bi jih gledal vsak dan, še manj obremenjevat kaj kdo počne sam s sabo in svojim telesom…
Pravijo da je telo tempelj…. zakaj ne okrasit sten?
Nihče (no razen par srečnikov ;)) ne bo pri 60-70ih zgledal lepo…. torej je čist vseen a maš tattoo ali ne, zguban in grd boš vseen…. itak boš srečen da si sploh živ :))))
Nevem zakaj se vas tattoo-ji drugih tičejo…. mene se vaše kosmate noge, podpazduhe in piške ne tičejo, ne tiče se me vaša frizura, itd….
Sploh nevem zakaj te moti tattoo na nekom drugem??? Tudi ti si meni lah grda pa ne pišem tega na mon….
In ne, nimam tattoo-ja, smešno mi je da te tok sekirajo tattoo-ji drugih…. Eni si dajo tattoo s pomenom, si ga ni naredu zate da gledaš, eni si pač dajo zarad modne muhe, pa kaj to tebe briga….
Dragi avtor posta,
če bi pogledal malo čez planke, bi verjetno opazil, da je tetoviranje del nekaterih kultur in da je potetoviranega več svetovnega prebivalstva kot si sploh lahko zamišljaš.
Mene osebno bolj odbija neumnost, nerazgledanost in tako naprej.
konec koncev si lahko tatoo deloma odstraniš ali ga prekriješ z oblačili; norček pa vedno ostane norček. pa lep dan!
Redki tatooji se mi zdijo estetski in malo je ljudi, ki znajo nositi tatoo tudi, ko so starejši (beri 40+).
Me pa ne motijo, s tem se ne ukvarjam, sama nisem potetovirana. Videla sem tudi že ostarele ljudi še s tistimi JLA tatooji in res neestetskimi kiksi, skratka polepšajo te ravno ne tovrstne tetovaže.
kaj kdo počne s svojim telesom je njegov problem, tako kot je naš problem ali ga bomo gledali v svoji bližini ali ne
vsak se odloča sam
je pa tetoviranje veliko bolj sprejemljivo kot recimo kajenje
s tatujem nam ljudje ne škodijo, s kajenjem pa nas zastrupljajo če so v naši bližini