si umijete lase preden greste k frizerju…
Jaz si jih vedno, čeprav mi jih potem frizerka še 1x, ampak imam občutek, da bo mislila, kako sem zanemarjena, če si jih ne bi. Enkrat me je zmočil dež, preden sem prišla k njej in sem se počutila kot polit ptič. Ampak ne bi hotela imeti tega predsodka, zato pa sprašujem, ali gre katera kar tako direkt k frizerju in ni važno, kakšni so lasje, saj jih potem itak frizerka zrihta?
Pred odhodom k frizerju si ne umijem las, saj mi jih umijejo tam. Že tako je vsak poseg v lase zanje stresen:) pa da bi jih še brez potrebe mučila…ne ne!!
Enkrat se mi je zdelo, da imam še posebej umazane, ko sem šla k frizerki, pa ko mi jih je umivala, je rekla, da so čisti…ma verjetno me je malo zafrkavala, ker je črna voda tekla:)
Lase si umivam 2x na teden. Barvam se ne, imam srečo z naravno barvo.
In odgovor: seveda da si jih umijem, enako čutim kot ti, ne morem si predstavljati, da bi mi kdo šaril po umazanih laseh, to je tako poniževalno za frizerja, tako se pač meni zdi. Umivam pa si jih tako vedno z blagim šamponom in samo enkrat, ona pa mi tudi samo 1x nanese šampon, namesto dvakrat.
Tako kot ostale: če se grem barvat, ne. Meni moj frizer vedno naroči, da naj bodo čimbolj “mastni”. Posebno zato, ker imam zelo goste in močne lase. Barva se lažje nanaša, pa bolj se prime na mastne lase. Če ima kdo suho lasišče, mu priporoča, da si dan pred barvanjem nanese malce olivnega olja. Zato je tudi rezultat lepši in bolj intenziven. Tako moj frizer.