Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Si ženska z dvema otrokoma sploh lahko še najde resnega partnerja?

Si ženska z dvema otrokoma sploh lahko še najde resnega partnerja?

Koliko vas je takih, ki imate po dva otroka in ste si našle resnega partnerja?
Koliko ste bile takrat stare in koliko so bili stari vaši otroci?
Ima vaš partner že otroke od prej in če jih nima ali načrtujete še tretjega z novim partnerjem?

Moj prijatelj ima partnerico, ki ima dva otroka od prej, še dokaj majhna. On otrok nima. Ali načrtujeta še kakšnega ne vem, ne sprašujem. Prijatelj je še dovolj mlad, nekaj čez 30, da bi lahko našel tako brez “prtljage”, a pravi, da ima to žensko zelo rad, se ujameta odlično in zato otroci niso nobena ovira. Ona je tudi malo čez 30, otroka pa eden že v šoli, drugi še v vrtcu. Starejših, ki imajo pa že odrasle ali vsaj skoraj odrasle otroke, ter so ločeni in imajo novega partnerja, pa je itak koliko hočeš. Jih poznam kar nekaj.

Tezko. Vsaj ne normalnega.

Sklepam, da si se v rodni dobi in da so otroci majhni.
Kaj ti je treba vlacit domov novega partnerja, ki tvojim otrokom ni nic?

Da najdes nekoga z glavo na mestu, ki bi se kvalitetno vkljucil v vase druzinsko zivljenje, je loterija.
Jaz se tega ne bi sla.
Najdi koga za druzenje, ostalo pa pocakaj, da otroci odrastejo.

Raje se posveti sebi in otrokom. Resna zveza je preveč dela in prilagajanja, seksa pa kljub temu ne rabiš stradat, tega je v izobilju.

Če ti do zdaj ni uspela veza z očeti tvojih otrok, pozabi na novo vezo. Normalni moški ne želijo žensk s prtljago.

Normalen tip s prtljago iz prejšnjega zakona, se zaveda svoje prtljage in omejitev. Tak bi se znal vklopiti.
Samski, brez prtljage pa s res ne rabi na pleča nalagat še tuje prtljage. Enako velja za ženske…
Se pa najdejo izjeme…

seveda da lahko… stara nekaj čez 30, 3 otroci. Našla novega partnerja, no niti ga nisem iskala, kar pojavil se je! Moja duša dvojčica, odločno se ujameva, sprejel je moje otroke kot da so njegovi.

Taki imajo probleme sami s sabo.. moski mislim, sploh mlad okrog 30,brez otrok, da si navlece malo starejso partnerko z otroki, bohpomagaj, po moje so nesposobni normalne zveze.

Ne vem zakaj otroke imenujete prtljaga?

Jaz imam takega partnerja, oba sva ločena in oba imava po dva otroka. Starost otrok je 10, 11, 15 in 17 let. Skupnih otrok ne načrtujeva.

To, da je oče je sploh bonus, ker se zaveda kaj pomeni biti starš.

Njegova otroka imam rada, sta čudovita in lepo vzgojena fanta. Prav tako ima on rad moja dva otroka in z njima dela kot s svojima.

Sploh ne vidim problema zakaj se ne bi vse poklopilo če se ne komplicira in če se imata dva rada.

Sicer imam res štiri, kar verjetno odžene vsakega 🙂
Ampak v resnici, če bi se kaj zgodilo možu in bi ostala sama, ne bi niti iskala novega moškega. Posvetila bi se otrokom za naslednjih 15 let, kolikor bo trajalo, da pridejo vsi na prag 20-ih. POtem pa, če bi čutila in imela energijo, bi si vzela tudi to priložnost. Prej pa ne. So otroci dovolj velik zalogaj, da ne vem, če bi bilo pametno in smotrno se še z novim moškim zapletat, ker resna zveza je delo, ne pa samo “nekaj za zraven”, ker je tako (meni) lepše. Kar pomeni, da nekaj trpi, ali odnos z otroci ali pa odnos z novim moškim. Ker da gre v tako komplicirani navezi vse ok, je verjento isto kot zadeti na loteriji.

Po ločitvi sem imela tri daljše zveze, vse z moškimi brez otrok, jaz jih imam, nikogar niso motili. No, zdaj sem tudi poročena z nekaj let mlajšim brez otrok. Spoznala sem tudi nekaj očetov, torej tipov z otroki, ti so bili daleč najslabši partnerski potencial, pa ne zaradi “prtljage” oziroma otrok, ampak ker so bili zahtevni, posesivni, razvajeni, nerazumevajoči do mojih obveznosti – nič čudnega, da so bili ločeni.
Vsak je svoje sreče kovač. Mojemu partnerju je bilo jasno, da dobre partnerke ne padajo kot hruške z dreves in raje super partnerka z otroki od prej kot ena brez, pa da je tako tako.
Najslabše je, da se zaciklaš v neke trapaste predsodke in poslušaš druge, kako naj bi bilo in kaj je idealno.

Eno sta partnerja, ki imata oba od prej otroke in prideta skuoaj.. drugo pa je tipbrez otrok, ki gre v vezo z zensko, ki ima od prej po vec otrok.

Moški s prtljago so navadni luzerji, ženske s prtljago (še posebej tiste, ki imajo vsak kos prtljage z drugim) so pa oh in sploh, zadetek na loteriji.

Eno sta partnerja, ki imata oba od prej otroke in prideta skuoaj.. drugo pa je tipbrez otrok, ki gre v vezo z zensko, ki ima od prej po vec otrok.
[/quote]

Sigurno je razlika, vendar se najdejo tudi takšni pari. Poznam primer, kjer je moški veliko mlajši od partnerice (10 let), ona ima od prej dva otroka, zdaj že precej odrasla.
Ona za svoja leta izgleda fenomenalno, sicer s “kirurškimi popravki” ampak postava pa špica.
Sicer sta oba malce čudaška ampak odnos jima pa špila. Nikogar ni za obsojati. Menim, da ni pravila glede partnerskih odnosov – ali si ali pa nisi.

Sigurno je razlika, vendar se najdejo tudi takšni pari. Poznam primer, kjer je moški veliko mlajši od partnerice (10 let), ona ima od prej dva otroka, zdaj že precej odrasla.
Ona za svoja leta izgleda fenomenalno, sicer s “kirurškimi popravki” ampak postava pa špica.
Sicer sta oba malce čudaška ampak odnos jima pa špila. Nikogar ni za obsojati. Menim, da ni pravila glede partnerskih odnosov – ali si ali pa nisi.
[/quote]

Vprasaj starse od tega fanta, kako so navduseni, da ima njihov sin starejso, z otroki, on pa nic svojih..

Vprasaj starse od tega fanta, kako so navduseni, da ima njihov sin starejso, z otroki, on pa nic svojih..
[/quote]

Kaj imajo starši s tem?

Kaj imajo starši s tem?
[/quote]

Nic, ampak vseeno.

Nic, ampak vseeno.
[/quote]

Če starši niso veseli, da je njihov otrok srečen, so pač butlji. Lej, če hočeš ustreči vsej vesoljni žlahti prej kot sebi, be my guest. Ampak škoda življenja, imaš samo enega, tudi če hodiš v cerkev in te po smrti čaka še kaj lepšega.

Vprašanje za Sašo Einsiedler…

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Mislim, da lahko. Poznam dva taka primera.
Sama se k temu nisem nagibala. Ko sva se z očetom otrok razšla, sta mi bila prioriteta otroka in da nam življenje poteka brez večjih viher. Še danes je tako. Očeta imata in ne vidim potrebe, da ju silim v nek nov odnos s popolnim neznancem. Imam prijatelja, tudi on ima otroke, ločen, a več kot občasna srečanja, ne bo šlo. Tudi časa nimam pri vseh obveznostih.

Zakaj?
V bistvu človek išče partnerja s katerim se razume, ne pa po kriteriju ali ima otroke že od prej ali ne.

[/quote]

So mogoče starši imeli sina zato, da bodo imeli še vnuke ali iz ljubezni in razumevanja, da ko enkrat odraste, da si izbere tak način življenja kot si želi in kot mu ga je usoda naklonila?

ne beri negative….poznam in se da.

Hoj, pa kje najdete svoje občasnike? Sem neke povprečne postave in videza, stara 45, hodim z odprtimi očmi naokoli, pa še nič nisem našla, kljub huuudi želji. A ja, internet spoznavanje odpade.

New Report

Close