Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šibenik – Grebaštica ali Jadrija?

Šibenik – Grebaštica ali Jadrija?

Pozdravljeni,
odločamo se za dopust v Šibeniku, pa se ne moremo odločiti ali kraj Grebaštica ali Jadrija?
Lahko kdo pove kaj o enem ali drugem kraju?

Pa še to – če se odločate za app, greste preko agencij ali kako drugače? Mi bi šli preko adriatic.hr.

LP

Mi hodimo na Jadrijo in smo zadovoljni. Se pa tam bolj malo dogaja, apartma v katerega greva je na koncu naselja. Ampak nam odgovarja. Grebaštice pa ne poznam.
Lp Joan

Pa en lep dan želim, Joan

definitivno Jadrija.. letos se vračamo že tretje leto. Dogaja res ne, ampak meni je zelo všeč.. žal pa Grebaštice tudi ne poznam..

Če te pa še kaj zanima, pa le vprašaj.

Lp

Tudi Grebaštica je bolj mirna vasica, plaža je bolj tako, da če hočeš naravno senco, moraš kar kmalu priti na plažo, drugače pa senčnik. Drugače je bil pa zame to eden lepših dopustov.

Aja, apartma sem najdla direkt na njihovi spletni strani, mislim da so apartmani vesna, sem se zmenila vse po majlu.

Apartma Vesna je kar daleč od plaže pa še v hrib moraš iz plaže. Tale je čisto ob cesti, takoj za cesto je pa že voda. Mi smo bili lani pri njih, imajo tudi mini kamp, ki pa je kot že ime pove na soncu. Lastmnika sta zelo prijazna.
priporočam!!

http://www.hellotourist.net/sajatlap.php?nyelv=2&ID=482_APARTMANI+SUNCE+Grebastica+Apartman

New Report

Close