Šibenik-Solaris (naša izkušnja)

Mi smo bili v hotelu Jure zelo lep hotel zadovoljna sem bila kar se pa tiče plaže pa nemorem opisat grozna sama mivka ježi….Še sreča da je bil tam Kompasov klub.Zato nemorem verjet kaj se je zgodilo vam v sosednjem hotelu.Groza jaz bi šla nevem se pritožit kar se pa tiče nas nam je bilo vse lepo ušeč klima je delala,wc vredu,samo na mizi smo pa imeli polno mravelj……drugač pa sem z našem dopusto zelo zadovoljna in želim si ga ponoviti

je mogoče kdo že tuki rezerviral dopust: http://www.apartmaji-hrvaska24.com/sibenik?

živ.Tja grem že tretje leto,2x Niko sedaj pa Ivan.Moja je prijetna izkušnja saj sem bila z vsem zadovoljna.Niko je res najbolj oddaljen od plaže ima pa najlepši sklop bazenov,zelo naravno.Hrana ok,Jure je zelo podoben hotel a z manjšm bazenom,peščena plaža je blizu.Ivan ima welnes,lep velik bazen in temu primerno višjo ceno,je renoviran in bomo videli kako bo.Andrija pa je otroški hotel z veliko animacije in več šenšurja,je pa tudi najbližje aqua parku ki je tudi zakon.Sem zadovoljna in se rada vračam,saj v istri ne bi dobila pol toliko za velik več keša.l.p.

izdajem apartmane otok Brac, Postira

Naša izkušnja SOLARIS HOTEL NIKO 4 zvezdice, pol penzion. 10 dni.
Kot prvo moram pohvaliti vse osebje v samem SOLARIS centru, tudi ene najslabše izkušnje ne, zelo zelo prijazni.
OCENA HOTELA: 4 ZVEZDICE, po slovenskih kriterijih 2+, potrebno renovacije, v hotelski sobi teče pretežno vroča voda, čisto na koncu mrzla voda..kombiniranje z mlačno nemogoče. Tv sprehjemnik v sobi 37 cm ekran, in lovi 4 hrvaške, 3 nemške kanale 2, italijanska.
V HOTELU (pohvalno) MENJALI 3 X V 10 DNEH POSTELJNINO.
NI WI-FIJA, samo pri recepciji….
HRANA : Hrana za oceno 8…veliko in dovolj ponudbe.
OSTALA SOLARIS PONUDBA
VSE JE potrebno doplačati, AQUAPARK…po osebi 100 kun, golf 50 kun na osebo,
Slošna ocena dopusta: družina 2+1……. za to ceno….solidno…..vendar jim še precej manjka.
Rokson
Zakaj greste na morje v Hrvaško?? K maste za isti denar najman 14 dnevni dopust v tuini. Za primir si vzemi; Fancija, Portugalska, ali Španija z letalsko karto, ali še kje po svetu. Če si želiš malo popestriti dopust pozabi na našo južno in se odpravi malo pogledat kako se strežejo take reči drugot po svetu.
Za tako vsoto denarja si lahko izbereš (oz.dobiš) nekaj dnevo križarjenje po sredozemskem morju, možnosti je veliko.
Če že hočeš pa pojdi na Hrvaško obalo pa ijm pusti celo goro denarja. Pa lepe dopustniške dni.

HOTEL JURE JE KATASTROFA,ZA 1100 € DOBIŠ TAKŠNO SOBO DA NEBI ŠE 300DALA DA SEM VEDELA KAKO IZGLEDA!EDINO HRANA JE OK.ZA MALEGA OTROKA(NAŠ TAKRAT ENO LETO)NIKAKOR NE!PLAŽA KAR NEKAJ RAZEN TO DA JE POLNO LEŽALNIKOV,KI STANEJO TOLK DA TI NI DOST 100E ZA EN TEDEN (SAMO ZA LEŽALNIK IN MARELO) SENCE NI,..KOSILO SE PRI NJIH NE DOBI!V NOBENEM HOTELU,..IMAŠ PA PICO,LAZANJO IN HAMURGER….POVSOD….ZA ENO LETO STAREGA OTROKA ZELOO PRIMERNO!!!VGLAVNEM NIKOLI VEČ!!!SEVEDA DVIGALA NI,POGLED NA NIČ,VSE UNIČENO…NO TKO,…VRJETNO SEM VRGLA 1100 E V ZRAK AMPAK OK VEM ZA DRUGIČ DA PREKO RELAXA NIKOLI VEČ