Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SIDRO & JADRO!

SIDRO & JADRO!

cmokca obema!
le kaj bi ta svet brez vaju?

Kje je pa čoln?
😉

vmes! ;))))))

čauči

Razloz kdo je to..nimam pojma;))…ce sta to sp.-.in razo..je res tezko brez njiju ja..okej lepo ninaj mala..in glej da jutri znas..jaz drzim pesti…nocka!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

smotka, eno si ti…….. hihi…….. a ne vidiš? ;)))))

hvala moja mala…… se ti oddolžim, ma ne v naturalijah….. hihih

Ne kapiram nič!Sem s hribu doma! 🙁

hmmmmmm……. tadrugo si pa ti…….. kaj ne vidiš? ;))))))

a moram napisat kaj to pomeni? ;))

Lumpa..to pomeni, da je vse lepo..hudooo..haha..pizda te bom..k me kle u en jadro zavijas..k sploh ne pasem ke…no tko na prijateljski nacin ze..ne pa tko k ti hoces..bemti..sam cak se me…si ze spet vsa lumpasta…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hihihi……. ja, če je pa res……..

kaj bi tale čoln (beri: kletka) brez sidra in jadra? brez sidra bi jadral ko nor, brez jadra bi pa stal na mestu zasidran……… a štekaš?

no, pomeni pa še kej druzga……. priznam……… ;))))))))))))))

Stekam..in ker te predobro stekam..zato sem te mal napizdila..lumpa..;))Uzivajmo..haha

no, no….. ne pizdit name…… ko sem pa tako milo bitje, da ne bi muhi nogce zlomilo………. a je prou? ;))

prou..k sem jz lih taka…no vcasih pa vseen zlomim nogce…ce je treba..tud muhci,haha

New Report

Close