Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SIGENCA – kako narediti varnostno kopijo??

SIGENCA – kako narediti varnostno kopijo??

spisal mi je:

Digitalno potrdilo za Vaš brskalnik ste uspešno vključili. Zdaj lahko vzpostavite overjeno in šifrirano povezavo s tistimi strežniki državnih ustanov, ki dovoljujejo samo na tak način zaščitene povezave.

Takoj naredite varnostno kopijo svojega zasebnega ključa in digitalnega potrdila!

Kje jo pa najdem?? Hvala!

kateri program pa imaš
če je internet explorer, potem

orodja -tools
internetne možnosti internet options
vsebina content
potrdila certificats

in potem izvoziš certifikat, ki bi ga rada shranila

Digitalno potrdilo se shrani v brskalnik. Če uporabljaš Internet Explorer izberi meni orodja/internetne možnosti/vsebina/digitalna potrdila/izberi zavihek osebno/označi svoje digitalno potrdilo in spodaj klikni na gumb izvoz. Zažene se čarovnik, ki mu slediš, določiš si geslo za kopijo (veš ga samo ti in ni vezano na nobeno drugo geslo) in določiš, kam naj se kopija zapiše. To je to:-)

In obvezno obkljukaj, da hočeš izvoziti zasebni ključ (če si pri uvozu dovolila izvoz zasebnega ključa).

Jajca…… ne najdem…..imam pa Mozilla Firefox – šele zdaj vidim da je kriza – varnostnih nastavitev sploh ni …..
ma kdo kakšno idejo?

ah ti smola. pa kako te sploh spustijo na računalnik, če niti pogledat nič ne upaš???

pri mozzili je pa orodja – možnosti – napredno – šifriranje – preglej digitalna potrdila – vaša digitalna potrdila – naredi varnostno kopijo….

jaz imam chrome pa sem si ravno prejšnji teden potrdilo raje naštimala na explorerja, je bolj enostavno in povsod so navodila samo za explorerja.

New Report

Close