Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sigma samec

sigma samec

star sm 40 let, plače imam 10k+ na mesec, nimam družine, preprosti človeški odnosi me ne zanimajo, ne hodim po gostilnah, hodim v gore 5k+ m, jem zdravo, sem v top formi, skrbim za zdravje, meditiram, berem knjige, sem mojster za vse, imam prefinjen okus za umetnost, glasbo, filme, posmehujem se teoretikom zarote, anticepilcem, ljubiteljem diktatur.

Ja in?

A se pogovarjamo o Gaussovi razporeditvi ali si to Sigmo potegnil iz nevemkje? Ker če hočeš povedati, da si samski in če je vse to res (ne bluzi z 10k na mesec), potem moraš biti ali izredno grd ali pa prostovoljno samski. Babe se limajo na denar, kot gliste.

Odgovor na objavo uporabnika
matematik714, 01.03.2022 ob 22:58

star sm 40 let, plače imam 10k+ na mesec, nimam družine, preprosti človeški odnosi me ne zanimajo, ne hodim po gostilnah, hodim v gore 5k+ m, jem zdravo, sem v top formi, skrbim za zdravje, meditiram, berem knjige, sem mojster za vse, imam prefinjen okus za umetnost, glasbo, filme, posmehujem se teoretikom zarote, anticepilcem, ljubiteljem diktatur.

No, tebi sem se pa posmehnila jaz. Ah, pravličarji za klike.

Ja in. Jaz imam pa 1.300 place pa sem srečna, ker imam družino in uspešna otroka.

Gospod matematik, zabrskaj se v mat racune 10 000 m globoko. 🤣😂😅

Upam da iznajdes kako novo teorijo in formulo.🤣 Cakam, ce se resis svet pred krizo 2 mio eur na mesec ti bo premalo, bomo izglasovali za tvojo placo. Seveda brez kontaktov, na visjem nivoju 5k +m

😂😅

Bebec.

In?

En tak je na Brilejevi zažgal blok in 2 leti ni plačeval najemodajalcu. Ravno tako ves poduhovljen in s prevelikim egom.

Klovn 🤣. Pri vseh teh karakteristikah, bi se pričakovalo, da bi vsaj pravilno opredelil “sigma samca” 🤣

Poznam te….. visok pa 157 cm. Vse odpade. Daj si kako iz Azije kupi pa pripelji, bo najbolj hitro rešeno.

Avtor pusti kontakt. 🙂

Za avtorja, nekaj umetniskega. 😉😁

20220302-111213

Šnelca_783, 02.03.2022 ob 12:07

Za avtorja, nekaj umetniskega. 😉😁

20220302-111213

Born to be wiiiiiiiiild….

Kaj hudiča pomeni signa samec, 02.03.2022 ob 12:20

Born to be wiiiiiiiiild….

Sigma