Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sijaj,sijaj,soncece…

Sijaj,sijaj,soncece…

…o sonce rumeno…kako gre pa naprej;))…

Halooo, draga moja gmajnica, pa ne vec ninat no…Zunaj si je sonce…naj nam pase in zadane, lep dan prav vsem…in cmoko na licka…in gremo v korak s časom, naj bo lahkoten, nagajiv in taprav;))…pa-pa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

bo treba spet en .. na juriš :)))))

matr pa je res tema danes tuki 🙂 živjo SončeK pa cmoka na cmoko ;))))))))

Je bla že včeraj. A je še slano morje ? A si kakšno ribco ujel ?

Rudolf viš… človek je cel dan… skor na morju, ampak danes ne vem ali je še slano al ne 🙂 Je blo pa jako kišovito tko da… so se še ribce skrile :))

A une na dveh nogah tud ?

Jani….daj ti no, ti si bolj borben…gremo na juriš in pika,hihihi, jaz sem le nezna duša in lahko samo svetim, sijem, grejem…cmoka na cmoko…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ja sej o teh sem govoril :)))))) sicer pa je zdej na morju en kup starih rib in ribonov, tko da…. se n’č sekirat če nisi dol :))))

Jani gre drug teden spet za 2 dni.. na morje 🙂

Sem deklica mlada, vesela

Sem deklica mlada, vesela,
sem pravo slovensko dekle.
Kot slavček veselo bi pela,
da b’ daleč razlegalo se.
Tralala, tralala, tralala, tralala,
tralala, tralala, tralalala.

Zakaj bi veselo ne pela,
zakaj bi vesela ne b’la.
Saj vsak dan krog mojega čela
mi sap’ca domača pihlja.
Tralala …

Ti si tko moj-moj,hihihi…evo prepevam naprej…tralalatralalaltralalatralala…hihihi

:))))) tralala ja :)))))))))))

tralala…hopsasa…Jani…a na naju pa se deluje tale prahek aaaa…hihihihi

name ja ;)))))))))

no , ja ..
za popizdit :)))))))

zajciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, cmoka…na cmoko…za lep…miren dan,tko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close