Najdi forum

pozdravljeni,
ali ima kdo pocitnisko izkusnjo na otoku silba, in bi mi lahko svetoval “preverjen” apartma nekje v blizini morja. agencijsko ponudbo sem sicer ze malo prelistala, vendar se mi zdi kataloska ponudba bolj podobna kupovanju macka v zaklju – s skromnim slikovnim materialom tako da bi bila vsakrsnega nasveta vesela:)
naj dodam se opombo, da nisem pristasica masovnih plaz, tako da ce kdo pozna ime kaksne bolj samotne plaze, bi bilo super.
imejte se lepo!
LP

Ojla,

Na Silbi sem bila dvakrat, pred 4. oz. 5. leti.
Prvič: zelo poceni varianta, v privat sobi s souporabo kuhinje in kopalnice. Ker sva bila s fantom še sama, je bilo čisto dovolj. Naslednje leto sva rezervirala prek turistične agencije na otoku in dobila popolnoma nov apartma, tipa studio. Bila sva med prvimi gosti prijazne družine, ostale apartmaje so šele opremljali. Poleg hiše so prav tiste dni otvorili manjšo picerijo in sva bila prostovljno “poskusna zajca”. Njami!
Midva sva našla lušne zalivčke “za dva” na tisti strani otoka, kjer pristaja trajekt; sicer sva precej prehodila, ma se je splačalo.

Odkar smo trije, letujemo bliže kopnemu – na Krku, Rabu. Čez kakšno leto, ko najina punca še malo zraste, pa se vračamo na Silbo. Me prav zanima, koliko se je v tem času spremenilo.

Če želiš, javi; bom pobrskala, če najdem naslov agencije in apartmajev.

Lp,
A.

cao,
ja to bi bilo super ce se ti res da najti naslov 🙂

LP tejci

Ojla,

Agencije na otoku je:
MIK-SL tel/fax: 00385 (0)57 370 030.
Če so v tem času menjali številke, poskusi namesto 57 zavrteti (23), ki je menda sedaj veljavna za Zadrsko področje. Imajo tudi podružnico v Zadru: 00385 23 313 165.

Telefonska od apartmaja je očitno res dobro skrita 😉 ma se bo našla.

Lp,

A.

Ojla,

Sem le najdla 🙂

Motušić Nina
Tel. Silba: 00385 23 370 007
Tel. Zadar: 00385 23 311 359

Pa fajn dopust!

A.

New Report

Close