Najdi forum

silhuete 40

a je kdo to probu,ker me zanima ce deluje.jaz sem slisala za eno ki da ji je pomagal ampak cez nekaj casa s tem da je pa tudi telovadla.jaz ne verjamem v to.meni se zdi kot navadna krema proti celulitu.kaj menite?

Jaz sem pa slisala, da je eni zelo pomagal, ampak je bila res debela, slisala sem pa tudi, da so se eni za par cm bedre povecale, ker je bila premalo debela da bi lahko uporabljala to kremo. Mogoce pa res pomaga?? Nimam pojma!

Ja, moja mami ga je sprobala. Res pomaga, obseg se zmanjša za 3-4 cm. Vendar pozor! Učinek je takojšenj in tudi takoj (v kakem tednu ali 10 dneh) mine. Skratka, ni vredno, ker je metanje denarja skozi okno.

Ta, kakor tudi večinoma vse druge kreme so le metanje denarja skozi okno. jaz sem ga preizkusila in mi ni pomagal čisto nič. Še vedno prisegam na zdravo prehrano in telovadbo – je vsestransko koristno in dokaj poceni. maia je pisal/pisala:
>
> a je kdo to probu,ker me zanima ce deluje.jaz sem slisala za
> eno ki da ji je pomagal ampak cez nekaj casa s tem da je pa
> tudi telovadla.jaz ne verjamem v to.meni se zdi kot navadna
> krema proti celulitu.kaj menite?

Tudi meni ni pomagalo. Sem bila zelo razočarana.

Nimam pojma, zakaj nekaterim (baje) res pomaga, drugim pa ne, kljub temu, da se točno držimo napotkov.

kje je problem ce je ucinek takojsen? Ce je kaksen ucinek je to ze dovolj, ceprav me obdaja precej dvomov o teh kremah…

New Report

Close