silikonske
Zanima me koliko žensk med nami ima že silikonske prsi in koliko jih razmišlja resno o tem.
Počasi dobivam občutek, da silikonske prsi le niso več taka redkost v Sloveniji, da ni to samo na filmih…
Jaz osebo ne poznam še nobene, mogoče jih ima katera, pa jaz za to ne vem…..
leia
Ce so primerne, ne-extremne in skladne s postavo, je lepo za pogledat.
Ne poznam nobene in sama nikoli nisem razmisljala, da bi sla pod lepotni noz.
AAA
Dobro narejene silikonske prsi so tiste, ki jih razen na otip ni mogoče pogruntati- ponavadi je tak vsadek kapljičaste oblike in ne okrogle. Okrogli ponavadi izgleda kot žoga na prsnem košu, če ni skladen s postavo. Poznam 7 Slovenk, ki so opravile povečanje – sama nisem med njimi. Če/ko pa bi za sabo imela nekaj porodov in dojenj in bi zaradi tega prsi postale izpraznjenega videza, bi se morda odločila za poseg. A vnaprej ne morem zagotovo nič govoriti, zaenkrat sem zelo zadovoljna. Razumem pa mame in tiste ženske, ki veliko shujšajo in so bile prej navajene na lepe, jedre prsi, potem pa so nesrečne in se odločijo za operacijo. Ne zagovarjam pa izgled mladih frajlic in žensk, ki se izstradajo skoraj do kosti, da lahko smuknejo v oblačila št. 34-36, nato pa si povečajo prsi, potem pa še priznati nočejo, čeprav je tako očitno… To se mi zdi pa zelo nenaravno in bolno!
BBB
Žalostno je, da je tako malo žensk seznanjenih z morebitnimi tveganji in posledicami vsadkov! Vsadki takorekoč niso trajni. Redke ženske jih lahko imajo več kot 10 let. Pri drugih se prej pojavijo učinki zavrnitve, vnetja, hude bolečine, kadar nastane močna ovojnica okoli vsadka in se krči… v glavnem, živa groza, potreben pa je ponovni kirurški poseg za zdravljenje teh komplikacij! (In ja, lahko vam pusti brazgotino in ja, lahko ste tudi ob dojko!) Zakaj pa mislite, da si jih je Pamela zmanjšala? Verjetno ne zato, ker so v modi manjše, saj so bile njen glavni promotor trženja! Vi vidite samo lepši del operacije – tisto željo, da bi polepšala nekoč tudi vas. Vedite pa, da so vam stranski učinki dobro prikriti pod raznimi bluzami in puloverji, pri nekaterih celo s protezami, ker so dojko izgubile zaradi komplikacij. Ali boste z vsadki res popolne? Morda vas bo potem začela motiti zadnjica, pa trebuh… Gre za vaše telo in namesto da berete reklamne brošure in zijate v “čudovite primere izboljšanja”, si rajši preberite nekaj literature o tem. Prepričana sem, da bo vsako minilo…
http://www.fda.gov/cdrh/breastimplants/breast_implant_risks_brochure.html
Jaz osebno imam zelo male, a sem z njimi zadoviljena – preprosto jih moraš imeti rada in še vsak tip mi j erekel, da so lepe. Pa verjemi, da niso nič posebnega. Tako, kot same gledamo na svoje prsi, take tudi izpadejo.
Tako, da jaz si jih ta trenutek nikoli ne bi dala povečati, tudi poznam ne nobene. Za kasneje pa nikoli ne veš….Nimam pa nič proti temu.
Sama se zgledujem po npr. Gwen Stefani in skupine NoDoubt – nič nima pa je vseeno seksi in všeč sebi ter moškim.
Punce mejte jih rade tako, kot so!!!!
LP
Jaz poznam dve, ki jih imata. Meni niso vsec. Mogoce kdo ne bi opazil, ampak jaz vidim razliko, ker se poznamo ze dolgo in smo bili tudi skupaj na morju.
Živ, čakam na poseg, opravila vse potrebne izvide, sedaj pa samo še čakam , da pridem na vrsto; kmalu bo tu 22.01.2004 !
lp
p.s. nič gromozansko velikega ne mislim naredit – ni fora v tem !
KOmarka, javi. tudi jaz imam namen…čez kako leto 🙂
Komarka, ko bos opravila poseg prosim porocaj. Tudi jaz si zelim nekega dne na tako operacijo, verjetno bom skusala pocakati, da bodo za mano nosecnosti, ker so baje komplikacije, ce si potem noseca….
Pa sporoci se kaksen tip si zbrala (silikon, voda, olje…, kapljice ali okrogle)…
Thank you in cimboljsi izgled zelim…Pa,pa
Alo alo!!!
Kaksne pa so kaj cene in kako izberes vsadek (s pomocjo zdravnika ali prostovoljno na ceno ali kaj…)Pa cakalna doba?
Napisite kaj vec o samem pregledu in poteku!!!
Zanima me bolj informativno , a nikoli ne ves , saj sem lastnica zelooo malega oprsja!!!
Imejte se rade vsem vam ki pa ste na poti k povecanju prsi pa veliko srece in zdravja!!!
Forum je zaprt za komentiranje.