silikonski vsadki
Sem bila na operaciji, moje mnenje je takšno, da če bi imela prej pamet ki jo imam sedaj ne bi tega naredila.
Ponoči čutiš da se premikajo- da niso tvoje, na otip se tudi čuti…
Sej v nedrčku izgledajo super, brez so žalost tako kot moje naravne…
Zadovoljna sem nekje 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} če priznam, glede na to, da sem šla k kirurgu ki je toliko prehvaljen, je ena sama žalost…
Povečini pa niti ne mislim na njih, tako da v bistvu takrat nimam občutka da imam tujek v sebi.
Če se odločiš za ta korak, priporočam da se pozanimaš o kirurgu- pa čeprav to ni garancija da boš zadovoljna in pri sebi razčistiš zakaj greš na operacijo.
Srečno
Jaz sem si povečala, oziroma popravila dojke po dveh otrocih pred 11 leti. Sem izredno zadovoljna. Nič se ne vidi, sploh se nič ne občuti, nič me ne moti, še enkrat bi naredila isto. Ker pa nič ni popolnega na tem svetu, razen sveta samega, ima tudi ta poseg določene “pomanjkljivosti”. Da niso prave, se vidi edino, ko si v ležečem položaju gola. Prej so se mi videla samo rebra, zdaj pa se malo vidijo vsadki (so kapljičaste oblike), ali pa se zdi samo meni. No ja, to me sploh ne moti, ker se sončim v kopalkah. Imam pa doživljenjske Mentorjeve, so mi vsadili na UKC LJ. Imam košarico C. Nobeden ni nič opazil, vsaj nihče ni rekel nič. Jih ne razkazujem, to sem naredila zase.
Drago je drago in tud za lepoto je treba nekaj potrpet.
Ja, samo povečanje… glede na slavo zdravnika sem pričakovala da bo vsaj lepe šive naredil.
Sem bila premlada da bi se zavedala vseh posledic- no, saj sem še vedno mlada, vendar z dosti več pameti v glavi
Ko bom pripravljena, bom šla poiskat drugo mnenje ter da popravi.
Jaz sem plačala 3300 eur, cca 5 let nazaj.
Bolečine sem imela prve par dni, nisem mogla sama vstat iz postelje Vendar ni bilo spet tako zelo hudo
Doživljenski naj bi bili vsi- ker so kvalitetni, vendar če se ti naredi kapsula, jih moraš zamenjat na svoje stroške….tako da ta izraz doživljenska je zelo dvolična.
LP
Ej pupe, brez nič ni nič…Peljite v BG ali ZG, seštejte stroške in min. 2 dni ležanja v bolnici, pa drenažo…..če boste imele srečo, vam bodo naredili šive, ki se potegnejo ven z eno potezo, kr doma, kot bi heftale tkanino, sicer pa to vse prištejte k znesku, ki ga oglašujejo, za goli poseg……Ni ga čez SLO kirurge!.
Jaz ne vem, jaz imam na napotnico. Žal so mi pred kratkim odstranili dojko zaradi raka in čakam na rekonstrukcijo.[/quote]
Pol se pa nič ne boj. Vse bo OK. Želim ti se dobro in verjamem, da bo. SREČNO.
Hvala! Rabim pozitivne misli, ker malo obupujem! Rana se mi ne celi dobro in mi grozi nekroza, kar pomeni v najslabšem primeru, da mi bodo morali ponovno vstaviti ekspander in presaditi malo kože s hrbta. Upam, da ne, nič še ni dokončno, kaže pa res ne dobro… ampak se trudim ostati pozitivna.
Punce, pregledujte se! Nikoli nisi premlad, da ga stakneš! In v momentu se ti življenje obrne na glavo…