Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek silikonski vsadki

silikonski vsadki

Tiste, ki jih imate – čez koliko časa jih začneš čutiti kot “svoje” oz. ali sploh jih? ali ves čas čutiš tujek v sebi – najbrž ne? Kako je s tem – samo tiste z izkušnjami, prosim!

Sestra pravi, da se nikoli ne bo navadila na rekonstruirano dojko. Ni prave oblike niti prava na otip, jo ima pa že skoraj 13 let.

🙁

Sem bila na operaciji, moje mnenje je takšno, da če bi imela prej pamet ki jo imam sedaj ne bi tega naredila.
Ponoči čutiš da se premikajo- da niso tvoje, na otip se tudi čuti…
Sej v nedrčku izgledajo super, brez so žalost tako kot moje naravne…
Zadovoljna sem nekje 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} če priznam, glede na to, da sem šla k kirurgu ki je toliko prehvaljen, je ena sama žalost…
Povečini pa niti ne mislim na njih, tako da v bistvu takrat nimam občutka da imam tujek v sebi.
Če se odločiš za ta korak, priporočam da se pozanimaš o kirurgu- pa čeprav to ni garancija da boš zadovoljna in pri sebi razčistiš zakaj greš na operacijo.
Srečno

Jaz sem si povečala, oziroma popravila dojke po dveh otrocih pred 11 leti. Sem izredno zadovoljna. Nič se ne vidi, sploh se nič ne občuti, nič me ne moti, še enkrat bi naredila isto. Ker pa nič ni popolnega na tem svetu, razen sveta samega, ima tudi ta poseg določene “pomanjkljivosti”. Da niso prave, se vidi edino, ko si v ležečem položaju gola. Prej so se mi videla samo rebra, zdaj pa se malo vidijo vsadki (so kapljičaste oblike), ali pa se zdi samo meni. No ja, to me sploh ne moti, ker se sončim v kopalkah. Imam pa doživljenjske Mentorjeve, so mi vsadili na UKC LJ. Imam košarico C. Nobeden ni nič opazil, vsaj nihče ni rekel nič. Jih ne razkazujem, to sem naredila zase.

To pomeni da jih bo imela še dve leti, potem jih bo morala odstraniti, približno 15 let je zdrava življenska doba takega tujka v telesu.

No, končno pozitivna novica. 🙂 Saj v UKC mi bojo delali. Upam, da bo kolikor toliko naravno. Banalna želja, ko jih imam še toliko pred tem… Želja namreč. ampak navkljub temu mi ni vseeno, kako bom izgledala. 🙂

Zdravo,

mene pa zanima koliko to okvirno stane? Kako je okrevanje po operaciji?
Sama imam namreč 30 let in žal nosim samo AA modrček 🙁

Hvala za informacije

Drago je drago in tud za lepoto je treba nekaj potrpet.

http://www.kirurski-sanatorij.si/

***************************************** https://www.youtube.com/watch?v=GAdIV2KHMPA Carpe Diem *************************************************

Mia tia, po moje imajo plastični kirurgi vsi spletne strani, pa si malo poglej in primerjaj.

V Srbiji so operacije že od 1500€ dalje. Kolikor berem članke, so pacientke zelo zadovoljne.
Sama se tudi odločam v tej smeri in za doživljenske vsadke.
“povem” – Ti si imela samo povečanje brez korekcije? Še vedno greš lahko na korekcijo, pa ne bodo nič več žalostne.

Zanime me koliko si plača za operacijo na UKC lj?
Ker verjetno operacija ni na napotnico 🙂

…ne bi bilo treba na samoplačniško.

Če imaš zelo majhne, bi ti to lahko naredili brezplačno.

sanja svinja o koruzi….

***************************************** https://www.youtube.com/watch?v=GAdIV2KHMPA Carpe Diem *************************************************

Ja, samo povečanje… glede na slavo zdravnika sem pričakovala da bo vsaj lepe šive naredil.
Sem bila premlada da bi se zavedala vseh posledic- no, saj sem še vedno mlada, vendar z dosti več pameti v glavi 🙂
Ko bom pripravljena, bom šla poiskat drugo mnenje ter da popravi.
Jaz sem plačala 3300 eur, cca 5 let nazaj.
Bolečine sem imela prve par dni, nisem mogla sama vstat iz postelje 🙂 Vendar ni bilo spet tako zelo hudo 🙂

Doživljenski naj bi bili vsi- ker so kvalitetni, vendar če se ti naredi kapsula, jih moraš zamenjat na svoje stroške….tako da ta izraz doživljenska je zelo dvolična.
LP

Ej pupe, brez nič ni nič…Peljite v BG ali ZG, seštejte stroške in min. 2 dni ležanja v bolnici, pa drenažo…..če boste imele srečo, vam bodo naredili šive, ki se potegnejo ven z eno potezo, kr doma, kot bi heftale tkanino, sicer pa to vse prištejte k znesku, ki ga oglašujejo, za goli poseg……Ni ga čez SLO kirurge!.

Jaz ne vem, jaz imam na napotnico. Žal so mi pred kratkim odstranili dojko zaradi raka in čakam na rekonstrukcijo.

Jaz ne vem, jaz imam na napotnico. Žal so mi pred kratkim odstranili dojko zaradi raka in čakam na rekonstrukcijo.[/quote]

Pol se pa nič ne boj. Vse bo OK. Želim ti se dobro in verjamem, da bo. SREČNO.

Hvala! Rabim pozitivne misli, ker malo obupujem! Rana se mi ne celi dobro in mi grozi nekroza, kar pomeni v najslabšem primeru, da mi bodo morali ponovno vstaviti ekspander in presaditi malo kože s hrbta. 🙁 Upam, da ne, nič še ni dokončno, kaže pa res ne dobro… ampak se trudim ostati pozitivna.
Punce, pregledujte se! Nikoli nisi premlad, da ga stakneš! In v momentu se ti življenje obrne na glavo…

Verjetni si veliko mlajša od mene, a pozitivne misli, delajo čudeže. Upaj, zaupaj, verjemi. Uspelo ti bo.

Ne vem kje so vam delali vsadke, ampak. Moji so stari 3 leta, popolna rekonstrukcija dojke, saj sem imela zaradi hujšanja zelo povešene. Ponoči se nič ne premika, niti ne vem, da niso moje.

Držim pesti zate! Verjamem da bo vse vredu!
Koliko zdravje pomeni se ne zaveš dokler ne zboliš! Vso srečo ti želim in vsem ki se borijo z boleznijo!

New Report

Close