šiljenje svinčnika za okoli oči
no, pa tudi za svinčnik za ustnice me zanima ali se kupi kakšen poseben šilček? ali uporabljate kar navaden šilček, ali kako si pomagate…?
huala 🙂
V Mullerju sem kupila poseben šilček za “suhe” in “debele” barvice za oči. Stal je okoli 700,00 sit, sicer so pa tudi dražji. Odvisno od oči. Nekaj časa sem šilila s šilčkom, ki ga ima hči za v šolo, pa je bil ****. Se je packalo, pa še šilček se ni dal očistit.
Kupi si poseben šilček, dobiš ga v vsaki drogeriji, ker se z navadnim barvice lomijo in ni v redu.
Jaz imam kar navadnega in se čist dobr šili.
Jaz imam tudi šilček za te barvice, kupljen v drogeriji, ker se strinjam s Palmico, da navaden šilček uniči barvice.
V Mullerju imajo plastične šilčke za obe velikosti na enem šilčku(tanše in debelješe), pa še poceni je, se ne izplača šiliti z navadnimi, ker so narejeni
za trše svinčnike in boš poškodovala ali zapacala tega za oči ali usta.
Kupi si plastičnega. Predlagam.
lp
Jaz uporabljam navaden šilšek. Vsakič pred šilenjem dam barvico za minutko v zmrzovalnik in se potem ne paca.
lp Vesna
Če je barvica res zelo dolgo na hladnem (zmrzovalnik), potem se jo da tudi z dobrim navadnim šilčkom ošiliti. Jaz jih drugače šilim z Oriflamovim šilčkom,pa gre fajn.
Pri Chanelu in Diorju dobiš šilček zraven
Dobro je imeti silcek prav za siljenje dekorativnih svincnikov, in sicer za ustnice in oci vsakega posebej, zaradi bakterij, ki bi jih lahko prenasali v oci. Pomembno je tudi, da vsako barvico, posebej za oci, osilimo, ce jo je pred tem uporabljala druga oseba.
Eno vprašanje: Jaz si nikol ne morem teh barvic za oči čist na špico ošilit, zakaj to? A je zaradi barvice, al je šilček nekvaliteten?
Sej ne rabiš špice pri takih svinčnikih…
Pri diorjevih svinčnikih vedno dobim šilček zraven.
Bistvena razlika med pisarniškim in kozmetičnim šilčkom je, da kozmetični šili pod drugim kotom in krajše kot pisarniški. Če primerjate kozmetični in navadni svinčnik lahko vidite, da je prvi ošiljen bolj kratko od drugega. Tudi špica se da lepo narediti.
pišuka, jst mam celo kozmetično torbico napackano od tega šilčka, ko vse stran leti… Unih ta zaprtih pa ne prodajajo!
Forum je zaprt za komentiranje.